Sonika 08.07.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 gdzie w Krakowie (okolicach) kupić dobry i w rozsądnej cenie marmur/ew. trawertyn? Marmur kupowaliśmy w Pińczowie. Trawertyn będziemy kupować w Kamico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 08.07.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Kochani! Czy wiecie, gdzie mozna kupic tani piasek? Albo moze macie jakies tanie zrodlo transportu? Potrzebuje do Pawlikowic k/Wieliczki. Prosze o pomoc. Bede zobowiazana. http://sys21.de/images/smiles/anbetung.gif Cześć Wszystkim Lidqa, wklejam tutaj post Pfnucego dot. piasku : Pafnucy napisał: Czy ktoś może polecić źródło taniego i zarazem dobrego piasku/żwiru w Krakowie? Dzięki Już śpieszę z pomocą. Aaa, przecież to mój post A więc w Liszkach jest sobie piaskownia, w zasadzie to w Cholerzynie. Tylko trzeba tam wysłać drivera z wywrotką. Jak ktoś chce telefon do smaej piaskowni, na priv proszę. Jak ktoś tam zbłądzi, kierowcę można złapać bezpośrednio przed bramą, albo po prostu wysłać go tam. Z resztą oni to wszystko wiedzą. Ale taki mądry to jestem dopiero od dzisiaj. Mam nadzieję, ze Pafnucy nie będzie miał nic przeciwko. Dzieki Soniczko! Juz sprawdzilam to zrodlo , ale panowie ze zwirowni powiedzieli, ze to za daleko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.07.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Kochani! Czy wiecie, gdzie mozna kupic tani piasek? Albo moze macie jakies tanie zrodlo transportu? Potrzebuje do Pawlikowic k/Wieliczki. Prosze o pomoc. Bede zobowiazana. http://sys21.de/images/smiles/anbetung.gif Cześć Wszystkim Lidqa, wklejam tutaj post Pfnucego dot. piasku : Pafnucy napisał: Czy ktoś może polecić źródło taniego i zarazem dobrego piasku/żwiru w Krakowie? Dzięki Już śpieszę z pomocą. Aaa, przecież to mój post A więc w Liszkach jest sobie piaskownia, w zasadzie to w Cholerzynie. Tylko trzeba tam wysłać drivera z wywrotką. Jak ktoś chce telefon do smaej piaskowni, na priv proszę. Jak ktoś tam zbłądzi, kierowcę można złapać bezpośrednio przed bramą, albo po prostu wysłać go tam. Z resztą oni to wszystko wiedzą. Ale taki mądry to jestem dopiero od dzisiaj. Mam nadzieję, ze Pafnucy nie będzie miał nic przeciwko. Dzieki Soniczko! Juz sprawdzilam to zrodlo , ale panowie ze zwirowni powiedzieli, ze to za daleko . Lidziu, niestety nic więcej nie wiem o piasku. A co teraz robisz na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga krakow 08.07.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 witam wszystkich forumowiczówLidqa coś dla ciebie: http://www.kruszgeo.com.pl/klaj.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 08.07.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Piasek kupujemy w miejscowości Grabie gm.Wieliczka. Jest tam kilka żwirowni obok siebie. Mają transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 09.07.2005 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Cześć!!!!!! Ada czy masz wykonaną analize wody?, jeśli nie to musisz ją zrobić. Na podstawie jej wyników można dobrać zestaw filtrów, odżelaziaczy itp.Generalnie odżelaziacze są drogie bo w granicach 2000zł, jak nie lepiej.Rzuć wyniki analizy na priva to coś pomogę. Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 11.07.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Grzesiu, wysłałam ci, dotarło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 11.07.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Tak dotarło. Grzegorz przeczyta dopiero jak wróci, ale temat się już analizuje.------------------Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati13 11.07.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Witam wszystkich Krakusow i nie tylko!Mam pytanie czy moze ktos z Was ma oczyszczalnie ekologiczna ( czy jak ja tam zwal?) ? Mam problem ze smrodkiem w lazience na parterze(na gorze jeszcze nie podlaczone lazienki) .Jeszcze nie mieszkamy, a juz cos nie tak. Od jakichs 2 tygodni nie ladnie pachnie w tej lazience, kratke wentylacyjna sprawdzalismy, ciag jest. Okno tez, co prawda zamkniete przez wiekszosc dnia, jak i drzwi,ktore sa bez wywietrznikow na dole. Nie wiem czy ta oczyszczalnia "cofa" te smrodki? Dodam ,ze spadek terenu mamy,wiec chyba teoretycznie nie powinno tu byc problemu. Oba zbiorniki byly sprawdzane w zeszlym tygodniu i jest tam naprawde malo osadu,wiec ja juz nie wiem co jest nie tak. Moze ktosc z Was cos poradzi na ten temat? Dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 12.07.2005 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 WitamPozalewaj syfony woda, pozatykaj rury kalaizacyjne wychodzące ze ścian do poszczególnych przyborów(np. umywalki), sprawdź czy masz wywiewke wyciągnietą do końca komina, wsyp preparat z bakteriami do zbiornika( np. szambex). Może też wwiewać smród przez wentylację do łazienki jeśli koniec wywiewki jest w tym samym kominie co wentylacja grawitacyjna (za mała odległość).Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 12.07.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 A co z moim filtrem, czy coś wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 12.07.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Ada czekamy na odpowiedź. Jak tylko będzie coś wiadomo damy znać.--------------------Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 12.07.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Dzięki wielkie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati13 12.07.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Dziekuje Grzesiu za szybka odpowiedz. Sprawdze to wszysko i zobaczymy czy pomoze.Jeszcze raz wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.07.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 witajcie piszcie co porabiacie, czy się byczycie, czy budujecie? jakoś cicho i lakonicznie zrobiło się w naszej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 12.07.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Lidziu, niestety nic więcej nie wiem o piasku. A co teraz robisz na budowie? Dzieki mimo wszystko! Jesli chodzi o budowe, to fundamenty wlasnie robie.Troche nam sie pogoda popsula , no ale tego to nigdy sobie czlowiek nie zaplanuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 12.07.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Lidqa coś dla ciebie: http://www.kruszgeo.com.pl/klaj.php Dzieki Kinga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 13.07.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Grzesiu, czy coś już wiadomo, bo czas mnie bardzo nagli i dziś muszę już ostatecznie podjąć decyzje, a mam "atrakcyjne" oferty od firm z Poznania i z Warszawy i naprawdę nie wiem, czy się na to porywać, czy nie. Pomóż jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.07.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Dzieńdoberek Buduje się zawzięcie...Brama już jest, i jedno okno dachowe...czekamy na dalsze wyniki...Pozdrawiam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 14.07.2005 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Ada widziałem jeszcze odżelaziacz za ok. 1850zł.Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts