zbyszekP 13.06.2003 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Nocniki mówisz. No to zgłasza się jeden porcelanowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 13.06.2003 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 No, ale będzie to krótkie zgłoszenie. Małżonka mnie wzywa, a w pewnych sytuacjach niewiastom się nie odmawia. No to pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 13.06.2003 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Witam nocna zmiane Sluchajcie, postawili mnie na tych schodach reprezentacyjnych,w celu dopilnowania wszystkiego, bo moje przenikliwe oko wytropic umie kazde uchybienie, kazda usterke wylapie - a ja zamiast kontrolowac, co robilam? Zapatrzylam sie na ten obrazek przed soba, w barwach rudo-czarnych, i wyjsc z podziwu nie moglam, jak takie zestawienie kolorow moze wspolgrac ze soba. Stale jestem pod wrazeniem, ale byc kapusiem nie zdotac nazwanym , z bolem serca umilknac na ten temat musze. Opisze go w swojej ksiazce - mam nadzieje za 50 lat rozpoczac pisanie Zbyszek - cos tak laskami zostal obsypany? Tak na pozegnanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.06.2003 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 zbyszekP - oj nie, oj nie, oj nie odmawia się... Gajka - plisssssss, trochę jaśniej bo dzień był ciężki, no wiesz troche się zaprawiłem z kgadziną, Szdomem i dziewczynami w KK... , ale fajnie było... , tylko teraz z kumaniem ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 13.06.2003 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Krystian, gdybym jasno mowila nie bylabym Gajka Dla niektorych bedzie to czytelne Czasami trzeba sobie zadac trud, by pojac nas, kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.06.2003 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Łoj racja Gajko! Racja! Trudno czasem pojąć te kobitki! Ale teraz pozwolicie, że śladem Zbyszka pozwolę się zwabic mojej żonce. 3 V cie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.06.2003 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Gajka skoro koledzy poszli gdzie poszli, to ja nie będe gorszy i też pójdę a jutro o świeżej głowie coś może zatrybię... Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 14.06.2003 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Witam nocna zmiane Zbyszek - cos tak laskami zostal obsypany? Tak na pozegnanie? Gajka - wiesz nie zastanawiałem się nad tym, ale możesz mieć rację. Spodziewam się więc, że w niedługim czasie zostanę delegowany, gdzieś na odległą placówkę lub też stan mego zdrowia znacznie się pogorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.06.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Witam z rana Szanowną GK, rodzice coś długo rozpatrują ostatnio te wnioski... zbyszekP - szykujesz się już za wielką wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 14.06.2003 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 E nie. Jak zwykle pakowanie zacznie się na dzień przed wyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.06.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 zbyszkuP - na stworzonej przez Ciebie mapie jest jeszcze sporo ,,białych plam pod nikami", może przed Twoim wyjazdem ludziska Ci podeślą jakieś zdjątka... , nie żebym miał coś przeciwko temu tam Smokowi-gadzinie co to się pokazuje, ale tak z ciekawości, chociaż projekty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 14.06.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Pomysł jest dobry, ale może nie wszyscy chcą pokazywać swoje włości. W każdym razie z umieszczeniem zdjęć lub projektów nie ma żadnego problemu. Poza tym po wyjeździe mam nadzieje bywać na forum, tyle, że o idiotycznych porach.A jak tam przebiega urlop? Na Słowacje jedziecie w góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.06.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Cześć, co Wy robicie na forum w weekend? Ruszać na budowy, działeczki, podlewać trawniki, plewić kwiatki, mówić żonom komplementy. Sio! No chyba, że pracujecie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.06.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Majka my tak tylko z doskoku, pomiędzy jednym komplementem a drugim... zbyszekP - w środę świadectwo a w czwartek z rana - 4.00 - kierunek Kraków, Myślanice, Łysa Polana. Za granicą już tylko 40km... i LU do wody ( w basenie termalnym), i LU ... ty wiesz Co i w co , a jak nie wiesz to zapytaj kgadziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 15.06.2003 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 pisze a tu nic nie chce wejsc oj jestem sierotka computerowa zobacze moze teraz . Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 15.06.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 No to LU! Tam i tu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.06.2003 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 No to LU tam i tu.. , fajnie się rymuje, choć Towarzystwa dziś brakuje... ...i Tu i Tam ( w KK) Może ktoś tu dziś jeszcze zawita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 16.06.2003 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 zawita, zawita tylko przejsc niechce .Wczoraj pisalem ,pisalem i nic tylko invalid session pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 16.06.2003 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 O prosze dzisiaj poszlo, lecz nikogo nie ma o tej porze i nie dziwota. Zatem do dziela. ZbyszekP Wyslalem Tobie email i nie wiem czy doszedl. Jest wiekszy problem . Moja prywatna szefowa w ostatniej chwili zmienila zdanie i nie chce miec ogrzewania powietrznego tylko kaloryfery . Prosba do wszystkich ktorzy juz mieszkaja jaki piec . Dom 140m2 plus piwnica,napewno na gaz jednofunkcyjny.Bojler na wode oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 16.06.2003 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts