zielonooka 09.02.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 A taki romantyczny "wontek" to mnie romantycznie naszło Zachowania godowe ptaszników i innych pająków są bardzo różnorodne, samiec może tańczyć przed samicą, nadawać sygnały poprzez stukanie w w podłoże, albo nawet przynieść prezent. Sam moment kopulacji jest krótki (...). Zaraz po kopulacji samiec stara się szybko oddalić gdyż - już niepotrzebny - zostanie potraktowany jako zdobycz. Znane są też przypadki - jak np. u czarnej wdowy - że samiec zostaje na pajęczynie i czeka na pożarcie. hmmmm... urocze, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.02.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 ... sam napisałem: ps - nie wiem jaką niespodziankę małżonka szykuje w tym roku ... zielonooka napisała: ... już niepotrzebny - zostanie potraktowany jako zdobycz. Znane są też przypadki - jak np. u czarnej wdowy - że samiec zostaje na pajęczynie i czeka na pożarcie. ... noooo , ... może mnie pożre i będzie wreszcie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a bedziesz wczesniej tanczyl i stukal w podłoze? fiu fiu , moze nawet prezent przyniesiesz chyba mam głupawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.02.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Rzeczywiście urocze. Daj jeszcze modliszkę Sugerujesz żeby w prezencie dać taki opis ... na SMS-a??? Jako facet powiem że ja osobiście najbardziej ucieszyłbym się z wstążeczki (nie musi być koniecznie czerwona) Ale to może dlatego że sądząc z zamieszczonych opisów związku ilości włosów z procesami umysłowymi - widać na pierwszy rzut oka że podombie jak y_not - całły czas tylko o seksie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 09.02.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 rozbawiliście mnie proponuję kumulację pomysłów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
y_not 09.02.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 kumulacja: obwiazani czerwona kokarda tanczymy przed partnerka przytupujac w podloze podczas gdy ona ubrana w koronkowe bokserki wysyła nam jedna reka sprosnego smsa na komorke a druga miesza w garnku coby sie jajecznica z dodatkami nie przypaliła po szybkiej konsmpcji jajecznicy i partnerki zwiewamy do pubu na piwo z kumplami w obawie zeby nie zostac zjedzonym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 09.02.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 09.02.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 kumulacja: obwiazani czerwona kokarda tanczymy przed partnerka przytupujac w podloze podczas gdy ona ubrana w koronkowe bokserki wysyła nam jedna reka sprosnego smsa na komorke a druga miesza w garnku coby sie jajecznica z dodatkami nie przypaliła po szybkiej konsmpcji jajecznicy i partnerki zwiewamy do pubu na piwo z kumplami w obawie zeby nie zostac zjedzonym..... No i to jest odpowiedź na zadane w temacie pytanie!!! Wreszcie coś oryginalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena i jacek 09.02.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Sami widzicie ,że nie jest tak łatwo wymyśleć coś konkretnego.Ale piszcie,piszcie wszystko co wam do głowy przyjdzie. marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.02.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Plan działania: 1. Rejs w odpowiednim sklepie po ulubionym dziale swego Mężczyzny ( znakiem kabelki, śrubecki i inne sroty -pierdoty ) bez przewracania gał , smędzenia i popiskiwania- że szybciej bo siusiu.. 2. Zahaczamy w drodze powrotnej o sklep monopolowy i wydłubujemy 160 PLN przeznaczone na opłatę za ( cośtam ) i nabywamy trunek, co to nigdy ze sknerstwa nie kupił. 3. Po drodze nabywamy plik gazet z serii CKM tudzież inne koedukacyjne. 4. Odstawiamy pod dom, machamy łapkom na pożegnanie i walimy do kumpeli co to ma chatę wolną. 5. Jeszcze z samochodu oddzwaniamy, że tam w piecyku jest pieczona golonka a w lodówce słoik z domowym smalcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 10.02.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Plan działania: 1. Rejs w odpowiednim sklepie po ulubionym dziale swego Mężczyzny ( znakiem kabelki, śrubecki i inne sroty -pierdoty ) bez przewracania gał , smędzenia i popiskiwania- że szybciej bo siusiu.. 2. Zahaczamy w drodze powrotnej o sklep monopolowy i wydłubujemy 160 PLN przeznaczone na opłatę za ( cośtam ) i nabywamy trunek, co to nigdy ze sknerstwa nie kupił. 3. Po drodze nabywamy plik gazet z serii CKM tudzież inne koedukacyjne. 4. Odstawiamy pod dom, machamy łapkom na pożegnanie i walimy do kumpeli co to ma chatę wolną. 5. Jeszcze z samochodu oddzwaniamy, że tam w piecyku jest pieczona golonka a w lodówce słoik z domowym smalcem. No....jeśli facet woli "wyedukowane" panie z CKM od realnej kobiety...To coś z nicm jest nie tak. Ale jeśli tak, to proszę bardzo! A my zabieramy kumpele i ....miasto jest nasze!!! Tylko jak to sie ma do Święta zakochanych ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts