Gajka 19.07.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 Zapewne ucalowaniom i usciskom nie ma konca, prawda Majka. Jeden wyjechal za wielka wode, drugi przyjechal = same niespodzianki Rich, powiedz na jak dlugo "wpadles" do kraju? Czy tylko Majka bedzie miala te frajde poznania Ciebie??? Zauwazylam, ze nowi (ja tez prawie jak nowa ) pojawili sie wsrod nas. Milo Was widziec. Pozdrawiam z nadzieja, ze czesciej bede zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.07.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Majka, sprawdz czy dzieci nie maja zacementowanych nog. Probosz jedej z parafii nad Raba uparcie twierdzil ze rzeka plynie cement z powowdu betonowania progow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 21.07.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Witam w poniedziałkowy poranek. Witam ciepło, ale nie za ciepło, bo żar z nieba przewidziany na dzisiaj i kilka najbliższych dni będzie nas zabijał powoli i skutecznie. Więc nie chcę do tego jeszcze dodatkowo przykładać ręki Piszcie co u Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.07.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Do czego nie chcesz przykladac reki ? Do zaru czy do zabijania ... a jesli tak to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 21.07.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Witaj Pit! Dajcie mi no tego proboszcza, to pogadam z nim o betonach i cementach. I mimo wyssanego z mlekiem matki szacunku dla stanu kapłańskiego postarałbym się wytłumaczyć mu gdzie popełnia błąd w rozumowaniu, które trąci idiotyzmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.07.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Witaj. Podobno tak mu powiedziala turystka ktora przyszla z cementem na nogach ale kobiety sa "wietrzne" Z Twoim rozumowaniem i wyssanymi wiadomosciami zgadzam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 A moje pociechy już wróciły, zostały wykąpane, wyposażone w czyste rzeczy i znów jadą na dwa tygodnie do babci . Będą się pławić w upale i w wodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 21.07.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Pit - nie chcę przykładać ręki do mordreczego żaru dokładając moje gorące poranne pozdrowienia. Tyle w tym temacie. Idę na chłodną wodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.07.2003 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Jak mogliscie zmyc im "opalenizne" - to jest nieludzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.07.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Hej A ja już po urlopie weekendowym. Dziecka zostawione na 2 tygodnie w „dobrych rękach”. Na plaży byłam jedyną przedstawicielką białej rasy. Reszta to jacyś tacy czekoladowi. Tak się smarowałam kremami z filtrem, co by mnie słońce nie dopadło, siedziałam razem z dzieckami w wodzie, ale to nic nie dało. Dopadło mnie i spaliło mi dekold. Następny poważny wypad to 5 sierpień, ale to już na 2 tygodnie. Kto ma klimatyzację w pracy. Bo my pracujemy na 2 wentylatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.07.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Dzień Dobry. Pit, moje dzieci były nie w tych górach. Tam nie ma rzeki do pływania, ale jest kryty basen w ośrodku KRUSU. Beton zaschnięty na kamień Rich - przywiozłeś sobie autko zza oceanu? Pytanie do wszystkich, pamiętacie może wątek o alarmach /rozprowadzenie, okna, centralka/ - przypomnijcie tytuł, bo nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 21.07.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Ello, ello witam wszystkich serdecznie po weekendzie . Potrzebuję w tym tygodniu dokonać wytyczenia fundamentów... I w związku z tym mam pytanko. Czy ktoś z Was nie ma dobrego geodety ?? Prosiłbym o namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Zielona, wieloryb ma gorzej bo musi się obejść bez wody i bez wentylatorów . My za to pławimy się w luksusie klimy... Pit, drewno sprawdzone - pocięte na 30 cm kloce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 21.07.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 A'propos wiedzy budowlanej i stanu kapłańskiego: Na moim ślubie Ksiadz przytoczył przypowieść o budowaniu na piasku (że be) i na skale (że OK). Trochę Go zatkało, gdy część gości (łącznie ze mną przy ołtarzu) zaczęła chichotać Komentarze poślubie: "Ksiądz fajny, ale co On wie o budowaniu..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Alanta, księdzem nie jestem, może by się znaleźli lepsi kandydaci w krakowskiej, ale przyznam, że nie rozumiem... Dlaczego zalecenie budowania na skale wzbudziło taką wesołość wśród ekspertów budowlanych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.07.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Jaro, a pytałeś, czy przywiozą do Krzeszowic? Potrzebujemy 10 kubików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Temat transportu nie został rozpoznany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 21.07.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Jaro, bo piasek uznaje się za najlepszy z możliwych gruntów - ze względu na to, ze jest przepuszczalny i niewysadzinowy, a budowanie na skale jest cholernie kłopotliwe ze wzgledu na jej urabialnosć - a właściwie brak urabialności - wiesz , jakie kłopotliwe jest uzyskanie pozwolenia na wysadzanie skał... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.07.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Jaro, a da się rozpoznać? Może sama dałabym radę, jeżeli użyczyłbyś mi nr. telefonu do dostawcy. Alanta, budowanie na skale jest na wieki Piasek jako grunt malo stabilny do tego sie nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 21.07.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Piasek jako grunt malo stabilny do tego sie nie nadaje. Uważaj, żeby Cię budowlańcy nie pobili po takim stwierdzeniu No i kto dziś buduje na wieki...po nas choćby potop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts