AGACKA 28.10.2002 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Pitbulisko co tym faxem mam niby zrobić jeśli ta wypowiedź do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.10.2002 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Naturalnie wyslac zdjecia z krotkim dossieu i curiculum vitae Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.10.2002 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Dzień dobry tu szpieg z krainy wrocławskiej Martula - ja mam podobne doświadczenia jak Jaro. Na sąsiedniej ulicy jeszcze nie było drogi, a tam też była wolna działka. Pytałem w urzędzie o plany i nie było nic wiadomo na najbliższe 5 lat. Zapewniali mnie tylko, że ponieważ jest kanaliza, więc szansa na drogę jest, jak znajdą się pieniądze. No i znalazły się chyba już po roku. Głowa do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 28.10.2002 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Cześć szpiegu z krainy (nie deszczowców - u was chyba też pada!!!I mocno wieje)wrocławskiej.Ty i Jaro pocieszyliście mnie! U mnie też ma być kanalizacja - chyba za pięć lat!!!!!To może będzie w tej drodze.Podobno plany mają być do kwietnia 2003 r.A potem jak znajdą się pieniądze w gminie na jej wykonanie (tzn.kanalizacji).Pożyjemy-zobaczymy.A na razie mam pytanie:zrobiłam podbeton pod fundamenty,jak go zabezpieczyć przed zimą?Bo dalej nie mogę budować:pogoda i dowóz materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGACKA 28.10.2002 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Pitbul aż tak szpetnej gęby nie mam rzeby straszyć sąsiadów swoja podobizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.10.2002 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Z pewnoscia, inaczej nie dali by Ci sie tam osiedlic Co sie przejmujesz ja swojego oblicza nie pokazuje i jakos mnie toleruja . No, ale z takiej odleglosci prowadzic budowe to swiadczy o duzym talencie organizacyjnym, gotowce i umiejetnosci teleportacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGACKA 28.10.2002 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Tak właściwości telepatyczne to moje drugie imie ja nie poddaje się tak łatwo i jakieś 200 kilosów mnie nie zastraszy.A co ja mam zrobić jak tak piękne okilice nie chcą być bliżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 28.10.2002 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 AGA'CKA Dzialke mam w okolicach Rabki. Troche daleko od Krakowaale mysle ze w najblizszych latach dorobia druga nitke .Tez zaczne budowe bedac ok. 8000 km od miejsca budowy. Mam tam wspanialych przyjaciol z ktorymi pracowalem w stanach 5 i wiecej lat i wiem ze pomoga mi w miare swoich mozliwosci.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 28.10.2002 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Coby mnie mole nie zjadly, uczknęlam troszkę czasu z zajęć domowych na zajrzenie do Was. Podbudowala mnie odpowiedź Jaro i szpiega z innego "kraju", ponieważ my również nie mamy drogi dojazdowej Tylko jest nas kilka rodzin, więc jakby nacisk na Gminę większy będzie. Aga, ja płacę 10 zł miesięcznie za stały dostęp do internetu, stąd najczęściej nadaję z domu. Z pracy rzadziej, roboty huk Tak, tylko suczkę kup sobie, przylepka, pilnuje się domu, ogrodu nie zniszczy Hej, sympatyczny polonusie, wracamy na stare śmieci? Czy też zapobiegliwi jesteśmy? E, Rabka nie jest tak daleko, takie odległości nie są Ci obce, prawda? Aga chwali sie swoimi 200 km do przyszłej budowy, ja nie wspomnę o swoich, hehehe, ale Ty pobiłeś wszystkich. Jak ten dom wybudujesz? Cieplutko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 29.10.2002 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Gajka .Bywalem od czasu do czasu . Ostatnio cztery lata temu.Juz najwyzszy czas aby zaszyc sie gdzie diabel mowi..... dzien dobryi sadzic drzewka no imoze jeszcze cos zrobic.Moi najblizsi wspolpracownicy wyjechali wiec nic mnie tu nie trzyma mnawet w bridgea nie ma z kim pograc.Nawet prywatna malzonka wyrazila zgode.Zatem zaczne budowe w kwietniu tak mysle ok. 15 bede budowal metoda szkieletowa a jakze by inaczej . Mam podwojny pelen komplet narzedzi , dobrych dwoch pomocnikow i powinienem sie zmiescic w 5 miesiacach .Trzasne drzwiami i bede szukal pajakow bo ich nie lubie. Problem jest tylko z drzewem na konstrukcje. Caly czas nad tym pracuje ale idzie ciezko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 29.10.2002 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Otrzymalem jeden adres ale pod Warszawa listow nie odbieraja wiec niewiem prawdopodobnie jutro zadzwonie .Ciezko troche przestawic sie ale sobie poradze przy Waszej oczywiscie pomocy /licze na to/ .A musze przyznac szczerze ze wiadomosci i humoru to znakomitym tu obecnym nie brakuje. Uklony Rich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGACKA 29.10.2002 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Gajka gdzie tak tanio dają stałe łącza daj jakis namiar może maja delegaturę w Opolu.A jak juz sobie zorganizuję,stoczę z dzieciakami bój o komputer i tez popiszemy popołudniami.Jak wygram!!!Rich jest jakiś tani i obrotny tartak w Pcimiu to od nas niedaleko jak Ci zalezy to skombinuję ich namiary.Pozdrowionka Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 29.10.2002 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Dzisiaj montują mi okna i siedzę w pracy jak na szpilkach co 15 minut męczę mojego ślubnego przez komórkę "jakie są postępy i jak to wygląda?". O 16 koszmar się skończy, bo na własne oczy to zobaczę, ale czy ja wytrzymam do 16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGACKA 29.10.2002 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Nie zapomnij nas jakoś poinformować co zastałaś!! ps. Droga redakcji wklepuje to juz 2 raz co się atało z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 29.10.2002 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Oczywiście, poinformuję ze szczegółami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGACKA 29.10.2002 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 A fieraneczki jakieś będą? Oczywiście nie dziś tylko kiedyś mam nadzieję że nie dalekie kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 29.10.2002 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Wg planu we wrześniu-październiku 2003 będą jakieś firaneczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGACKA 29.10.2002 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Zielona to rok po wstawieniu okien!!! Czemu tak strasznie długo? Nie boisz się że tfu-pluję przez lewe ramie-ktoś ci np te okna zabierze? To mnie własnie stopuje przed pewnymi etapami budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 29.10.2002 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Oczywiście, że się cykam.Ale na wiosnę pójdą dopiero tynki, wylewki i chcę, by to wszystko przeschło. A kwatery niektórych okien to chyba wyjmiemy na ten mokry czas.A na zimę chciałam już mieć stan zamknięty. Wiem, że najpierw powinnam zrobić tynki i wylewki, ale okna były już zamówione (czekaliśmy na nie 7 tygodni) a dachowcy guzdrali się z dachem, tynkarze zapieprzyli termin i zdecydowaliśmy się przenieść wszytko na wiosnę. A okna przyszły terminowo. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Zielona dnia 2002-10-29 13:45 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 29.10.2002 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2002 Aga.Odsyłam Cię do mojego dziennika, wtedy zrozumiesz dlaczego to wszystko nie w tej kolejności co "PAN MURATOR" przykazał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts