stuk 18.09.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.09.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Tak, wszystko przede mną - dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mg 18.09.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Jak sobie postawilem takie warunki przy doborze pracownikow to sie okazalo ze najlepsza ekipa to ja sam ale z brukarzami sie dogadalem No ja to bym byla akurat najgorsza ekipa Gwozdzia w sciane jeszcze wbije ale ustrojstwo do wiercenia dziur pod slupki to ledwie podniose... nie mowiac juz o wykorzystywaniu tego do celow innych niz podpieranie sciany Ale moze sprecyzuje o co mi chodzi z ta ekipa. Warunek konieczny: solidna Opcjonalnie: nie za droga Tak lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 18.09.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Mag,jest na liście wykonawców z Malopolski, http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=61063 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mg 18.09.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Mag, jest na liście wykonawców z Malopolski, http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=61063 Pieknie dziekuje, juz do nich dzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARAL 19.09.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witam wszystkich z Grupy Krakowskiej.Budowa już chwile ... trwa i poszukuję projektanta od gazu.Buduje pod Skawiną (ok 10 km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.09.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witajcie, Maral, to moja strona Krakowa. Ale ci nie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.09.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Miłe Ludki! Hydraulik potrzebny na gwałt! A naprawdę, do uruchomienia łazienki, która na razie ma 4 ściany, wlot i wylot kanalizacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ram8691 20.09.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Witam serdecznie Grupo Krakowska. Na wiosnę planuję rozpoczęcie budowy domu w okolicach Michałowic. Poszukuję więc kierownika nadzoru oraz sprawdzonej w boju ekipy (o ile takie jeszcze tutaj są...).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 20.09.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Witam serdecznie Grupo Krakowska. Na wiosnę planuję rozpoczęcie budowy domu w okolicach Michałowic. Poszukuję więc kierownika nadzoru oraz sprawdzonej w boju ekipy (o ile takie jeszcze tutaj są...). Pozdrawiam Ja też witam Wiosną ruszama moze sie uda jesieną i tez potrzebuje ekipe ale w okolicacg Gdowa Marszowic Moze cos polecicie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 21.09.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Macie moze namiary na jakas solidna ekipe od ogrodzen? Najlepiej taka ktora nie zedrze skory przez uszy Potrzebujesz jeszcze "ogrodzeniowca"?? W razie czego służę namiarem. A tak wogóle to witam i pytam, czy można zapisać sie do klubu Bedę budować w Bochni, mam nadzieję, że już w najbliższych (tygo)dniach powstaną fundamenty (wciąż czekamy na pozwolenie ). ekipa zaczyna sie niecierpliwić, bo umowny termin kończy się, za chwile czeka ich kolejna budowa :/ eh, cięzko się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.09.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Miłe Ludki! Hydraulik potrzebny na gwałt! Już niepotrzebny. Znalazłam i to dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 21.09.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witajcie, Paulka w której części Bochnii się budujesz? mam tam i w okolicy (Siedlec, Łapczyca, Moszczenica, Chełm) rodzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 21.09.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witajcie, Paulka w której części Bochnii się budujesz? mam tam i w okolicy (Siedlec, Łapczyca, Moszczenica, Chełm) rodzinę. W północno-wschodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 21.09.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Jeden kuzyn mieszka jak sie jedzie do Cegielnii,do góry od koscioła w lewo, a kuzynka w góre miedzy Szpitale a kosciołem sw. Mikołaja A jam mam troche nieruchomosci w Siedlcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 21.09.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Między szpitalem a kościołem Mikołaja?? ul. Krakowska??? Tam jest mój dom rodzinny Często tam bywam Znane klimaty. Okolice cegielni znam mniej, choc mieszka tam mój szwagier. A jednak - ten świat jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 22.09.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam wszystkich starych starszych nowych nowszych forumowiczów. Muszę się pochwalić! Od wczoraj jestem pełonoprawną wieśmenką a raczej wieśgerlką.Albo jak kto woli małorolną mieszczanką? No dobra pełnoprawnym właścicielem działki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 22.09.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witajcie, Renciu gratulacje. Czy można na coś liczyć w Kawiarence klubowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 22.09.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam wszystkich starych starszych nowych nowszych forumowiczów. Muszę się pochwalić! Od wczoraj jestem pełonoprawną wieśmenką a raczej wieśgerlką. Albo jak kto woli małorolną mieszczanką? No dobra pełnoprawnym właścicielem działki . GRATULACJE Ja może dołącze do grona właścicieli ziemskich w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 22.09.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Paula, nie Krakowska ( u góry wysoko, koło Kopalni, tam są szeregówki) Krakowska to ta która wjeżdza się od Łapczycy chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts