aspidisca 10.10.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Gdzie w Krakowie można kupić fajny blat kuchenny? Oprócz Cedrusa i Kalwarii, bo tam niezbyt ciekawe sa te wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 10.10.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Cześć, czy ktoś widział w realu, czyli na dachu, takie dachówki? Są płaskie - tu kolor łupka. Wiem ze zdjęć, że są na domach w Parkowym Wzgórzu ale szare. Może ktoś widział te ciemniejsze - łupkowe? http://images2.fotosik.pl/198/86305ff7438226a9.jpg http://images2.fotosik.pl/198/1fbd4aaf1958e2f7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.10.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Chyba takie widziałam w Wieliczce na trasie przejazdu busa do Niepołomic. Nie jestem tylko pewna, czy są ciemniejsze czy takie same jak na zdjęciu. Dach wygląda ciekawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemi 10.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Witam jako nowy grupę krakowską, własnie wraz z żoną przymierzamy się do budowy naszgo domku. Mamy zamiar wystartować po zejściu sniegów, bedzie to zapewne budowa szkieletowca, więc idę również przywitać się na podgrupę szkieletowników i szkieletowniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 11.10.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Chyba takie widziałam w Wieliczce na trasie przejazdu busa do Niepołomic. Nie jestem tylko pewna, czy są ciemniejsze czy takie same jak na zdjęciu. Dach wygląda ciekawie! Hej, gdybyś mogła mi napisać jak tam trafić - byłabym ogromnie wdzięczna - podjechałabym sobie i spojrzała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wienia 11.10.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Cześć wszystkim po długiej przerwie. Ja Was nawołuję w "Rozterkach budującej inwestorki", a Wy tu sobie w najlepsze urzędujecie. Rencia GRATULACJE SERDECZNE! Piotrek1 mój sąsiedzie pracuj nad skalniakiem, bo mnie też się marzy, będę więc kiedyś, kiedyś.... potrzebowała sąsiedzkiej rady Skoro wszyscy jesteście tutaj, to zapytam jeszcze raz: czy jest jakiś sposób, żeby nie trzeba było czekać na uprawomocnienie się pozwolenia na budowę? Gdzieś, kiedyś , ktoś na ten temat pisał , a ja nie pamiętam gdzie to było. Pozdrawiam bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 11.10.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Wienia, w piątek akcja sadzenie ok. 40 roslinek + kamienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 11.10.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Witam jako nowy grupę krakowską, własnie wraz z żoną przymierzamy się do budowy naszgo domku. Mamy zamiar wystartować po zejściu sniegów, bedzie to zapewne budowa szkieletowca, więc idę również przywitać się na podgrupę szkieletowników i szkieletowniczek. Witamy szkieletora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalaiGrzesiek 12.10.2006 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 12.10.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 O kurzcze murator mi nie wysyłał powiadomień o odpowiedziach i troszki przegapiłam. Witam całą brać krakowską. Piotruś pikne te balustrady i drewutnia tyż.-poczekamy na okazały skalniaczek tzn. na zdjęcia - no chyba że zaprosisz nas do siebie. MalaiGrzesiek Kożmice Małe dużo mi mówią - zwłaszcza trochę pod kątem zawodowym no to niedaleko ode mnie. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 12.10.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 O kurzcze murator mi nie wysyłał powiadomień o odpowiedziach i troszki przegapiłam. Ja się nie "ubieram" w żadne powiadomienia. Po prostu wchodzę na główną i klikam w "zobacz swoje posty". Tam wyświetlają się wszystkie, w których cokolwiek napisałam A w ogóle, co u Ciebie słychać? Pozdrawiam Krakusów i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 12.10.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witam,Zgodnie z życzeniem na mapce GK pojawił się malaigrzesiek. Jeżeli jeszcze ktoś miałby ochotę znaleźć się na mapce lub uaktualnic swoje zdjęcie to proszę pisać na priwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 12.10.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 A wogóle, co u Ciebie słychać? Pozdrawiam Krakusów i ja W zasadzie to niby się coś dzieje a niby nic. Dzieje się tyle że pomału dowidujemy się o ceny materiałów na fundament (cały czas mam nadzieję że może w tym roku jeszcze.... ) wychodzi gdzieś koło 14 tys. Poza tym od poniedziałku idę do nowej firmy do pracy. Mały Zbój zaaklimatyzował się w przdszkolu - zaczyna uczyć się nowych piosenek- i ma najlepszą koleżankę Jagodę. A i codziennie dostaję coraz lepsz bazgroły (rysunki) od mojej kochanej córci. Mieliśmy zamiar zrobić ognicho na działce ale jakoś tak mało czasu jest i chętnych zresztą też.......... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quentin 12.10.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Witajcie, Majeczko, zgodnie z obietnica mam te zdjecia, ale cos nie chodzii teraz foto.onet i nie mogę ich tam umiescić też miałem ten problem ale zainstalowałem na nowo javę i poszł dość sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.10.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 "Piotrek1" trudnosci techniczne usuniete. balustrada wreszcie na balkonie !!! http://foto.m.onet.pl/_m/fd4a44a7bc783ece20a3ce1b77bc7c84,5,19,0.jpg Piotrek, kto Ci zrobił taką balustradę? Bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quentin 12.10.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Chyba takie widziałam w Wieliczce na trasie przejazdu busa do Niepołomic. Nie jestem tylko pewna, czy są ciemniejsze czy takie same jak na zdjęciu. Dach wygląda ciekawie! Hej, gdybyś mogła mi napisać jak tam trafić - byłabym ogromnie wdzięczna - podjechałabym sobie i spojrzała! cześć widziałem taką dachówkę przy zjeździe z zakopianki w Myślenicach od strony stacji orlen ok 50 m po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.10.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 To się jk69 najeździ! Dopiero co odwiedziła Wieliczkę, a tu w stronę Zakopanego ją wysyłasz! Nasze kłopoty z geodetami mają ciąg dalszy. Zainteresowanych zapraszam do dziennika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 13.10.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Nasze kłopoty z geodetami mają ciąg dalszy. Zainteresowanych zapraszam do dziennika budowy. Przeczytałam i mam nadzieję że pani geodetka zakończy sprawę - bo zazwyczaj kobiety są bardziej odpowiedzialne - nie prawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.10.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Piotrek - balustrada ladna - gratulujeAgdus - znam dwoch geodetow z okolicy w tym jedna kobiete, z mezczyzna nie mialem problemow. Widac wyjatkowe jakowes fatum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.10.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 witajcie. u nas deski są przykręcane do tarasu. Bardzo się cieszę, chociaż na barierke i schody musze poczekać do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts