redpradnik 18.03.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ile Wam weszło piasku do budowy stanu surowego? u mnie nie skonczyli parteru a juz wyrobili 10 m3 :/ a pustak 38 p+w wiec nie ma pionowych fug:/ Wapna jedna paleta juz poszla :/ Czy ktos z Was ma brazowa dachowke? zastanawiam sie jaki kolor klinkieru wybrac na kominy ... moze podeslecie swoje zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 18.03.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Czy ktos z Was ma brazowa dachowke? zastanawiam sie jaki kolor klinkieru wybrac na kominy ... moze podeslecie swoje zdjecia? U mnie na dachu brązowa dachówka - kominy z klinkieru - szukam fot ... - proszę : http://lh4.ggpht.com/_bGKXksIKvGY/ScFDKo347pI/AAAAAAAAAmE/P631s5hmdBc/s720/PICT5943_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia73 18.03.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam mile krakowskie forum Znalazlam fajna dzialke w Michalowicach, ale trzebaby ciagnac do niej media ok. 350 m. Mam w zw. z tym pytanie, jak wyglada struktura kosztow 'ciagniecia mediow', za co/komu i ile sie placi, oczywiscie chodzi mi o orientacyjne koszty. Chcialabym byc przygotowana na walke o odpowiedni upust ceny dzialki. Kilku wlascicieli dzialek wzdluz drogi jest 'chetnych' do wspoludzialu, ale wiadomo, ze nie mozna na tym do konca polegac. Jesli bylo juz o tym na krakowskim forum, blagam o link, nie wiem jak przewertuje ponad 400 stron. Dziekuje! Sylwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 18.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A ja z kolei szukam kierownika budowy Może ktoś z Was polecić takiego?? Miejsce kierowania : Myślenice. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 18.03.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Hej, Jestem nju:). Witam wszystkich forumowiczów. Buduję w Krakowie na Starym Bieżanowie, na jesień ekipa wylała fundamenty bez płyty, po świętach startują z resztą. Przeglądnęłam forum w poszukiwaniu cen pompy ciepła - niestety poddałam się przy trzysta-pięćdziesiątej-którejś stronie (znalazłam mało) tym bardziej że to już ceny średnio aktualne.... Czy ktoś może sprawdzał ostatnio? Dostałam wycenę: 70 tysi z pompą, wykopkami i ogrzewaniem podłogowym (pow 190 m2) co Wy na to? dużo? pozdrawiam Hej też będziemy ruszać w starym Bieżanowie z budową na wiosnę Będziemy sąsiadami ;] Witam "Świeżaków" na starym Bieżanowie. Mój dom stoi tu zamieszkany od 2002 roku i jedno jest pewne - Bieżanów is the best! No jasne też bardzo lubię stary Bieżanów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia73 18.03.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Czy ktos z Was ma brazowa dachowke? zastanawiam sie jaki kolor klinkieru wybrac na kominy ... moze podeslecie swoje zdjecia? U mnie na dachu brązowa dachówka - kominy z klinkieru - szukam fot ... - proszę : http://lh4.ggpht.com/_bGKXksIKvGY/ScFDKo347pI/AAAAAAAAAmE/P631s5hmdBc/s720/PICT5943_1.jpg Przepiekny dom i przepiekne kolory...ach, marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 19.03.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Czy ktos z Was ma brazowa dachowke? zastanawiam sie jaki kolor klinkieru wybrac na kominy ... moze podeslecie swoje zdjecia? Polecam "cosmo" z Winenrbergera - ja mam i wszyscy mówią, że kominy są piękne . Zdjęcie mogę podesłać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 19.03.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 witam, Może ktoś polecić jakiegoś kierownika budowy?? Jeżeli nikt nie zna ,może ktoś wie gdzie oni "siedzą" , skąd takiego wytrzasnąć - wszak chyba nie jest tak iż budujący z ust do ust przekazują sobie tzw "namiary" na specjaliste. Robota - Myślenice. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia77 19.03.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Czy ktos z Was ma brazowa dachowke? zastanawiam sie jaki kolor klinkieru wybrac na kominy ... moze podeslecie swoje zdjecia? Polecam "cosmo" z Winenrbergera - ja mam i wszyscy mówią, że kominy są piękne . Zdjęcie mogę podesłać na priv Zgadzam się co do kosmo też tą wybrałam dachówkę mam rubin 13 kasztan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 19.03.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witam mile krakowskie forum Znalazlam fajna dzialke w Michalowicach, ale trzebaby ciagnac do niej media ok. 350 m. Mam w zw. z tym pytanie, jak wyglada struktura kosztow 'ciagniecia mediow', za co/komu i ile sie placi, oczywiscie chodzi mi o orientacyjne koszty. Chcialabym byc przygotowana na walke o odpowiedni upust ceny dzialki. Kilku wlascicieli dzialek wzdluz drogi jest 'chetnych' do wspoludzialu, ale wiadomo, ze nie mozna na tym do konca polegac. Jesli bylo juz o tym na krakowskim forum, blagam o link, nie wiem jak przewertuje ponad 400 stron. Dziekuje! Sylwia. Witam! Proponuję wziąć pod pachę mapkę i przejść się do branż z tym pytaniem! Określą mniej więcej co i za ile. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 19.03.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 witam, Może ktoś polecić jakiegoś kierownika budowy?? Jeżeli nikt nie zna ,może ktoś wie gdzie oni "siedzą" , skąd takiego wytrzasnąć - wszak chyba nie jest tak iż budujący z ust do ust przekazują sobie tzw "namiary" na specjaliste. Robota - Myślenice. Dzięki Może tam zadzwonić: Małopolska Okręgowa Izba Inżynierów Budownictwa w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna712 19.03.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Czy ktos z Was ma brazowa dachowke? zastanawiam sie jaki kolor klinkieru wybrac na kominy ... moze podeslecie swoje zdjecia? My też mamy brązową dachówkę. Nie pamiętam nazwy klinkieru na kominy, bo to już trochę czasu minęło, ale wygląda tak: http://pf.labfoto.pl/photos/p/f/8/f80fa46ab3b45de78caa524825869060-1687866.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bozzia 19.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Czy ktos z Was ma brazowa dachowke? zastanawiam sie jaki kolor klinkieru wybrac na kominy ... moze podeslecie swoje zdjecia? Polecam "cosmo" z Winenrbergera - ja mam i wszyscy mówią, że kominy są piękne . Zdjęcie mogę podesłać na priv Zgadzam się co do kosmo też tą wybrałam dachówkę mam rubin 13 kasztan Ja też mam cosmo. A dachówkę mam MH brązową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 20.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Hej też będziemy ruszać w starym Bieżanowie z budową na wiosnę Będziemy sąsiadami ;] Witam "Świeżaków" na starym Bieżanowie. Mój dom stoi tu zamieszkany od 2002 roku i jedno jest pewne - Bieżanów is the best! Witak Krzysiu!!, co ty znowu dom budujesz????. Ten już za mały czy żonie się znudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 20.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 U mnie na dachu brązowa dachówka - kominy z klinkieru - szukam fot ... Bardzo ładnie wyszło, mozesz mi powiedzieć co to za dachówka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 21.03.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 U mnie na dachu brązowa dachówka - kominy z klinkieru - szukam fot ... Bardzo ładnie wyszło, mozesz mi powiedzieć co to za dachówka??? Tenk ju - dachówka to ceramiczny Roben - średzka falista - brązowa angoba - to chyba pełna nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 22.03.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 potrzebuje zrobić nawiewy od kominka do pokoi na poddaszu, czy macie kogoś kto mógłby to zrobić. Proszę o kontakt!! Pilne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betti09 24.03.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam, Poszukuje jakiegoś dobrego, sprawdzonego architekta lub biura projektowego z Myślenic i okolic !!! Czy możecie kogoś polecic ?!? Pozdrawiam betti09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zazuzi 24.03.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam, Poszukuje sprawdzonej ekipy budowlanej do budowy domu w okolicy Myślenic. Byłbym wdzięczny za przesłanie namiarów na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pas 25.03.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 znam jedną sprawdzoną ekipę Pana Andrzeja Moskały tel.606154815,są naprawdę DOBRZY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts