Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

maro

może podaj ceny z tej hurtowni abyśmy mieli możliwość od razu zrobić porównanie z krakowskimi hurtowniami

Na hurtowni, o której mowa na wstępie powiedzieli mi w granicach 38 - 40 zł m2 za siriusa i wydaje mi się iż jest to drogo.

Przeglądając forum widziałem duużo niższe ceny, ale niestety nie w mojej okolicy.

Witajcie,

Szukam ekipy do wykończeniówki dla mojej mamy. Solidnej, terminowej i niedrogiej.

Układanie płytek, podłącza łazienkowe, malowanie. Mile widziany stolarz.

A gdzie tanio i ładnie w Krakowie robia kuchnie?

Agnieszka

Ja tez bym chciala namiary na kogos kto zrobi mi ladna i niedroga kuchnie

EwikS napisz może co to za ekipa. Wielu z nas, tu w grupie krakowskiej poszukuje ekipy, więc gdybyś podzieliła się doświadczeniem, to będziemy omijać z daleka...

Ja sama poszukuję kogoś, kto buduje, budował z firmą Konf-Bud. Wiem, że ktoś z okolic Krakowa, kto buduje w Mnikowie, wiem też, że ta osoba czyta Forum. Proszę odezwij się, tajemniczy Inwestorze... bardzo potrzebuję Twojej rady i pomocy. Dziękuję z góry :p

Witam wszystkich serdecznie i proszę o pomoc

Będę zmieniał dach, może nie w tym roku tylko na wiosnę i chciałem kupić dachówkę RuppCeramika, ale okazało się iż w mojej okolicy tylko jedna firma handluje tą dachówką i mają tekie ceny, że szkoda nawet gadać i w związku z tym czy moglibyści mi pomóc znajść jakąś hurtownie, która by sprzedawała rupp-a w okolicach Nowego Sącza, Limanowej, lub Krakowa. Jeżeli macie Państwo jakieś namiary na takie hurtownie, które nie puszczą mnie z torbami to będę bardzo wdzięczny.

Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Bardzo dobre ceny na Ruppa ( robię dach z Syriusza angoba miedź ) dostałem w krakowskim oddziale firmy Melle - chyba na radzikowskiego. powiem szczerze, ze albo mi się udało, albo goście naprawdę mają niewielkie marże. A objechałem w krakowie 7 hurtowni z dachami. Dachówkę podstawową (wersja 14,5 szt/m2) kupowałem w lutym br - ale za 1,60 netto za sztukę ! chyba ze wyprowadzicie mnie z błędu :-)

za to nie za bardzo polecam tych z cystersów - widać że kombinują.

(nie pamiętam nazwy firmy).