Luśka 30.12.2002 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 Krakowianie, trzymajcie się i nie dajcie się temu smogowi!!! Dajcie znak, że żyjecie i Was nie zamuliło Wysyłam trochę bardziej świeżego powietrza z centrum, serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.12.2002 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 Dziękujemy Luśka za świeży chuch.Smog u nas dziś jakby mniejszy - tak przynajmniej w radiu gadali, bo TV - wiadomo - nie można wierzyć. Ale zima w odwrocie, potopniało wszystko i smętnie spływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voo-yeck 30.12.2002 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 już niedługo bo w nocy zapowiadali mróz a ja qrka na sylvka do Kasiny się udaję (Dla nie wtajemniczonych Kasina to nie to samo co Kachna alias Kasia vel Katarzyna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 31.12.2002 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Krakowiacy!!Być może już za niedługo Góralka Zyczy Wam wspaniałej zabawy no i budowania bez problemów w nadchodzącym roku. DOSIEGO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henzach 01.01.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2003 Wszystkiego dobrego w 2003 i oczywiście niech się mury pną do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 02.01.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Nowy Rok zaczął się pięknie - biały puch i mróz jak ta lala. Rakiety odpalaliśmy przy minus 18 stopniach!!!!!! Ale warto było!W Nowym 2003 Roku życzę wszystkim forumowiczom (i innym zagubionym owieczkom - spoza forum) wszelkiej pomyślności, dużo zdrowia i szczęśliwego MIESZKANIA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.01.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Witam w nowym roku. Fajnie było, tyle wolnego. Teraz trzeba troche popracować. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 02.01.2003 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Wszelakiej pomyślności w Nowym Roku życzę Pokłóciłam się z wagą łazienkową, oszukuje mnie A tak w ogole to nie mogę z pracy wpaść na Forum. Nie chce mi się to okno otworzyć Ki czort? Wiecie może? Serdecznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 04.01.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2003 Serce mi się kraje, ze od dwóch dni nikt nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.01.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 O ba! Na taki apel nie mozna nie odpowiedziec. Skladam wszystkim gorace zyczenia noworoczne. Swieta byly piekne ale z niecierpliwoscia wypatrujemy juz znakow rozpoczecia sezonu budowlanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 05.01.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 Ja mam nadzieję, że wiosna szybciej nadejdzie, bo nasz piesek zaczął sie lenić. Bo jakie inne może byc wytłumaczenie na zmiane siersci?! My również z niecierpliwością czekamy na rozpoczęcie budowy. Większość spraw (materiały i fachowcy) są dograne, tylko na pogodę czekamy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.01.2003 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 No coz. Moze sie naogladal za duzo telewizji. A my niestety wciaz konferujemy zarowno z wykonawcami jak i z hurtowniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.01.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 Ja też oczekuje wiosny, żeby wziąć się za nasz ogród. Chociaż zima w górach bardzo by się jeszcze przydała. Mroźne pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.01.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 Majka: jak się sprawuje kominek ? Ciepło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.01.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 Ciepło W tzw. weekendy, jak jesteśmy w domu, temp dochodzi do magicznej 21 kreski na termometrze Tomek mówi, że osiągamy super wyniki. Należy pamiętać, że nasz dom nie jest prawidłowo ocieplony. W tygodniu temp. w dzień spada do 15 st. /bo nas nie ma w domu/, jak przyjeżdamy między 17 a 18-stą jest ok. 17 st., rozpalamy w kominku i po godz. jest 19 stopni Musimy chodzić cieplej ubrani, ale dzieci przestały chorować. A jak jest u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.01.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 Nie ma niestety kominka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.01.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2003 A my oszukujemy nasz centralny sterownik przy pomocy grzejników. Sposób jest prosty. Sterownik jest w przedpokoju - w pomieszczeniu gdzie na ścianie jest najmniejszy z posiadanych przez nas grzejników. A żeby było śmieszniej to ograniczyliśmy nastawę na głowicy do maksimum 4. W pozostałych pomieszczeniach grzejniki są oczywiście większe i nastawa głowicy minimum 5. Ograniczniki nastawy są konnieczne, bo jak Wojtuś się dorwie do rzeczy, które można obracać - to je obraca. I rzadko kiedy pozostawia w poprzedniej pozycji. I tak w przedpokoju mamy dość umiarkowane grzanie, za to w pokojach dobre. Więc jak sterownik w przedpokoju pokazuje te 19 - 20 stopni, to w pokojach jest odczuwalnie cieplej. Ale chyba trzeba będzie zmierzyć to termometrem. Jednak mozliwy jest błąd pomiaru, bo czasami 2 termometry leżące obok siebie "lubią" się różnić we wskazaniach nawet o 2 stopnie. Ale ważne żeby było ciepło. Więc trzymajmy się CIEPŁO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 08.01.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Jak tam Krakusy?Zasypało?W Krakowie rano była makabra na ulicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.01.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Z Bieżanowa na ul. Lubicz - czas jazdy 1 h 10 min. Reszta biura z Qrdwanowa - czas jazdy ten sam.Zima zaskoczyła drogowców nie jak zwykle w listopadzie czy grudniu, ale włąśnie w środku zimy. Oj, źle się dzieje w państwie Polskim........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Ja dziś dotarłem po 1,5 h. Do tego pół godziny odśnieżania wyjazdu z domu. ZIMA.Nie uważam, żeby to była wina drogowców - czy wogóle kogokolwiek. Taki mamy klimat i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts