Majka 20.11.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 2. I pytanie nr 2 - macie może jakiegoś speca od kominków którego możecie polecić ? pozdr Darek Forest - Natura. Jest jak my uzytkownikiem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaM2 20.11.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 poratujcie jakims namiarem na ludzi robiacych przylacza wod-kanalizacyjne sprawdzony i polecany przez ludzi na forum p. KULA tel. kom. 501 416 830, tel. do biura: 12/2680016 (biuro mieści się w budynku Solway, wejscie od strony centrum handlowego, ul. Zakopiańska) a tak przy okazji "góral od okien" będzie mial dużo wycen do przygotowania! faktycznie, rzeczowy z niego czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszojadek 20.11.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 2. I pytanie nr 2 - macie może jakiegoś speca od kominków którego możecie polecić ? pozdr Darek Forest - Natura. Jest jak my uzytkownikiem forum. Dziękuję Ci bardzo. Własnie zaczynam go "czytać" pozdr D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek_Kraków 20.11.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam. Mam stan surowy zamknięty teraz chce robić dalej szukam ekipy do wykończeniówki. Dajcie jakieś namiary.... wielka prośba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 21.11.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witajcie juz 80% ogrodzenia gotowe zostały tylko o 5 przęseł do wypełnienia deskami i będzie piknie Merit - jak się prezentuje ?! SONIKA Gośka tez wybrała wczoraj nowego i chyba bedzie zbrojona, choc róznica w cenie z hartowaną to tylko 200 zł , mnie sie bardziej podoba zbrojona. Jutro jadę do Ikei po panele alu nad szybe ( do zawieszania haczyka), krzesła i stolik. tylko jeszcze trzeba pomalować dokładnie przed połozeniem szyb sciany w kuchni . I na początek grudnia bedzie chyba wszystko gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.11.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam! Dawno mnie tu nie było, a jak się zjawiam to od razu po prośbie Jest taka akcja organizowana przez firmę DANONE (zgłoszenia do końca roku) na modernizację placu zabaw. Firma Danone remontuje 10 placów zabaw w Polsce (spośród zgłoszonych) na swój koszt. Potrzebne jest minimum 50 głosów (zgłoszeń) oddanych na konkretny plac, by była szansa na zakwalifikowanie danego placu.Wszystkie informacje na stronie Danone http://www.danonki.pl/index_place_zabaw.php?id=czc0bWs5M2JwMjIyNA%3D%3D Proszę "zagłosuj na plac zabaw" w Czarnochowicach. Jest bardzo zdewastowany, do widać na umieszczonych tam zdjęciach.Liczę na waszą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertto 21.11.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Zbyszku jak możesz to proszę dopisz mnie do mapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 21.11.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 ZIELONA, b. dobry pomysł z tym placem zabaw. Ile razy jade do siostry żony i szwagra to go mijam. Przyznam się,że oddałem 2 głosy jeden na Czarnochowice a drugi gdzie chodza moje dzieci jak sa u dziadków.Ale się u Ciebie zmieniło po ponad 2 latach jak bylismy. Jeszcze bez Pawła a raczej z Pawłem tylko ,ze w brzuszku pozdrowienia dla mąża i dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.11.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 ZIELONA, b. dobry pomysł z tym placem zabaw. Ile razy jade do siostry żony i szwagra to go mijam. Przyznam się,że oddałem 2 głosy jeden na Czarnochowice a drugi gdzie chodza moje dzieci jak sa u dziadków.Ale się u Ciebie zmieniło po ponad 2 latach jak bylismy. Jeszcze bez Pawła a raczej z Pawłem tylko ,ze w brzuszku pozdrowienia dla mąża i dzieci Cześć Piotrek Powiem Ci, że jestem trochę zdesperowana. Mój synek namawiał swoich kolegów w szkole, żeby zajęli się tym tematem i okazało się, że dzieci owszem chętnie by się pobawiły na nowym placu, ale głosować w internecie im się nie chce bo ... "i tak z tego nic nie wyjdzie" Pozdrowienia dla całej Twojej rodzinki ... Twój Paweł ma już 2 lata??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 21.11.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 [...] jestem trochę zdesperowana. Mój synek namawiał swoich kolegów w szkole, żeby zajęli się tym tematem i okazało się, że dzieci owszem chętnie by się pobawiły na nowym placu, ale głosować w internecie im się nie chce bo ... "i tak z tego nic nie wyjdzie" [...] Myślałem, że takie podjejście do życia przychodzi duuużo później Ja zagłosowałem, może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 [...] jestem trochę zdesperowana. Mój synek namawiał swoich kolegów w szkole, żeby zajęli się tym tematem i okazało się, że dzieci owszem chętnie by się pobawiły na nowym placu, ale głosować w internecie im się nie chce bo ... "i tak z tego nic nie wyjdzie" [...] Myślałem, że takie podjejście do życia przychodzi duuużo później Ja zagłosowałem, może się uda widziałam, że jakiś plac w Hucie ma 1980 głosów. Więc chyba komuś sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.11.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 [...] jestem trochę zdesperowana. Mój synek namawiał swoich kolegów w szkole, żeby zajęli się tym tematem i okazało się, że dzieci owszem chętnie by się pobawiły na nowym placu, ale głosować w internecie im się nie chce bo ... "i tak z tego nic nie wyjdzie" [...] Myślałem, że takie podjejście do życia przychodzi duuużo później Ja zagłosowałem, może się uda Dzięki Sail Ja zakładam, że nawet jak się nie uda, to wiele osób zastanowi się nad samym problemem i może wspólnie coś wymyślimy. Zastanawiam się jak w tą akcję wciągnąć gminę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.11.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Zbyszku jak możesz to proszę dopisz mnie do mapki. Oczywiście, a w której części Krakowa się budujesz? Proszę "zagłosuj na plac zabaw" w Czarnochowicach. Zagłosowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.11.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 zbyszekDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaM2 21.11.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 ja tez zaglosowalam na plac zabaw w Czarnochowicach! budujemy sie w Śledziejowicach, także pewnie nasze dzieci tez tam kiedyś będa chcialy sie bawić pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.11.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Proszę "zagłosuj na plac zabaw" w Czarnochowicach. Jest bardzo zdewastowany, do widać na umieszczonych tam zdjęciach. Liczę na waszą pomoc. Zagłosowałam I mogę jeszcze zapuścić temat na forum GW, jeśli chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.11.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Poszedł: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43139&w=52602498 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.11.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Proszę "zagłosuj na plac zabaw" w Czarnochowicach. Jest bardzo zdewastowany, do widać na umieszczonych tam zdjęciach. Liczę na waszą pomoc. Zagłosowałam I mogę jeszcze zapuścić temat na forum GW, jeśli chcesz Dzięki, jeszcze muszę zrobić akcję w Czarnochowicach wśród ludności, żeby wiedzieli, że coś się dzieje. (nie tylko w internecie), choć mam nadzieję, że dotrę tą drogą również do ludzi, którzy tu mieszkają. Najlepszy przykład, że AnetaM tą drogą się dowiedziała. Dzięki Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.11.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 [...] jestem trochę zdesperowana. Mój synek namawiał swoich kolegów w szkole, żeby zajęli się tym tematem i okazało się, że dzieci owszem chętnie by się pobawiły na nowym placu, ale głosować w internecie im się nie chce bo ... "i tak z tego nic nie wyjdzie" [...] Myślałem, że takie podjejście do życia przychodzi duuużo później Ja zagłosowałem, może się uda widziałam, że jakiś plac w Hucie ma 1980 głosów. Więc chyba komuś sie chce Można głosować co 24 godziny. Akcja zbierania głosów trwa do końca grudnia 2006. Spośród zgłoszonych placów wybierane jest 10 (3 spośród miejscowości poniżej 25 000 mieszkańców, 3 - powyżej 25 000 mieszkańców i 4 spośród miejscowości powyżej 200 000 mieszkańców) Dzięki Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AKSA 21.11.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 WITAMCZY MNIE KTOS PORATUJE? SZUKAM DOBREGO STOLARZA/ MEBLARZA!!! PLEASE.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts