Daria 08.02.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Co roku mam ten sam problem. Bo gdy para sie dopiero poznała to nigdy nie ma problemu z doborem prezentu, ale co moge dać mężowi po ponad 10 latach znajomości? I żeby nawiązywało do Walentynek, a nie sweter albo perfumy jak na gwiadkę. Już naprawdę nie wiem co mam wymyślić. Mężczyźni mają w tym względzie łatwiej, bo kobiecie to można kupić biżuterie, bieliznę albo w ostateczności kwiatka. A my baby .....? Sugestie prawdziwych samców również mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 08.02.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Małą poduszkę z nadrukiem swojego zdjęcia !! Najlepiej w bieliźnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 08.02.2006 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Małą poduszkę z nadrukiem swojego zdjęcia !! Najlepiej w bieliźnie! no o widzisz! tylko kto mi zrobi zdjęce w bieliźnie, żeby nie było podejrzeń ....... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 08.02.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 teściowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.02.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witam!!! ja dołączam sie do prośby....sama mam problem z wyborem prezentu. (jestem dokładnie w takiej samej sytuacji - 5 lat po slubie, 10 lat znajomości) Zdradzę wam za to co zrobiłam w poprzednim roku: Cierpiałam wówczas na "przewlekły brak gotówki", dlatego musiałam liczyć na własną inwencję. Nic nie wpadło mi do głowy aż do dnia poprzedzającego walentynki. zrobiłam lubemu sniadanie do pracy( zaskoczenie nr 1 - zrobiłam to bowiem 3 raz od kiedy jesteśmy małzeństwem ). Drugie zaskoczenie małżonek miał odpakowując w pracy kanapki -na papaierze śniadaniowym od wewnatrz było pełno czerwonych serduszek i innych "badziewnych " dziecinno - miłosnych znaków. Trzecia niespodzianka była między kanapkami - liscik miłosny w iście harleqinowym stylu (miałab obawy, żeby onego nie zjadł ). Pomysł był dobry...podobało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 08.02.2006 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witam!!! ja dołączam sie do prośby....sama mam problem z wyborem prezentu. (jestem dokładnie w takiej samej sytuacji - 5 lat po slubie, 10 lat znajomości) Zdradzę wam za to co zrobiłam w poprzednim roku: Cierpiałam wówczas na "przewlekły brak gotówki", dlatego musiałam liczyć na własną inwencję. Nic nie wpadło mi do głowy aż do dnia poprzedzającego walentynki. zrobiłam lubemu sniadanie do pracy( zaskoczenie nr 1 - zrobiłam to bowiem 3 raz od kiedy jesteśmy małzeństwem ). Drugie zaskoczenie małżonek miał odpakowując w pracy kanapki -na papaierze śniadaniowym od wewnatrz było pełno czerwonych serduszek i innych "badziewnych " dziecinno - miłosnych znaków. Trzecia niespodzianka była między kanapkami - liscik miłosny w iście harleqinowym stylu (miałab obawy, żeby onego nie zjadł ). Pomysł był dobry...podobało się Pomysł dobry - owszem tym bardziej że również nie praktykuję przygotowywania kanapek do pracy, ale ..... .... akurat małżonowi płuca sie zapaliły i siedzi na zwolnieniu jeszcze prawie dwa tygodnie - odpada A tak poza tym, to skąd wiesz żemy 5 lat poślubie? Ja pisałam tylko o ponad 10 latach znajomości ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 08.02.2006 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 teściowa . teściowa odpada z powodu braku talentu - jak robi zdjęcia wnuczce często zapomina ja na nich ująć, albo głowy ucina itp .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 08.02.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Może zdjęcie z wakacji w kostiumie kąpielowym? Jeśli masz aparat to zapytaj męża czy ma samowyzwalacz i możesz zrobić sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 08.02.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Może kolacyjka wykwintna ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.02.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Daj mu "wolny wieczor" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgabi 08.02.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Daj mu tę noc! Tę jedną noc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.02.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 i nie pytaj o nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
y_not 08.02.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 sms na komorke "kochanie idz z kumplami na cala noc do pubu" popieram selimma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.02.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No pięknie!!! To my tu się głowimy co wybrac a wy?? A w druga stronę to tez działa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No pięknie!!! To my tu się głowimy co wybrac a wy?? A w druga stronę to tez działa?? musi działać. Ciekawe czy byliby tacy chętni dać wolne i nie pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
y_not 08.02.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No pięknie!!! To my tu się głowimy co wybrac a wy?? A w druga stronę to tez działa?? nieeeee a tak serio - kolacja , wlasnoreczna, masaz plecow i zlota rybka czyli 3 zyczenia do spelnienia (wole to niz jakis gadzet ze sklepu nawet najmodniejszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
y_not 08.02.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No pięknie!!! To my tu się głowimy co wybrac a wy?? A w druga stronę to tez działa?? musi działać. Ciekawe czy byliby tacy chętni dać wolne i nie pytać nie byli by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.02.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 a tak serio - kolacja , wlasnoreczna, masaz plecow i zlota rybka czyli 3 zyczenia do spelnienia (wole to niz jakis gadzet ze sklepu nawet najmodniejszy) kolacje wlasnorecznie to Drogie Walentynki mozecie sobie co wieczor robic My tez chetnie zjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
y_not 08.02.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 a tak serio - kolacja , wlasnoreczna, masaz plecow i zlota rybka czyli 3 zyczenia do spelnienia (wole to niz jakis gadzet ze sklepu nawet najmodniejszy) kolacje wlasnorecznie to Drogie Walentynki mozecie sobie co wieczor robic My tez chetnie zjemy Zochna! kobita sie pytala co na valentynki DLA faceta wiec jej podpowiadamy inna rzecz ze bieda ta co musiaby zjesc to co ja bym ugotował ja nie Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.02.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 kobiety to zawsze spłycą temat .... zamiast sie tak mądrzyc to prosze napisac s-m-s-a do lubego ...mam na sobie czarne majteczki i czarny staniczek.. bede uległa jak nigdy spełnie Twoje najskrytsze fantazje ...ehhhh idzie kominiarz po drabinie, fiku, miku...juz w kominie!!!...)) ...idziemy o zakład ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts