czenx 24.08.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 no to niedobrze... bo tak bardzo na was liczylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
airbus 25.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam jestem tu nowy!!!!!W nastepnym roku rozpoczynam budowe pod Krakowem (skawina) czy jest tu ktos na forum z tego miasta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.08.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witaj! Sprawdź na mapce ZbyszkaP - kliknij w gwiazdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 25.08.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 no to niedobrze... bo tak bardzo na was liczylem Znajdź chwilę czasu i też sam pomaluj. Oszczędzisz nerwy i pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 25.08.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Hej, dawno nie odwiedzałam GK, a tu tyle nowych budów! U mnie wylane ściany piwnic, murują ściany nośne i kominy piwnic. Walczę z bankiem o kredyt, i chyba wreszcie zaczynam zwyciężać! Na razie ekipa sprawuje się dobrze, choć nie obyło się bez utarczek na temat drenażu. Tyle w skrócie. Pozdrawiam, szczególnie nowych forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 25.08.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam wszystkich jeszcze urlopowo!!! Boże jak szybko lecą dwa tygodnie - zostały mi tylko dwa dni i do pracy trza pójść. Pozdrowionka GK Apropos - Szczepek możesz jeszcze przejechać się na giełdę na Rybitwych w poszukiwaniu swojego agregatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaMaja 25.08.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Powitania dla nowych budujących Ja dzisiaj zaczęłam 2 tygodniowy urlop - ale oczywiście spędzę go na budowie lub przy róznym załatwianiu dodatkowych spraw. Dzisiaj wpłaciliśmy firmie I transze na budowę. Tak a propos - kosztirys mamy na stan surowy otwarty, z wylanymi schodami, dachem, czyli robocizna i materiały na 100 tys. - jak oceniacie? Teraz zaczynam zgłoszenia na przyłącza. Mam do Was prośbę - musimy zrobić projekt przyłącza energetycznego. Czy macie może namiary na kogoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 28.08.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 No i mam pierwszy dzień pracy po urlopie za sobą a na dzieńdobry mialam taki duży pasztecik który pewnie potrwa do końca tygodnia. Wogóle jakiś szewski poniedziałek - mój mąż dzis w pracy sie dowidział że już nie ma pracy - także jest wesoło - człowiek jedzie na urlop ,odpoczywa a po powrocie kubeł zimnej wody na łeb HELP!!!! - jakbyście słyszeli że potrzebny przdstawiciel handlowy albo np. magazynier dajcie znać!!!!!! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 28.08.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam Chcemy zrobic przylacze wody na nasza dzialke (wszelkie pozwolenia za nami ufff ), czy ktos moze polecic jakas ekipe? (gmina Zabierzow) I nastepne pytanie. Ile czekaliscie na wydanie pozwolenia na budowe. My zlozylismy na samym poczatku sierpnia, a strasznie nam pilno, bo ponoc za miesiac maja wejsc Plany zagospodarowania przestrzennego i wtedy nasze Warunki Zabudowy 'biora w leb'. Myslicie, czy jest sens wydzwaniania o przyspieszenie wydania Pozwolenia na budowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.08.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Rencia, przeglądajcie oferty, jest ich mnóstwo: http://praca.gazeta.pl/gazetapraca/0,0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brolek 29.08.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam, Szukam namiarów na ekipę do budowy garażu wolnostojącego dwustanowiskowego. Prace na jesień lub wiosnę. Jeżeli ktoś ma namiary na sprawdzonych fachowców prosze o informacje. Budowa kolo zielonek pod krakowem. Z gory dziekuje za pomoc. olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 29.08.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Rencia, przeglądajcie oferty, jest ich mnóstwo: http://praca.gazeta.pl/gazetapraca/0,0.html Wiem że w gazetach i w internecie jest mnóstwo ofert tyle że połowa z nich jest na dzieńdobry do odstrzału bo nie chodzi o przedstawicielstwo handlowe a o akwizycję. Nie to żebyśmy nie szukali w ten sposób a i owszem tak , jednak kraków jest pod tym względem zaściankowy i istnieje takie powiedzenie jak nie masz znajomych którzy ci załatwią pracę to nie masz pracy........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaMaja 29.08.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Rencia - podeślij mi jakieś dodatowe info o mężu. Najlepiej profil dotychczsowej pracy. W Banku gdzie pracuję istnieje sieć sprzedaży - mogę zapytać. Do Anetta_p - my jesteśmy na tym amym etapie. Załatwiamy teraz wodę, kanalizę i prąd. Dzisiaj nawet jedziemy do wodociągów do Zabierzowa. To co mogę podpowiedzieć to z nimi pogadaj. Jest tam niejaki Pan Klass(a) który załatwia wszystko od początku do końca. Poza tym jest pracownikiem wodociągów A pozwolenie na budowę - papiery przyjęli nam 1 czerwca, nieprawomocny wpis odebraliśmy 24 lipca a prawomocny 22 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.08.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Wiem że w gazetach i w internecie jest mnóstwo ofert tyle że połowa z nich jest na dzieńdobry do odstrzału bo nie chodzi o przedstawicielstwo handlowe a o akwizycję. Renciu, jeśli pracodawca oferuje samochód służbowy i komórkę, to na pewno poszukuje przedstawiciela handlowego. Poza tym można uściślić poszukiwania, szukając ofert pracy dla magazynierów. Chciałam pomóc, bo mój syn w ten sposób właśnie znalazł kilka lat temu bardzo dobrą pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.08.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Renciu, szukając firmy budowlanej, natrafiłam na tę: http://domartic.pl/, która ma nam zrobić wycenę prac budowlanych. I przy okazji zobaczyłam, że poszukują pracowników: http://domartic.pl/praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 30.08.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Renciu, szukając firmy budowlanej, natrafiłam na tę: http://domartic.pl/, która ma nam zrobić wycenę prac budowlanych. I przy okazji zobaczyłam, że poszukują pracowników: http://domartic.pl/praca Dzięki wielkie ! Od wczoraj zaczęliśmy z mężem wyławiać oferty pracy i wysyłać aplikacje - zobaczymy czy będzie odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grundig 30.08.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 jako nowy uczestnik witam wszystkich uczestników .jestem na etapie projektu nowego domu i bede rad ze wszystkich porad ( ale to może w dalszym etapie robót ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekF 30.08.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witaj grundig Gdzie planujesz budować? K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grundig 30.08.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 budować mam zamiar w Wolbromiu ale pewnie jeszcze trochę minie czasu zanim wbije pierwszą łopate do ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grundig 31.08.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Jak pytać to pytać co sądzicie o budowaniu w systemie Thermodom (pustaki styropianowe zalewane betonem) może ktos budował albo sie zastanawia nad takim rozwiązaniem albo wręcz przeciwnie jakieś super wady tej technologi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts