marzena i jacek 08.02.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ja także mam taki problem .Piszcie wszyscy jakie prezenty robiliście w tamtym roku i nie tylko. Mysle,że są tacy co nam doradzą. marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.02.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 no skoro tak nalegacie to prosze bardzo http://www.autovermietung-24.de/preisliste_leihwagen.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 08.02.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Selimm, czad!!! Czerwona wstążeczka z kokardką??? Zbyt banalnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.02.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 no skoro tak nalegacie to prosze bardzo http://www.autovermietung-24.de/preisliste_leihwagen.html to chyba nie mialo byc takie Raczej jakies majtki z trabka czy inny drobiazg W temacie Moze kup sobie ladna bielizne , maz na pewno sie ucieszy jak bedzie Cie z niej rozbieral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.02.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ....nie najlepiej sesemesa zez opowieścią : ..mąż mocno "zmęczony" wrócił do domu... rano budzi się, patrzy - śpi w opakowaniu przychodzi żona, całuje w czułeczko, mówi "Kochanie wstawaj śniadanko czeka" ....uuuuuuuuuuuuuu, podejrzana sprawa łapie swojego małoletniego i pyta : co mama taka słodziutka ? - a no bo jak tatuś wrócił wczoraj i mamusia chciała tatę rozebrać i położyć spać, to tatuś odpędzał się i głośno krzyczał : - "KOBIETO - ODEJDŹ, JA JESTEM ŻONATY !!! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.02.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ja sie nie znam na tym obcym jezyku co Selimm zapodal te strone z prezentami, ale jak na cyferkach sie znam to tam jest napisane ze 3 % znizki jest. To ja bym w to szla. I w bielizne tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.02.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 wersja szorstkiego faceta czesc agata trzasnij z bata ...Q: Od czego łysieje się na czole ? A: Od seksu. Q: A no środku głowy ? A: Od myslenia. Q: A na całej głowie ? A: Od myslenia o seksie Sklep. Klienta pyta - Są majtki na wacie ? - ?!?! Nie ma . - Chodź idziemy nie ma dla ciebie majtek Wacia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.02.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ..... to nie tak było : ... namioty to w sportowym ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.02.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Zauważyliście jak łatwo schodzi się z tematu ?? Ciekawa jestem, dlaczego Szanowni Panowie nie mają podobnych problemów?? Pewnie kupią jakieś łodygi albo lizka w kaształcie serca 5 minut przed powrotem do domu...a kobieta i tak szaleje ze szczęśia jaki to jej dziubulek jest romantyczny A jaki jest dla was najgorszy prezent? Dla mnie zalegające na półkach w każdym sklepie misie z sercem w łapkach, które po naciśnięciu wydają z siebie smętne melodie... Ale kobiete i tak powie, że to urocze... Ja dalej nie mam pomysłu. Chyba kupię czerwoną kokardę...i się nią obwiążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
y_not 08.02.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 wersja szorstkiego faceta czesc agata trzasnij z bata ...Q: Od czego łysieje się na czole ? A: Od seksu. Q: A no środku głowy ? A: Od myslenia. Q: A na całej głowie ? A: Od myslenia o seksie buahahahahahaaaa to ja juz nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.02.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Paulka to kup mu cos importowanego .. ..coś na L y_not ...hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 09.02.2006 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 To na Walentynki daje się prezenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 09.02.2006 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Panowie .... Ja z natury romantyczna jestem, więc kolacje, masaż pleców i namiętne smsy to mój luby ma na co dzień. Tak jakoś myślałam, że jako chwilowo rozłożony przez chorobę ucieszy się z czegoś WYJĄTKOWEGO! Obawiam sie jednak że będę musiała sięgnąć do broni kobiecej. Któż to wie może tylko wyrafinuję ją bardziej na ten wieczór ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 A co to są walentynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.02.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 A co to są walentynki? to jest taki dzien , kiedy sie facetowi "dobrze" robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 A co to są walentynki? to jest taki dzien , kiedy sie facetowi "dobrze" robi To znaczy... tym serduszkiem go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Matka tiaaaa serduszkiem przez łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.02.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 A co to są walentynki? to jest taki dzien , kiedy sie facetowi "dobrze" robi To znaczy... tym serduszkiem go? hmm....no niezupełnie ...tzn...splawiamy z domu wiertarke udarową -znaczy sie tesciową i wszelką inną zaraze i rozpalamy kominek ...palimy w nim flanelową pistacjową piżamkę ze snoopym ....no i .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 A co to są walentynki? to jest taki dzien , kiedy sie facetowi "dobrze" robi To znaczy... tym serduszkiem go? hmm....no niezupełnie ...tzn...splawiamy z domu wiertarke udarową -znaczy sie tesciową i wszelką inną zaraze i rozpalamy kominek ...palimy w nim flanelową pistacjową piżamkę ze snoopym ....no i .... O żeszszsz! Ja nie przypuszczałam selimmku, że Ty taki roman tyczka jesteś... ten snoopy... Muszę spojrzeć na Ciebie z odwrotnej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.02.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 ... Mr Y napisał: inna rzecz ze bieda ta co musiaby zjesc to co ja bym ugotował ja nie Chef Paul _________________ ... to żaden problem, ... próbuj od jajecznicy (z dodatkami) ... ... dostałem kilka lat temu "walentynkowy gift" który do dziś stoi na honorowym miejscu http://chefpaul.w.interia.pl/images/Dsc08300.jpg polecam również http://chefpaul.w.interia.pl/img/milion.jpg pozdrawiam serdecznie ps - nie wiem jaką niespodziankę małżonka szykuje w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts