Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Walentynki - prezent dla faceta

Daria

Recommended Posts

Co roku mam ten sam problem. Bo gdy para sie dopiero poznała to nigdy nie ma problemu z doborem prezentu, ale co moge dać mężowi po ponad 10 latach znajomości? I żeby nawiązywało do Walentynek, a nie sweter albo perfumy jak na gwiadkę. Już naprawdę nie wiem co mam wymyślić.

Mężczyźni mają w tym względzie łatwiej, bo kobiecie to można kupić biżuterie, bieliznę albo w ostateczności kwiatka. A my baby .....? :-?

Sugestie prawdziwych samców również mile widziane :D 8)

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam!!!

ja dołączam sie do prośby....sama mam problem z wyborem prezentu.

(jestem dokładnie w takiej samej sytuacji - 5 lat po slubie, 10 lat znajomości)

Zdradzę wam za to co zrobiłam w poprzednim roku:

Cierpiałam wówczas na "przewlekły brak gotówki", dlatego musiałam liczyć na własną inwencję. Nic nie wpadło mi do głowy aż do dnia poprzedzającego walentynki. zrobiłam lubemu sniadanie do pracy( zaskoczenie nr 1 - zrobiłam to bowiem 3 raz od kiedy jesteśmy małzeństwem :D ). Drugie zaskoczenie małżonek miał odpakowując w pracy kanapki -na papaierze śniadaniowym od wewnatrz było pełno czerwonych serduszek i innych "badziewnych " dziecinno - miłosnych znaków. Trzecia niespodzianka była między kanapkami :p - liscik miłosny w iście harleqinowym stylu (miałab obawy, żeby onego nie zjadł :D ).

Pomysł był dobry...podobało się:)

Witam!!!

ja dołączam sie do prośby....sama mam problem z wyborem prezentu.

(jestem dokładnie w takiej samej sytuacji - 5 lat po slubie, 10 lat znajomości)

Zdradzę wam za to co zrobiłam w poprzednim roku:

Cierpiałam wówczas na "przewlekły brak gotówki", dlatego musiałam liczyć na własną inwencję. Nic nie wpadło mi do głowy aż do dnia poprzedzającego walentynki. zrobiłam lubemu sniadanie do pracy( zaskoczenie nr 1 - zrobiłam to bowiem 3 raz od kiedy jesteśmy małzeństwem :D ). Drugie zaskoczenie małżonek miał odpakowując w pracy kanapki -na papaierze śniadaniowym od wewnatrz było pełno czerwonych serduszek i innych "badziewnych " dziecinno - miłosnych znaków. Trzecia niespodzianka była między kanapkami :p - liscik miłosny w iście harleqinowym stylu (miałab obawy, żeby onego nie zjadł :D ).

Pomysł był dobry...podobało się:)

Pomysł dobry - owszem tym bardziej że również nie praktykuję przygotowywania kanapek do pracy, ale .....

.... akurat małżonowi płuca sie zapaliły i siedzi na zwolnieniu jeszcze prawie dwa tygodnie - odpada :(

A tak poza tym, to skąd wiesz żemy 5 lat poślubie? :o Ja pisałam tylko o ponad 10 latach znajomości ..... 8) :)

a tak serio - kolacja , wlasnoreczna, masaz plecow i zlota rybka czyli 3 zyczenia do spelnienia

(wole to niz jakis gadzet ze sklepu nawet najmodniejszy)

kolacje wlasnorecznie to Drogie Walentynki mozecie sobie co wieczor robic :);)

My tez chetnie zjemy :D

Zochna! kobita sie pytala co na valentynki DLA faceta

wiec jej podpowiadamy :lol: :wink:

inna rzecz ze bieda ta co musiaby zjesc to co ja bym ugotował :lol:

ja nie Chef Paul :lol:

kobiety to zawsze spłycą temat .... :lol:

zamiast sie tak mądrzyc to prosze napisac

s-m-s-a do lubego ...mam na sobie czarne majteczki i czarny staniczek..

bede uległa jak nigdy :lol: spełnie Twoje najskrytsze fantazje ...ehhhh

idzie kominiarz po drabinie, fiku, miku...juz w kominie!!!...;))) ...idziemy o zakład ??