merit 12.09.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 maro może podaj ceny z tej hurtowni abyśmy mieli możliwość od razu zrobić porównanie z krakowskimi hurtowniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-maro- 12.09.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 maro może podaj ceny z tej hurtowni abyśmy mieli możliwość od razu zrobić porównanie z krakowskimi hurtowniami Na hurtowni, o której mowa na wstępie powiedzieli mi w granicach 38 - 40 zł m2 za siriusa i wydaje mi się iż jest to drogo. Przeglądając forum widziałem duużo niższe ceny, ale niestety nie w mojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 13.09.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witajcie, Szukam ekipy do wykończeniówki dla mojej mamy. Solidnej, terminowej i niedrogiej. Układanie płytek, podłącza łazienkowe, malowanie. Mile widziany stolarz. A gdzie tanio i ładnie w Krakowie robia kuchnie? Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur11 13.09.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 POMOCY Inspektor solidny potrzebny od zaraz - jak ktos ma dobrego inspektora do polecenia to dajcie znac !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 13.09.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witajcie, Szukam ekipy do wykończeniówki dla mojej mamy. Solidnej, terminowej i niedrogiej. Układanie płytek, podłącza łazienkowe, malowanie. Mile widziany stolarz. A gdzie tanio i ładnie w Krakowie robia kuchnie? Agnieszka Ja tez bym chciala namiary na kogos kto zrobi mi ladna i niedroga kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gonga 13.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 EwikS napisz może co to za ekipa. Wielu z nas, tu w grupie krakowskiej poszukuje ekipy, więc gdybyś podzieliła się doświadczeniem, to będziemy omijać z daleka... Ja sama poszukuję kogoś, kto buduje, budował z firmą Konf-Bud. Wiem, że ktoś z okolic Krakowa, kto buduje w Mnikowie, wiem też, że ta osoba czyta Forum. Proszę odezwij się, tajemniczy Inwestorze... bardzo potrzebuję Twojej rady i pomocy. Dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 14.09.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witajcie, Majeczko, czy jestes w sobote w domu w południe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 14.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam grupę GK. Jakiś grill się szykuje w sobotę - bo Piotr zadaje jakieś takie pytania niedyskretne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 14.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Cześć Rencia nie jedziemy do "sklepu" z kamieniami do Krzeszowic Ale ta twoja sugestia też dobra i ja jestem za , "tylko" termin i miejsce ustalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 14.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam wszystkich serdecznie i proszę o pomoc Będę zmieniał dach, może nie w tym roku tylko na wiosnę i chciałem kupić dachówkę RuppCeramika, ale okazało się iż w mojej okolicy tylko jedna firma handluje tą dachówką i mają tekie ceny, że szkoda nawet gadać i w związku z tym czy moglibyści mi pomóc znajść jakąś hurtownie, która by sprzedawała rupp-a w okolicach Nowego Sącza, Limanowej, lub Krakowa. Jeżeli macie Państwo jakieś namiary na takie hurtownie, które nie puszczą mnie z torbami to będę bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Bardzo dobre ceny na Ruppa ( robię dach z Syriusza angoba miedź ) dostałem w krakowskim oddziale firmy Melle - chyba na radzikowskiego. powiem szczerze, ze albo mi się udało, albo goście naprawdę mają niewielkie marże. A objechałem w krakowie 7 hurtowni z dachami. Dachówkę podstawową (wersja 14,5 szt/m2) kupowałem w lutym br - ale za 1,60 netto za sztukę ! chyba ze wyprowadzicie mnie z błędu za to nie za bardzo polecam tych z cystersów - widać że kombinują. (nie pamiętam nazwy firmy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 14.09.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 W przyszłym tygodniu będę podpisywać końcową umowę na moją działeczkę - pewnie trzeba będzie jakieś oblewanie urządzić co by się dobrz na niej budowało.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 14.09.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Reniu, oj....napewno.. będzie to bardzo pożądana czynność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 14.09.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Zobaczymy jak z pogodą będzie - mam nadzieję że koniec września też będzie piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.09.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witajcie, Majeczko, czy jestes w sobote w domu w południe? o rany - juz mysle, odwoże Michała na próbę............... jestem juz parzę kawę , ciasteczka sie kupi /bo ja z zasady nie umiem piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 14.09.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Majeczko, looknij na priva... Renciu, jesli to sobota, to 30 wrzesnia do kitu dla mnie, Gośka ma byc w W-wie. jesli się termin ostoi, to najwyzej przyjade bez żony... ale z ... chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertto 14.09.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Piotrek 1 dzięki sąsiedzie jak byś mógł napisać czym będziesz ogrzewał swój dom bo u mnie nie ma gazu i mam problem.Myślałem o kotle na pelety ale to nowe paliwo i nie wiadomo jakie będą jego ceny za kilka lat.Najchętniej zamontował bym se pomp ciepła tylko te ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 14.09.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Robertto, mieszkamy od roku (w niedziele rocznica), ja mam gaz( piec c.o i cwu) i kominek z płaszczem. Głownie pale drewnem w kominku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 14.09.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Piec na ekogroszek i nie tylko - będę mieć u siebie - i oczywiście kominek z DGP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 14.09.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Nikt sobie ladnej i niedrogiej kuchni nie zrobil????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 14.09.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Madd co to znaczy niedroga?, czy ładna... to możesz zobaczyc na zdjeciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts