Majka 06.09.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 w Żbiku kto wie, dlaczego wyją syreny w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3porzeczki 06.09.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Włanie przestały wyć.... Żbik jest piękny, szukałam tam kiedy działki, ale była ciut zbyt pochyła jak dla mnie W ogóle okolice mamy przepiękne, zwłaszcza na rower...ja ostatnio mało jeżdżę, bo mam malca (13 miesięcy), a wczeniej córka była za duża na siodełko, za mała na swój rower (5 i pół obecnie). Jesieniš zamierzamy kupić jej jakiego fajnego dwukołowca, Małego na krzesełko i siup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 06.09.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witaj MAJKA, lata całe tez się do tego sklepu z kamieniem wybieram. Interesuje mnie zwirek i kamień na skarpę, na skalniak. Czy on jest czynny w sobotę?. U mnie buduje sie (teść) drewutnia na 20 m3 drewna, pod koniec miesaca planowaney jest montaz rusztu na balustray zewnetrznę, ogrodzenie od ulicy (walczę z Architekturą ) no i wyrównanie i kształtowanie terenu, trawe chyba zasieję na wiosne ( spryskałem w poniedziałem Roundapem o czekam jak zadziałazeka mnie jeszcze . W srodku połowica planuje wykończyc ostatecznie kuchnie, i mnie (szyba pod szafkami, stół i krzesła, firanki i lampa- w takiej kolejności). Zamierza też przebudowac (po roku !!!!! - biedny mój teść) kominek i wykończyć ma go ostatecznie Forest ( na razie sie nie odzywa-pewnie zapracowany chłop ) Jestem ciekaw ile z tych planów wyjdzie?!. Zobaczymy w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.09.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 tez się do tego sklepu z kamieniem wybieram. Interesuje mnie zwirek i kamień na skarpę, na skalniak. Czy on jest czynny w sobotę?. Hehe, to jest "sklep" na wielkim placu, gdzie wszystkie oferowane kamienie są poukładane grupami w idealnym porządku. Otoczaki pogrupowane rozmiarami w olbrzymich koszach. Aż przyjemnie tam połazić i pooglądać Tu sterta zielonkawych, tam żółtych, jeszcze dalej czerwonych kamieni. A są i tęczowe łupki. A wszystko to należy do rodzinnej firmy, którą prowadzą ojciec z synem. Taki porządek od razu wzbudza zaufanie do firmy Z pewnością pracują w sobotę, gdyż mieszkają obok, ale lepiej zadzwonić. Kontakt jest chyba na ich stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 06.09.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Słoneczko, dokładnie jak napisałas. Porządek musi być.A czy ktoś zna taki skład z kamieniami w Krakowie od strony południowej??(Skawina, Libertów, itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga krakow 07.09.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam GK Piotrek 1 robiłeś ostatnio ocieplenie poddasza jak kształtuje się cena? ja znalazłam firmę jedyną na już a liczą sobie 80zł /m2 z materiałem i z niechęcią podchodzą do wykonania samej robocizny a jutro podpisuję umowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.09.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 z niechęcią podchodzą do wykonania samej robocizny a jutro podpisuję umowe Tego to już zupełnie nie rozumiem A tak szukałaś? http://tiny.pl/7171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga krakow 07.09.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Sloneczko oczywiście że szukałam ale najbliższe terminy mają w październiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jeśli o mnie chodzi, wolałabym poczekać do października, niż dawać zarabiać firmie, która z niechęcią podchodzi do pracy!!Skąd wiesz, że tacy niby fachowcy nie przeciągną ocieplania na październik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 07.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witajcie, Kinga , sam robiłem z teściem . Nie dałem nikomu zarobić poza producentami wełny itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga krakow 07.09.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Słoneczko do "roboty" to oni się palą natomiast wygodniej im ze swoim materiałem niż z powierzonym a termin wykonania będzie określony w umowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.09.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Trzymaj ich krótko, to pierwsza zasada, bo Ty płacisz i dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikS 07.09.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 witajcie ponownie. Niedługo mam nadzieję budowa u nas wreszcie ruszy i wtedy na stałe zagoszczę na forum a póki co zaglądam co jakiś czas... Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiow 07.09.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 czesc, buduje pod Wieliczka, wiec chyba dobrze trafilem... . mozna sie zapisac do GK ? dzialke mam w Zabawie (mozna pomyslec "non-stop impreza" , pewnie bedzie jak rusze z budowa). jestem na etapie oczekiwanie na uprawomocnienie sie PnB (powinno sie to stac 11.09). projekcik z Muratora C110 (Dom za rogiem). teraz zalatwiam przylacza (woda - projekt juz jest, prad - bede rozmawial w przyszlym tygodniu). prad musze miec na wiosne, wtedy chce ruszyc z budowa. Tyle wprowadzenia . Teraz konkrety. Jestem na etapie poszukiwania ekipy z kierownikiem lub firmy do budowy chalupki. Anetko, a jak szukałaś ekipy? Ekipe polecali znajomi, ktorym wybudowali dom. Polecal nam ich tez nasz architekt, mamy nadzieje ze i u nas sie sprawdza, bo strasznie chcialabym zamieszkac juz w swoim domu . anetta_p - czy mozesz podeslac namiary na Twoja ekipe? Buduję w Kłaju koło Niepołomic mam super ekipę która szybko i bez problemów zbudowała mi dom do stanu surowego otwartego!!!! Aga-K - czy mozesz podeslac namiary na Twoja ekipe? moze Ty robertto dostales info od Aga-K, bo widze w postach, ze tez o to pytales? Jesli ktos inny ma namiary na sprawdzona ekipie/firme, prosze o kontakt. moj adres: [email protected] lub na priva Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.09.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jesli ktos inny ma namiary na sprawdzona ekipie/firme, prosze o kontakt. moj adres: [email protected] lub na priva Można jeszcze pisać na skrzynkę Muratora Wystarczy kliknąć w ikonkę z dwiema głowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.09.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witojcie GK w ten paskudny mokry dzionek! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 08.09.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witajcie, Rencia, byle do jutra. Ma byc już ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 08.09.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Nikt nie zna składu z kamieniem w Krakowie- Południe (Skawina, Libertów itp.)?? Bo jak już się wybierzemy do Krzeszowic, to obowiązkowo trzeba zajrzec do Zbika i cała sobota z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.09.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Nikt nie zna składu z kamieniem w Krakowie- Południe (Skawina, Libertów itp.)?? Bo jak już się wybierzemy do Krzeszowic, to obowiązkowo trzeba zajrzec do Zbika i cała sobota z głowy ale ja będę dopiero od 15stej Może kamieniarz dłużej pracuje Obejrzycie budowę tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 08.09.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 A jednak jesteś.... Raczej nie w tą sobotę, bo Gośka pracuje. A skład czynny do 12-tej w sobotę, w srody do 18-tej a w pozostałe dni do 16. Do zobaczenia.....( może wcześniej nawet ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts