Carlos1 03.04.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Mogę kupić beton B-15 w cenie 220 zł brutto z pompą. Podpowiedzcie mi czy znajdę gdzieś w Krakowie (lub niedalekich okolicach) taniej ? Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 04.04.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Dobra cena nawet bardzo jesli z vatem ja za b20 place 260 w cemexie z pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 04.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 A gdzie masz taki beton ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 04.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 grupoo.... Szukam ekipy, która by mi zrobiła słupki pod ogrodzenie. Jesli macie jakieś doświadczenia i ekipe godną polecenia to prosze o info. Szukałam na białej czarnej liście...i nic......._________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysiapysia 05.04.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 tez szukam ekipy ktora zrobi slupki pod ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 05.04.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Jest wrocławska, jest warszawska - może w Małopolsce też się paru chętnych znajdzie. Hop,hop - Małopolanie - jest tam kto ? Po 8 miesiacach szukania znalazlam ladna dzialke w Zabierzowie w okolicy Lesnej Polany. Jestem niepokojaco bliska decyzji na 'tak'. I boje sie tej wielkiej decyzji. Dzialka drogo wychodzi, niestety, bo az 20 arow, w tym tylko 8 budowlanych. Bylam gotowa wydac ok. 250 tys. zl, a tu wiecej jest I W zw. z tym decyzja robi sie jeszcze trudniejsza do podjecia!!! Jeszcze bardziej sie denerwuje... Zabierzowianie!!! Jak tam sie zyje mieszka mieszczuchowi?? Jestem potwornym mieszczuchem, uwielbiam las, to prawda (dzialka pod SAMYM lasem) ale boje sie odleglosci od Krakowa, no i klimatow malej miesciny, gdzie jest tramwaj????....HELP! Czy dzieci beda mialy kolegow, ja cale dziecinstwo spedzilam na osiedlach, 'pod blokiem' tzw. z setkia dzieciakow... Jak by tu bylo ze szkola? Oczekuje wsparcia, I za nie juz teraz dziekuje, Sylwia. Ja już częściowo Zabierzów, okolice Młyna, wiec mogę zachęcić od siebie: Komunikacja do miasta - rewelacja - busy niemalże co kilka minut, do tego MPK, no i PKP - w 15 minut + 5 piechotą i jesteśmy na rynku - z Nowej Huty mogę pmażyć o takim wyniku Dzieciaki, póki nie dorosną do liceum mogą Krakowa na oczy nie oglądać. Przedszkole na miejscu, szkoła podstawowa - zdecydowanie nie jest to "wiejscka szkółka", tylko szkoła z 3 klasami na każdym roczniku, funkcjonuje bardzo dobrze - wiem, bo żonaka tam od roku pracuje z maluchami, do tego gimnazjum, szkoła językowa z dobrą opinią, hala sportowa, nowiutka pływalnia do którek koledzy moi z Krakowa dojeżdżają popływać w przyzwoitych warunkach, fantastyczna okolica do rekreacji, wędrówek, jazdy na rowerze, jazdy konnej (polecam stadnine nad kościołem dla dzieciaków i strszych). Wyjazd do Krakowa staje sie przykrym obowiązkiem (przynajmniej narazie dla mnie). Co do kolegów i koleżanek dla maluchów, to coż - sam sie na wsi wychowałem i różnica tylko taka, że zamiast na betonie przed blokiem buszowaliśmy z kompanią po krzakach i łąkach. Tak więc, jeżeli tylko Cię stać to kupuj i ciesz się z najfajniejszego miejsca do mieszkania w okolicach Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia73 05.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Jest wrocławska, jest warszawska - może w Małopolsce też się paru chętnych znajdzie. Hop,hop - Małopolanie - jest tam kto ? Po 8 miesiacach szukania znalazlam ladna dzialke w Zabierzowie w okolicy Lesnej Polany. Jestem niepokojaco bliska decyzji na 'tak'. I boje sie tej wielkiej decyzji. Dzialka drogo wychodzi, niestety, bo az 20 arow, w tym tylko 8 budowlanych. Bylam gotowa wydac ok. 250 tys. zl, a tu wiecej jest I W zw. z tym decyzja robi sie jeszcze trudniejsza do podjecia!!! Jeszcze bardziej sie denerwuje... Zabierzowianie!!! Jak tam sie zyje mieszka mieszczuchowi?? Jestem potwornym mieszczuchem, uwielbiam las, to prawda (dzialka pod SAMYM lasem) ale boje sie odleglosci od Krakowa, no i klimatow malej miesciny, gdzie jest tramwaj????....HELP! Czy dzieci beda mialy kolegow, ja cale dziecinstwo spedzilam na osiedlach, 'pod blokiem' tzw. z setkia dzieciakow... Jak by tu bylo ze szkola? Oczekuje wsparcia, I za nie juz teraz dziekuje, Sylwia. Ja już częściowo Zabierzów, okolice Młyna, wiec mogę zachęcić od siebie: Komunikacja do miasta - rewelacja - busy niemalże co kilka minut, do tego MPK, no i PKP - w 15 minut + 5 piechotą i jesteśmy na rynku - z Nowej Huty mogę pmażyć o takim wyniku Dzieciaki, póki nie dorosną do liceum mogą Krakowa na oczy nie oglądać. Przedszkole na miejscu, szkoła podstawowa - zdecydowanie nie jest to "wiejscka szkółka", tylko szkoła z 3 klasami na każdym roczniku, funkcjonuje bardzo dobrze - wiem, bo żonaka tam od roku pracuje z maluchami, do tego gimnazjum, szkoła językowa z dobrą opinią, hala sportowa, nowiutka pływalnia do którek koledzy moi z Krakowa dojeżdżają popływać w przyzwoitych warunkach, fantastyczna okolica do rekreacji, wędrówek, jazdy na rowerze, jazdy konnej (polecam stadnine nad kościołem dla dzieciaków i strszych). Wyjazd do Krakowa staje sie przykrym obowiązkiem (przynajmniej narazie dla mnie). Co do kolegów i koleżanek dla maluchów, to coż - sam sie na wsi wychowałem i różnica tylko taka, że zamiast na betonie przed blokiem buszowaliśmy z kompanią po krzakach i łąkach. Tak więc, jeżeli tylko Cię stać to kupuj i ciesz się z najfajniejszego miejsca do mieszkania w okolicach Krakowa Bardzo Ci dziekuje, przekonujaco piszesz Niestety, z tamtej dzialki z bolem serca zrezygnowalismy, bo bloga cisze lasu zaklocal szum autostrady (dzialka byla pod lasem, i tylko on oddzielal ja od Balic). Przy tych cenach naprawde nie chce zaklocen, no dobra, wiekszych zaklocen. Pewnie zawsze bedzie to 'cos' do zaakceptowania. Ale z Zabierzowa nie zrezygnowalam absolutnie. A Wy, Malopolanie, jak dlugo szukaliscie swojej dzialki? Zaczynam sie martwic, ze przekraczam powoli granice przyzwoitosci - szukam juz 8 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.04.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 My przez Gratkę: http://dom.gratka.pl/dzialki-grunty-sprzedam/lista/malopolskie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna712 06.04.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 A Wy, Malopolanie, jak dlugo szukaliscie swojej dzialki? Zaczynam sie martwic, ze przekraczam powoli granice przyzwoitosci - szukam juz 8 miesiecy My szukaliśmy jakoś dobrze ponad rok i też już traciliśmy nadzieję. Ale warto było poczekać. Na pewno gdzieś czeka na Was ten kawałek ziemi, to pewnie tylko kwestia czasu, żeby na niego trafić. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzebrys 06.04.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 witam, poszukuje sprawdzonego wykonawcy izolacji i wylewek tarasu nad garazem. pozdrawiampiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 06.04.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 (...) A Wy, Malopolanie, jak dlugo szukaliscie swojej dzialki? Zaczynam sie martwic, ze przekraczam powoli granice przyzwoitosci - szukam juz 8 miesiecy Ja szukałem 2 tygodnie - ale miałem szczęscie - bo znalazłem świeżutką działkę zaraz po podziale - w rejonie który mnie interesował - takoż jeszcze prawie nikt o niej nie wiedział . No i było to ponad 4 lata temu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 06.04.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Kochani MUSZĘ się pochwalić ) W końcu mamy pozwolenie na budowę Nie sądziłam że taki świstek może sprawić tyyyyle radości ) Jak dobrze pójdzie to pod koniec kwietnia ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morrodiel 06.04.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Hej,Czy ktoś może spotkał Protherma 30 P+W za mniej niż 4,50? pozdrawiamaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morrodiel 06.04.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Kochani MUSZĘ się pochwalić ) W końcu mamy pozwolenie na budowę Nie sądziłam że taki świstek może sprawić tyyyyle radości ) Jak dobrze pójdzie to pod koniec kwietnia ruszamy Gratulacje! Sąsiadko:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.04.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Hej też będziemy ruszać w starym Bieżanowie z budową na wiosnę Będziemy sąsiadami ;] Witam "Świeżaków" na starym Bieżanowie. Mój dom stoi tu zamieszkany od 2002 roku i jedno jest pewne - Bieżanów is the best! Witak Krzysiu!!, co ty znowu dom budujesz????. Ten już za mały czy żonie się znudził Hello hello, Piotrek - dom już stał się za mały (dzieci "trochę" urosły) i trochę się znudził (bardziej mnie niż żonie ). Zeszłej jesieni miałem takie zamysły coby trochę dobudować od zachodniej strony, ale kryzys mi zweryfikował plany, głównie ze strony finansowej. Więc ograniczę się do zrobienia zadaszenia nad tarasem i wreszcie ułożę kostkę na wjeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.04.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Kochani MUSZĘ się pochwalić ) W końcu mamy pozwolenie na budowę Nie sądziłam że taki świstek może sprawić tyyyyle radości ) Jak dobrze pójdzie to pod koniec kwietnia ruszamy G R A T U L E J S Z Y N ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 08.04.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Gratulacje! Sąsiadko:))) Kochani MUSZĘ się pochwalić ) W końcu mamy pozwolenie na budowę Nie sądziłam że taki świstek może sprawić tyyyyle radości ) Jak dobrze pójdzie to pod koniec kwietnia ruszamy G R A T U L E J S Z Y N ! ! ! Dziękuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 08.04.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ktoś z was miał jakiś kontakt ze składami budwlanymi w rejonie Proszowic np Bud-Rol i BUDROL niby ta sama nazwa, siedziby obok siebie, a firmy inne mila ktos z nimi doczynienia, mają swoje składy w Niepołomicach, Krakowie na Przewozie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusiolek_w 08.04.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Hejma ktoś namiary na tani skład, sklep gdzie kupię styropian EPS 100 w atrakcyjnej cenie, może kupował ktoś i podzieli się namiarami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakobi 08.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam- szukam desek na strop 32- dł-3-4 metrowe może ktoś ma na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts