Gajka 06.06.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 A nawet jest juz 1 ofiara tej burzy :( Slyszeliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.06.2003 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Nic nie słyszałem o ofierze, ale koło mnie jest pełno połamanych gałęzi i wciąż wyjących alarmów samochodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 W czasie tej burzy zginął 47-letni spacerowicz (?!) na ul.Powiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.06.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 No to jest bardzo przykre. Wyjść na spacer i już nie wrócić. Ale dlaczego? Spadająca gałąź czy piorun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 cytuję za interia.pl : Mężczyzna rażony piorunem Według ustaleń policji, mężczyzna w czasie burzy schronił się pod drzewem przy ulicy Powiśle w centrum miasta. Jego ciało zauważyli przechodnie, a wezwany lekarz stwierdził zgon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.06.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Niebezpiecznie jest chodzic po ulicach jak jest burza. Jaro, co wskazuje wieloryb? Będzie jeszcze jedna burza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2003 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Wita wszystkich nocna zmiana GK ! pitbull - wywróżyłeś z kości wieczorny deszczyk na i był...tylko słaby taki jakiś... , nadal ciepło, ale coraz przyjemniej... Zielona - najlepszy drugoklasista z reprezentacji wszystkich szkół napisał to dyktando robiąc 6 błędów ort. (nie wiem czy dałbym rady... ), Podlewanie macie z głowy to poleniuchujcie sobie do poniedziałku, ja nie jestem jeszcze na etapie podlewania a chwaściory rosną, że hej! Mam co masakrować... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Żeby spojrzeć na mapkę - dzieło WIELKIEGO KARTOGRAFA GK - trzeba się za daleko cofać, to może ją sklonuję, coby było bliżej... http://republika.pl/grupakrakowska/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 Burze, które nawiedziły Kraków ominęły niestety mój trawnik. Bardzo mu się to niespodobało i ze złości zaczął podsychać Tak więc, wczoraj wieczorem zostałam zmuszona do rozciągnięcia węza /50m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 07.06.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 A ciekawe jak na to zapatrywał się ten rozciągany wąż? Nie planujesz wykonania jakiejś bardziej trwałej konstrukcji (systemu nawadniającego)? Znowu gorąc. Moja ulubiona mapa pogodowa pokazuje, ze, za wyjątkiem poniedziałku, tak ma byc do konca przyszlego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 07.06.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2003 Krystian - widze, ze tęsknisz za mapą. Poniewaz skontaktowano się ze mna w sprawie przekazania kodu, to spodziewam się, że podobna mapa pojawi się wkrótce w grupie szczecińskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 08.06.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 choroba nie moge wejsc na forum od momentu zmiany przez redakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.06.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Rich - Twoja uwaga przypomina sytuację, w której po zapukaniu do drzwi, z wnętrza domu rozlega się głos: "Nikogo nie ma w domu". Rozumiem, że w końcu Ci się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 08.06.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 O Jej udalo sie po raz pierwszy.Zatem do Zbyszka P -- tez prosze skierowac strzalke w kierunku Raby Niznej dzieki.Witam wszystkich obecnych i bedacych dopiero w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 08.06.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Witam Cie Zbyszku widze ze jestes jednym z niewielu w niedzielny poranek .U mnie 2.30 w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 08.06.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 powiem Ci wprostjestem niestety tepota umyslowa jesli chodzi o computer oczywiscie Mam nadzieje ze jak wroce bede mial wiecej czasu na zabawe z ta maszyna dopisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.06.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 zbyszekP - grupa szczecińska, potem następne, tym sposobem po kawałku, dzięki Twoim zdolnościom, forumowicze zrobią mapę przed REDAKCJĄ... . Witam w niedzielny poranek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.06.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Rich - a u nas mamy już prawie 10 i z nieba leje się żar. Krystian - no, no, nie przesadzajmy. W Grupie Szczecińskiej mapa powstaje dzięki Maksiowi, którego wiedza komputerowa jest znacznie większa niż moja. Ale masz racje. Najlepiej egzystują kraje, w których grupy lokalne same załatwiają swoje sprawy a nie oglądają się na działania Państwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 08.06.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Krystian pozdrawiam Cie .Dawno tu nie bylem ale obserwuje caly czas. Problem w tym ze rozmijam sie z Wami o 8 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.06.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 Rich - widzę, że bliżej Ci do mojego kuzyna mieszkającego w Sarasocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts