Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć,

czy ktoś widział w realu, czyli na dachu, takie dachówki? Są płaskie - tu kolor łupka. Wiem ze zdjęć, że są na domach w Parkowym Wzgórzu ale szare. Może ktoś widział te ciemniejsze - łupkowe?

http://images2.fotosik.pl/198/86305ff7438226a9.jpg

http://images2.fotosik.pl/198/1fbd4aaf1958e2f7.jpg

Cześć wszystkim po długiej przerwie. Ja Was nawołuję w "Rozterkach budującej inwestorki", a Wy tu sobie w najlepsze urzędujecie.

Rencia GRATULACJE SERDECZNE!

Piotrek1 mój sąsiedzie pracuj nad skalniakiem, bo mnie też się marzy, będę więc kiedyś, kiedyś.... potrzebowała sąsiedzkiej rady :)

Skoro wszyscy jesteście tutaj, to zapytam jeszcze raz: czy jest jakiś sposób, żeby nie trzeba było czekać na uprawomocnienie się pozwolenia na budowę? Gdzieś, kiedyś , ktoś na ten temat pisał , a ja nie pamiętam gdzie to było.

Pozdrawiam bardzo serdecznie.

O kurzcze murator mi nie wysyłał powiadomień o odpowiedziach i troszki przegapiłam.

Witam całą brać krakowską.

Piotruś pikne te balustrady i drewutnia tyż.-poczekamy na okazały skalniaczek tzn. na zdjęcia - no chyba że zaprosisz nas do siebie.

MalaiGrzesiek Kożmice Małe dużo mi mówią - zwłaszcza trochę pod kątem zawodowym no to niedaleko ode mnie.

Pozdrowionka

O kurzcze murator mi nie wysyłał powiadomień o odpowiedziach i troszki przegapiłam.

Ja się nie "ubieram" w żadne powiadomienia. Po prostu wchodzę na główną i klikam w "zobacz swoje posty". Tam wyświetlają się wszystkie, w których cokolwiek napisałam :)

A w ogóle, co u Ciebie słychać?

Pozdrawiam Krakusów i ja :)

A wogóle, co u Ciebie słychać?

Pozdrawiam Krakusów i ja :)

W zasadzie to niby się coś dzieje a niby nic.

Dzieje się tyle że pomału dowidujemy się o ceny materiałów na fundament (cały czas mam nadzieję że może w tym roku jeszcze.... :roll: ) wychodzi gdzieś koło 14 tys.

Poza tym od poniedziałku idę do nowej firmy do pracy.

Mały Zbój zaaklimatyzował się w przdszkolu - zaczyna uczyć się nowych piosenek- i ma najlepszą koleżankę Jagodę.

A i codziennie dostaję coraz lepsz bazgroły (rysunki) od mojej kochanej córci.

Mieliśmy zamiar zrobić ognicho na działce ale jakoś tak mało czasu jest i chętnych zresztą też..........

Pozdrowionka

Chyba takie widziałam w Wieliczce na trasie przejazdu busa do Niepołomic. Nie jestem tylko pewna, czy są ciemniejsze czy takie same jak na zdjęciu. Dach wygląda ciekawie!

Hej,

gdybyś mogła mi napisać jak tam trafić - byłabym ogromnie wdzięczna - podjechałabym sobie i spojrzała!

cześć widziałem taką dachówkę przy zjeździe z zakopianki w Myślenicach od strony stacji orlen ok 50 m po prawej stronie