Anulkaa 08.02.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 09.02.2006 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 09.02.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Domy podobne. Jeżeli miałabym wybierać zastanowiłabym się czy potrzebne mi 2 łazienki na dole. Jeżeli tak to Diament. A Szfir jest w sumie ok, ale ma tylko jedna łazienkę - a jak połączy się ją z pokojem na górze, to w sumie oprócz salonu zostają dwa pokoje Nie rozumiem o co ci chodzi w tym zdaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.02.2006 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 oba domy sa z antresolazastanów sie dobrze, czy napewno tak chceszpo wybudowaniu może sie okazac, że to nie tak miało być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 10.02.2006 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.02.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Oba podobne - moim zdaniem Diament ma lepiej rozplanowana czesc kuchenno - jadalniana i jaki taki widok z kuchni na wejscie na posesje ( ja tak lubie - nie lubie upchanej kuchni gdzies dalej - ale to juz kwestia gustow) za to podoba mi sie Szafir w wariancie 2gim (z tym ze wypada wtedy dodatkowy pokoj na parterze) Druga lazienke na dole (w Diamencie) mozna przerobic na cos innego - skladzik , garderobe itp. w obu projektach nie podoba mi sie ze prosto z wejscia wpakowywujemy sie na schody - poddasze maja praktycznie identyczne w sumie jak juz - chyba Diamenta bym wybrala uwagi - z antresola - wyzsze zuzycie ciepla - co rowna sie wyzsze oplaty ale pewnie jestes tego swiadoma dwa - te ni to lukarny-ni to wole oka - na pewno podwyzsza koszt domu (ale to tez pewnie juz wiesz) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts