mp_krk 18.06.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Co do dachówki polecam Podwyszynskiego. Zero problemów.Jeśli chodzi o Dach Centrum to na wycenie od nich mieliśmy informację że ich wyliczenie jest orientacyjne i nie odpowiadają za błędy w ilościach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgal1 18.06.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam, mam pytanie, ile czekaliście na podłączenie prądu do działki? My w umowie mamy określone do 15 grudnia (od teraz). Jak to wygląda w rzeczywistości, czy można w jakiś sposób próbować przyspieszyć. Kazali nam dzwonić za miesiąc i dowiadywać się czy przetarg jest już rozstrzygnięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 18.06.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Witam całą GK ! Ja z innej beczki: DO ODDANIA W DOBRE RĘCE A swoją drogą każdy porządny dom powienien posiadać porządnego kota! Edytowane 18 Czerwca 2010 przez rencia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_ryba 18.06.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam, mam pytanie, ile czekaliście na podłączenie prądu do działki? My w umowie mamy określone do 15 grudnia (od teraz). Jak to wygląda w rzeczywistości, czy można w jakiś sposób próbować przyspieszyć. Kazali nam dzwonić za miesiąc i dowiadywać się czy przetarg jest już rozstrzygnięty. Oj u nas to trwało około 6 miesiecy. Niestety nie dało się tego przyspieszyć. Wszysko zależy od przetargu. Jeżeli chcesz podpiąć prąd budowlany i masz skąd to trwa to znacznie krócej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek86 18.06.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Nie ma ktoś może do odsprzedania niedrogo ok 1,5 kubika desek szalunkowych. Kupiłam już 10m3 i niestety zabrakło.... :/, potrzebuje na poniedziałek, a z tartaku takiej ilości mi raczej nie będą skłonni przywieść.... Najlepiej z okolic Łuczyc (gm. Kocmyrzów-Luborzyca) PozdrawiamGosia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
steniu 19.06.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 (edytowane) Oddam gruz (cegly i beton) okolo 5-6 ton z rozbiorki.trzeba go zabrac z dzialki za jeden usmiech:)Kontakt 601-447-592Krakow. Do wtorku sa tez kwatery starych okien z szybami.Okolo 30 szt. Drewno z wiezby dachowej bedzie do oddania w lipcu oraz stara blacha .Drewno do spalenia w piecu a blacha hmmmmm jak kto chce:)Kontakt j.w. Edytowane 19 Czerwca 2010 przez steniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 19.06.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 (edytowane) Witam!Nasza budowa postępuje i teraz zastanawiamy się nad wyborem okien. Podzielicie się opiniami n.t. okien z firmy Dako - Elegant na profilu Veka z zewnątrz brąz (najprawdopodobniej tabasco teak), z wewnątrz biały? Dostaliśmy wycenę z Niepołomic, nie wiem czy w Krakowie na ul. Zabłocie mogą mieć je taniej? Czy z Oknoplusa lub OknoPlastu podobne są dużo droższe? (uderzymy tam w późniejszym czasie).Z góry dzięki za wszelkie uwagi i opinie. Jeszcze jedno - gdzie dostanę najtaniej okna dachowe Fakro - np. FTS-V U2? Edytowane 19 Czerwca 2010 przez jowitajb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeti 19.06.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Mam do oddania ziemię z wykopów (około 12-15 samochodów) w okolicach Kostrza (koło Tyńca). Załaduję ziemię gratis, mam umówione wywrotki przywożące żwir na wtorek/środę, mogą wywozić od razu ziemię (będzie taniej). Za wywózkę płaci odbierający. Kontakt: tel. 501-717-999 tub forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 19.06.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witam! Nasza budowa postępuje i teraz zastanawiamy się nad wyborem okien. Podzielicie się opiniami n.t. okien z firmy Dako - Elegant na profilu Veka z zewnątrz brąz (najprawdopodobniej tabasco teak), z wewnątrz biały? Dostaliśmy wycenę z Niepołomic, nie wiem czy w Krakowie na ul. Zabłocie mogą mieć je taniej? Czy z Oknoplusa lub OknoPlastu podobne są dużo droższe? (uderzymy tam w późniejszym czasie). Z góry dzięki za wszelkie uwagi i opinie. Jeszcze jedno - gdzie dostanę najtaniej okna dachowe Fakro - np. V10? U mnie Oknoplus - które polecam. Będąc na kupnie robiłem wyceny w kilku firmach (oknoplast,pagen, Jezierski) i najlepsze warunki/najładniejsze okna zaoferował mi właśnie Oknoplus. A dachowe zdecydowanie tutaj: http://www.oknadachowe.net/sklep,0,1,0,okna-dachowe,0,0.html . Sklep na Malborskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.06.2010 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 U mnie Oknoplus - które polecam. Będąc na kupnie robiłem wyceny w kilku firmach (oknoplast,pagen, Jezierski) i najlepsze warunki/najładniejsze okna zaoferował mi właśnie Oknoplus. Aaa, bo nie zapytałeś w Oknoplanie: http://www.oknoplan.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faffa2 20.06.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 U mnie Oknoplus - które polecam. Będąc na kupnie robiłem wyceny w kilku firmach (oknoplast,pagen, Jezierski) i najlepsze warunki/najładniejsze okna zaoferował mi właśnie Oknoplus. U mnie podobnie dopłata w Oknoplusie za trzyszybowy pakiet wyszła najtaniej. Okna zamówiłem w KRK na Klimeckiego. Dostałem 40 lub 45% rabatu (dokładnie nie pamiętam, musiałbym zerknąć do papierów). Żadna z firm za trzyszybowy pakiet nie policzyła tak dobrej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.06.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Mam do oddania ziemię z wykopów (około 12-15 samochodów) w okolicach Kostrza (koło Tyńca). Załaduję ziemię gratis, mam umówione wywrotki przywożące żwir na wtorek/środę, mogą wywozić od razu ziemię (będzie taniej). Za wywózkę płaci odbierający. Kontakt: tel. 501-717-999 tub forum Hej ja buduję w Kryspinowie napisz dokładnie kiedy czy we wtorek czy w środe może byśmy wzieli ile to będzie ton . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 21.06.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Odnośnie okien to my też polecamy OKNOPLUSA mamy pakiet trójszybowy z wypełnieniem ksenonem i naprawdę byli NAJTAŃSI. My kupowaliśmy w Libertowie u samego producenta. Polecamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgal1 21.06.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Czy możecie polecić dobrego i nie za drogiego tynkarza. Proszę o inf. na priv (cena jeśli możecie i kontakt). Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cesarus 21.06.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Nie ma ktoś może do odsprzedania niedrogo ok 1,5 kubika desek szalunkowych. Kupiłam już 10m3 i niestety zabrakło.... :/, potrzebuje na poniedziałek, a z tartaku takiej ilości mi raczej nie będą skłonni przywieść.... Najlepiej z okolic Łuczyc (gm. Kocmyrzów-Luborzyca) Pozdrawiam Gosia:) a masz czym przywieźć z Łuczanowic? Dopiero co zdjęte, więc jeszcze z gwoździami, ale są gdybyś była zainteresowana, proszę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spyra3009 21.06.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 my, umowa podpisana 15.06.2010 r. mamy ostateczny termin podpięcia na 31.03.2011r!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMS1719507063 21.06.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam powodzenia z Panią z Krzeszowic, my mieliśmy opóźnienie ponad miesiąc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia77 23.06.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Mam do sprzedania stemple po budowie (gmina Kocmyrzów) w ilości i długości: 1 szt. – 5,70 m36 szt. – 3,50 m27 szt. – 2,40 m80 szt. – 2,25 m20 szt. – 1,50 m Cena do negocjacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 23.06.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 (edytowane) Cześć!Byłam dziś w OknoPlusie - oferta naprawdę dobra. Za podobną cenę co w Dako są lepsze okucia Winkhausa activPilot, profil Brugmanna, 7 lat gwarancji. No i ten pakiet trzyszybowy kusi - wyszłoby nas ok. 1 tys. zł więcej niż za dwuszybowy. Rabaty dostaliśmy 40% + 3% za zapłatę 100% przy umowie. Powiedzcie jak się u Was spisują te okna trójszybowe, mieszkaliście już w zimie? Da się może jeszcze wynegocjować większy rabat czy jakieś dodatki? I czy u producenta i dystrybutorów ceny i rabaty są takie same?Z góry dzięki wielkie za informacje i porady. Edytowane 23 Czerwca 2010 przez jowitajb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nyno 23.06.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 przyjme ziemie oraz gruz okolice kocmyrzowa . Wiadomosc prosze kierowac na nr 0503-743-835 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts