Anoleiz 31.10.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam serdecznie Dopisuje się do grupy, co prawda jestem dopiero w trakcie załatwiania działki, projekt jeszcze w fazie wstępnej akceptacji (http://www.mgprojekt.com.pl/domki/jamnik2/index.php) ale zdeterminowani jesteśmy, żeby zacząć budowę w przyszłym roku a ponieważ budujemy się w Krakowie więc się dołączyć wypadałoby a nie tylko podczytywać )) pozdrawiam wszystkich budujących i planujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 01.11.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 A ja z niej niestety zniknęłam... Jesli można prosić o przywrócenie mnie w Ochojnie, to bardzo proszę! Moja wina. Przepraszam. Zaraz to poprawię. Spóźnione podziękowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekF 02.11.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Drodzy moi Potrzeba mi pilnie wszelkiego rodzaju gruz, ewentualnie kruszywo do utwardzenia drogi. Jakbyście coś tam słyszeli to dajcie znać. Najlepiej północny kraków.. Aha no i transport jakaś duża wywrotka w niedużych pieniądzach K PS ten śnieg to troche przesadził.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitkaxyz 03.11.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Czy mozecie polecic kogos kto w korzystnej cenie moglby zrobic plan sytuacyjny i projekt przylaczy? Slyszalam, ze taniej byloby brac architekta z gminy w ktorej sie budujemy (mogilany)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 03.11.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam serdecznie Dopisuje się do grupy, co prawda jestem dopiero w trakcie załatwiania działki, projekt jeszcze w fazie wstępnej akceptacji (http://www.mgprojekt.com.pl/domki/jamnik2/index.php) ale zdeterminowani jesteśmy, żeby zacząć budowę w przyszłym roku a ponieważ budujemy się w Krakowie więc się dołączyć wypadałoby a nie tylko podczytywać )) pozdrawiam wszystkich budujących i planujących Witaj ,witaj ! Ja też zaczęłam od "podczytywania " ,ale się w końcu ujawniłam i zostałam ciepło przyjęta .Teraz się więc rewanżuję tym samym w stosunku do tych co to pierwszy raz. Napisz gdzie masz działeczkę i uśmiechnij się do ZbyszkaP, aby umieścił Cię na mapce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.11.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Ciepło, a jakże by Z takim avatarem? Znalazłam jeszcze pandy do kolekcji: http://mysite.freeserve.com/sharpyhumour/piccies/pandajazz.gif Ale adresy 2 pozostałych prześlę Ci raczej na priva, bo są cokolwiek... niemoralne, chyba że zaryzykujecie aby je zobaczyć tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 03.11.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 wklejaj Słonko, rydzyk-fizyk!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.11.2006 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Hmmm... Niby o tej porze dzieci już śpią, a jutro przypilnujcie by tu nie zaglądały http://img507.imageshack.us/img507/2364/pandanadziewczyniegb0.gif http://www.wobshite.co.uk/b3ta/pandas.gif Ja się zmywam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 04.11.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Słoneczko ! Masz mistrzostwo świata ! Jesteś (jak zwykle ) skarbnicą świetnych zdjęć ! Zastanawia mnie tylko co robi ten biedaczek na drugim zdjęciu.Zbocur jakiś ,czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.11.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Może chce tylko misia prze-sunąć? Sama już nie wiem... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.11.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 No pieknie. Kobiety zostaly na chwile same i co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.11.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Ciiiii.... Mam poszukać gifków z pittbullkami? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.11.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Zauwazylem, ze w sprawach poszukiwawczych jestes bezkonkurencyjna Dzieki ale wrodzona skromnosc nie pozwolilaby mi na ich umieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 04.11.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 W czasie zimy inwestorki się nudzą , a po głowach chodzą ,już nie betony ,dachówki i tynki tylko.... Zima to dobra pora na kosmate myśli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek-st 05.11.2006 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Ja też zaczęłam od "podczytywania " ,ale się w końcu ujawniłam i zostałam ciepło przyjęta .Teraz się więc rewanżuję tym samym w stosunku do tych co to pierwszy raz. Napisz gdzie masz działeczkę i uśmiechnij się do ZbyszkaP, aby umieścił Cię na mapce . no to ja też się ujawniam Witam wszystkich. Podczytuję od jakiegoś już czasu ale nie chciałem się odzywac do momentu zakupu (podp. umowy) działki co ma się stać w najbliższym tygodniu. Działka w Kozierowie (gm. Michałowice). Projekt D29a - Z cokołem (http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=41&IdKolekcji=) Jeśli ktoś buduje/wybudował taki dom w okolicy będę bardzo wdzięczny za kontakt. Zmiany: 1) poszerzenie garażu + dod. pomieszczenie nad garażem 2) balkon z tyłu domu 3) zlikwidowanie wykusza. O zmianach wewnątrz na razie nie mówię, bo to w końcu mejl na dzień dobry. Ekipy budowlanej do st surowego jeszcze brak (szukam) Zatem dzień dobry ps. wczesna godzina posta = syn Jakub (śliczny - polecam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ratkovitz 05.11.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Maciek-st, Nareszcie ktoś z mojej gminy, prawie sąsiad:-) My budujemy w samych Michałowicach, ale nie dalej jak wczoraj przejeżdżałem przez Kozierów,całkiem ładnie tam jest. Nie pomogę Ci w zadanej przez Ciebie kwestii, bo buduję inny dom(już wykopane, we wtorek lejemy podbetonkę) Mogę natomiast służyć radą, jak sprawnie przejść przez etap papierowy,w gminie, starostwie itp. Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojmon 05.11.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Witam Widze, ze teraz nadszedl czas "ujawniania sie" zatem idac z duchem czasu... Zglaszam swoj akces do grupy krakowskiej. Mam nadzieje, ze na wiosne uda sie ruszyc z budowa. Na szczescie mam juz pozwolenie na budowe (to byla walka ) i wlasnie jutro powinna dojsc decyzja z Agencji Rynku Rolnego, ze nie chca mojej dzialki (kupowalismy ja jako rolna). Projekt Morwa z Archetonu (http://www.archeton.pl) (z paroma przerobkami). Dzialka znajduje sie w Przybyslawicach (na granicy z Garliczka - kierunek na Skale). Uff na dzien dobry moze wystarczy. pozdrawiam serdecznie wojmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bumbelek 05.11.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Witam, jestem tu pierwszy raz (szczerze to moje pierwsze forum w życiu). Przeczytałam kilka postów i niestety nie mam się czym pochwalić. Nie mam pozwolenia, ani wybranego projektu, nawet jeszcze nie mam działki. Ale pewne jest, że będziemy z moim chłopakiem budować dom w Niepołomicach. Bardzo zależy mi na znalezieniu firmy budującej pod klucz. Może ktoś z forowiczów zna namiary na jakąs solidną firmę. Będę bardzo wdzięczna. No i mam nadzieję, że z czasem będę mogła się pochwalić, że już coś się ruszyło. Mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.11.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Witamy nowy narybek bardzo serdecznie.Bumbelek - w Niepołomicach jest w tej chwili budowanych sporo szeregówek i pojedynczych domow wystarczy sie przejechac i porozmawiac z wlascielami i wykonawcami. Niestety konkretnej firmy nie polece bo az takiego przekonania do zadnej nie mam zebym za nich reczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek-st 05.11.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Maciek-st, Nareszcie ktoś z mojej gminy, prawie sąsiad:-) My budujemy w samych Michałowicach, ale nie dalej jak wczoraj przejeżdżałem przez Kozierów, całkiem ładnie tam jest. ano ładnie My akurat na końcu Kozierowa (na granicy gminy) ale za to mamy pod nosem działkę z takiem spadkiem, że juz mogę zaprosić na zimowe zawody w zjeździe na dętce. Mogę natomiast służyć radą, jak sprawnie przejść przez etap papierowy, w gminie, starostwie itp. Wielkie dzięki - z pewnością zgłoszę się w tej sprawie z kilka dni (jak podpiszemy umowę na działkę). Byłem kilka razy w gminie i spotkałem się z życzliwym podejściem więc mam nadzieję, że złośliwości nie będzie (obym miał rację, tfu tfu ...). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts