Przemo1975 27.05.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam Forumowiczów! Jestem na krótko przed rozmową z potencjalnym wylewkarzem - bardzo proszę osoby, które robiły ostatnio wylewki maszynowe (z mixokreta) o podanie aktualnych cen na te usługi, Dziękuję z góry i pozdrawiam! Ja płaciłem 12pln/m2 razem z rozłożeniem styro. Firma p.Siwika. Zrobili 220m2 wylewek w 1,5 dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.05.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 potrzebuję szybko namiar na kogoś kto sprzedaje grys, macie? Jaki grys ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 27.05.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 a już znalazłam w Brzegach. Grys do betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.05.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 a już znalazłam w Brzegach. Grys do betonu. To jest żwir do betonu . http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/tajniak.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faffa2 27.05.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam, Dzięki za odpowiedz:).... Niestety na razie nie znam sie w ogóle na dachach wiec nie wiedziałem co mam napisać (teraz juz wiem ze gąsior to nie tylko zwierzak ). Na szczęście juz mam wycenę takiego dachu z dodatkami ... około 25 tys PLN, czyli nie dużo się pomyliliście .. (Dach dwu spadowy bez okien dachowych A czy te 25 tys obejmuje drzewo na więźbę? Średno 600-650 zł kubik. To jest już 30 tys? (plus robocizna - 50 tysiaków jak nic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 28.05.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 To jest żwir do betonu . http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/tajniak.GIF bardzo możliwe. Ja powtarzałam tak jak mi majster powiedział bo zanic się na tym nie znam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.05.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Chciałam się podzielić informacjami odnoście wycen dachówki Creaton Domino i okien dachowych Fakro. Najlepszą cenę na okna zrobili nam w Atticu na Zawiłej, a na dachówkę w Craton Domino.Na trzech oknach i kołnierzach różnica była 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoniek 28.05.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witam, Mam do odstąpienia ziemię z wykopów, budowa w Prusach - gmina Kocmyrzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.05.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 zajrzyjciehttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?161403-Ktokolwiek-widzia%C5%82-ktokolwiek-wie- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 28.05.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witam Ja mam odmienne zdanie, p.Armata jest niesolidny i nie dotrzymuje danego słowa. Niestety ale miałem do czynienia z jego ekipą i byłem BARDZO niezadowolony z jego usług, do dziś cierpię i poprawiam jego zaniedbania, ODRADZAM i NIEPOLECAM U mnie też budował Pan Jacek Armata, ale złego słowa o tej ekipie nie mogę powiedzieć. Uczciwi i fachowi. Owszem zdarzało się że czasem trzeba było poczekać aż przyjedzie do nas na kolejne etapy murowania, ale to normalka w tej branży że są poślizgi i że mało który wykonawca się wyrabia w terminach. Napisz czemu tak "cierpisz" przez tą ekipę bo aż jestem ciekawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 28.05.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Chciałam się podzielić informacjami odnoście wycen dachówki Creaton Domino i okien dachowych Fakro. Najlepszą cenę na okna zrobili nam w Atticu na Zawiłej, a na dachówkę w Craton Domino. Na trzech oknach i kołnierzach różnica była 1000 zł. a pytałaś też na zawiłej 55 tak jak ci pisałam? DO nich taka różnica w cenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bauch 28.05.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Ja płaciłem 12pln/m2 razem z rozłożeniem styro. Firma p.Siwika. Zrobili 220m2 wylewek w 1,5 dnia. Dzięki serdeczne - ja też dostałem właśnie dwie oferty w tej cenie - co prawda bez styropianu, ale ten mam już ułożony. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek86 28.05.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 kochani powiedzcie mi w jakich cenach można kupić agregat prądotwórczy na budowę?? a może ktoś ma na zbyciu? Co prawda wstępnie umówiłam się z sąsiadem że nam prądu pożyczy (oczywiście pod warunkiem ze zapłacimy) ale jak wiadomo różnie to z sąsiadami bywa.... więc wolałabym się w razie czego zorientować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.05.2010 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witam, Mam do odstąpienia ziemię z wykopów, budowa w Prusach - gmina Kocmyrzów Sąsiad w Dziekanowicach chyba potrzebuje. Zapytać go? Na pewno ziemia? Przejeżdżałam dziś przez Prusy i widziałam jak pewien dworkowaty w stanie surowym jest straaasznie zawalony gruzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoniek 29.05.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Sąsiad w Dziekanowicach chyba potrzebuje. Zapytać go? Na pewno ziemia? Przejeżdżałam dziś przez Prusy i widziałam jak pewien dworkowaty w stanie surowym jest straaasznie zawalony gruzem Proszę zapytać sąsiada, będzie do odstąpienia ziemie (wykopy pod piwnice). Jak spotkamy jakieś niespodzianki w ziemi to wywieziemy gdzie indziej. Odstąpię po kosztach transportu. Jak będzie zainteresowany to kontakt na PW. Wykopki po niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 29.05.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 kochani powiedzcie mi w jakich cenach można kupić agregat prądotwórczy na budowę?? a może ktoś ma na zbyciu? Co prawda wstępnie umówiłam się z sąsiadem że nam prądu pożyczy (oczywiście pod warunkiem ze zapłacimy) ale jak wiadomo różnie to z sąsiadami bywa.... więc wolałabym się w razie czego zorientować my kupiliśmy agregat z silnikiem hondy za 5000zł (6Kw) - nie bardzo jest sens kupować tańsze (takie po 2000zł nieznanej firmy) bo nie wytrzymują poboru mocy i się palą = pieniądze wyrzucone w błoto. A nasz agregat odkupi od nas prawdopodobnie majster po zakończeniu prac, więc jeżeli podsumujemy nasze wydatki na prąd na budowie wyjdzie ok 1000zł, może 1500zł. Jak policzyłam ile kosztowałby nas prąd budowlany, to wyszłoby drożej, duużo drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.05.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Proszę zapytać sąsiada, będzie do odstąpienia ziemie (wykopy pod piwnice). Zapytałam Będzie potrzebował, ale później jak zrobi drogę, tak więc Twoja oferta jest nadal aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZDT 29.05.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 WItam.Kupię garaż blaszak, o wymiarach 3x5.Proszę o przekazywanie ewentualnych ofert na adres [email protected]Dziękuję i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wujjek 29.05.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Jeżeli miałby ktoś na zbyciu ziemię, to chętnie przyjmę...Gmina Kocmyrzów. Łuczyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.05.2010 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Jeżeli miałby ktoś na zbyciu ziemię, to chętnie przyjmę...Gmina Kocmyrzów. Łuczyce Boszsz, parę postów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts