faffa2 30.05.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Pytanko do budujących lub wybudowanych w gminie KOcmyrzów. W jaki sposób pozbyliście się śmieci po budowie, szczególnie chodzi mi o folie z palet, kubły po masach bitumicznych itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 01.06.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Witam!Czy ktoś korzystał z usług firmy "Twój instalator" z Krakowa. Interesuje mnie opinia na temat oferowanych przez nią biologiczych oczyszczalni ścieków AquaDuo. Będę wdzięczna za wypowiedzi na jej temat i na temat takich oczyszczalni. Polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cesarus 03.06.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 witam się! co prawda już kiedyś się tu znalazłam, ale wtedy z budowy zostały tylko wspomnienia Teraz już będzie nam ciężko się wycofać, bo mury stoją, dach w przyszłym tygodniu! budujemy się w Łuczanowicach. Może znajdę tu jakichś sąsiadów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faffa2 03.06.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 witam się! co prawda już kiedyś się tu znalazłam, ale wtedy z budowy zostały tylko wspomnienia Teraz już będzie nam ciężko się wycofać, bo mury stoją, dach w przyszłym tygodniu! budujemy się w Łuczanowicach. Może znajdę tu jakichś sąsiadów? A mogą być Prusy? Jeśli tak, to masz sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cesarus 04.06.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 mogą być prusy na razie wynajmuję dom w dojazdowie, ale tak się złożyło, że wracamy do Krakowa. I patrząc z perspektywy kłód rzucanych nam po drodze do budowy wymarzonego domu, to lepiej było chyba zostać na wsi.... ale cóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalenamb 06.06.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Sprzedam stemple, deski, paletę P25W, pustaki wentylacyjne, drut ogrodzeniowy Witam, możesz podać na priv. ilość, wymiar i cenę stempli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwk 07.06.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Zostało mi po budowie trochę drutu zbrojeniowego, fi12 żebrowany, jakieś 30-40 drutów 12m + jakieś takie krótsze. Chętnie odsprzedam za niewygórowaną cenę. Odbiór w Krakowie, Bronowice Wielkie.KWK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBernard 07.06.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Leier 25!Zostało mi na budowie 10 nierozpieczetowanych palet czyli 720 sztuk Leier'a 25ki.Jeśli byłby ktoś zainteresowany na północy Krakowa to odsprzedam po rozsądnej cenie i przywiozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 07.06.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Zostało mi po budowie trochę drutu zbrojeniowego, fi12 żebrowany, jakieś 30-40 drutów 12m + jakieś takie krótsze. Chętnie odsprzedam za niewygórowaną cenę. Odbiór w Krakowie, Bronowice Wielkie. KWK Witam, jestem zainteresowny zakupem drutu jaka cena i kiedy mozna go odebrac ?? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 07.06.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam, możesz podać na priv. ilość, wymiar i cenę stempli? Witam, a ja jestem zainteresowany zakupem pustaków wentylacyjnych, prosze opodanie jakie to sa pustaki i jakich wymiarów prosze o informacje [email protected], jaka cena i gdzie je mozna odebrac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trąbki 07.06.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Sprzedam stemple, deski, paletę P25W, pustaki wentylacyjne, drut ogrodzeniowy Witam, a ja jestem zainteresowany zakupem pustaków wentylacyjnych, prosze opodanie jakie to sa pustaki i jakich wymiarów prosze o informacje [email protected], jaka cena i gdzie je mozna odebrac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 09.06.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Moje poszukiwania okien trwają nadal...generalnie wiem "parametrowo" co wybiorę, pozostaje kwestia produceta. Brakuje mi opini nt. Pagena...mało info w necie, czy to dobrze czy źle? Może ktoś coś napisze o swoich doświadczeniach (może być na pw) Jaki byście stworzyli ranking następujących produktów: Pagen - bluEvolution, Oknoplast - Thermic, Oknoplus - TermoPlus, MS - TytanoweTermo? Tak pomijając ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.06.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Moje poszukiwania okien trwają nadal... Nie bierzesz pod uwagę OKNOPLANU? http://www.oknoplan.pl/ Polecałam ich okna kilkakrotnie, bo są trwałe i tańsze niż innych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 10.06.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 świetnie, że rozmawiacie o oknach. Zbliżam się właśnie do wyceny. Mp_krk - napisz proszę o tych oknach które wypisałeś wyżej i coś o tych firmach, bo jestem całkiem zielona w temacie. Dlaczego te modele wybrałeś? Słoneczko - a dlaczego ta firma jest dobra? Masz ich okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 10.06.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Nie bierzesz pod uwagę OKNOPLANU? http://www.oknoplan.pl/ Polecałam ich okna kilkakrotnie, bo są trwałe i tańsze niż innych producentów. Generalnie z informacji zamieszczonych na stronie nie wynika by robili pakiet trzyszybowe a takie mnie interesują na chwilę obecną...ze wzgl. na dużą ilość okien:) (zapraszam do dziennika). Ale może faktycznie uda mi się do nich jeszcze podejsc i popytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp_krk 10.06.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 świetnie, że rozmawiacie o oknach. Zbliżam się właśnie do wyceny. Mp_krk - napisz proszę o tych oknach które wypisałeś wyżej i coś o tych firmach, bo jestem całkiem zielona w temacie. Dlaczego te modele wybrałeś? Słoneczko - a dlaczego ta firma jest dobra? Masz ich okna? Generalnie to tak: jedne z najbardziej znanych firm (czyt. najbardziej rozleklamowanych:)) Ale faktycznie okna polecane zarówno od innych osób jak i np. na forum Muratora. Długo się zastanawialiśy nad specyfikacją okien: okna+rolety, okna z szybami P4 ale w końcu stanęło na oknach z pakietem trójszybowym, bo ich powierzchnia u nas w domu jest dość duża. Firmy te robią okna na profilach Veki lub Brugmanna więc jednych z lepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.06.2010 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Słoneczko - a dlaczego ta firma jest dobra? Masz ich okna? Mam Gdybym była związana z tą firmą, musiałabym wykupić płatną reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bielowicz 11.06.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Ja buduję domy jednorodzinne wolnostojące Przykładowy o powierzchni 143 m2 z garażem kosztuje 350,000 brutto, jest objęty gwarancją i trzyletnią rękojmią mogę też zająć się pozwoleniem, projektem i przyłączami:) [email protected] pozdrawiam.Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.arek 12.06.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ludziska, potrzebuję pomocy, w zasadzie to potrzebuję paru desek (8szt) o wymiarach 97(dł)x48(szer) na półki w piwnicy, więc grubość około 1 cala (tolerancja szerokości max 2 cm), oczywiście wymiar 48 cm może się składać z 2-3 desek - w zasadzie jest mi to obojętne. Mogą być poszalunkowe (brudne, po gwoździach) oby nie mocno poniszczone. Niestety nie mam ich czym przyciąć, wiec szukam gotowych Pytałem w paru składach, albo nie chcą się zająć taką drobnostką, albo liczą za cięcie 5x tyle co za drewno. Cena do dogadania. Jakby ktoś chciał się pozbyć i miałby możliwość pociąć, zapraszam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 12.06.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Ludziska, potrzebuję pomocy, w zasadzie to potrzebuję paru desek (8szt) o wymiarach 97(dł)x48(szer) na półki w piwnicy, więc grubość około 1 cala (tolerancja szerokości max 2 cm), oczywiście wymiar 48 cm może się składać z 2-3 desek - w zasadzie jest mi to obojętne. Mogą być poszalunkowe (brudne, po gwoździach) oby nie mocno poniszczone. Niestety nie mam ich czym przyciąć, wiec szukam gotowych Pytałem w paru składach, albo nie chcą się zająć taką drobnostką, albo liczą za cięcie 5x tyle co za drewno. Cena do dogadania. Jakby ktoś chciał się pozbyć i miałby możliwość pociąć, zapraszam na pw Hej - ostatnio na podobne zastosowanie przycialem w casto na wymiar plyte OSB. Czekalem 15 minut ale to poza szczytem zakupowym bylo. Tna tylko material kupiony u nich i za ciecie biora 1,5 zl, wiec chyba dasz rady tak zaplanowac operacje, zeby wyszly polki w rozsadnej cenie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts