Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witajcie

juz 80% ogrodzenia gotowe zostały tylko o 5 przęseł do wypełnienia deskami :p i będzie piknie :wink:

Merit - jak się prezentuje ?!

Witaj.

Prawie codziennie jeżdzę koło Twojego domku ,robota pali się w rękach(chyba teścia) ,płotu przybywa .Bardzo lubię drzewo w ogrodzeniu ,a u Ciebie balkonik i płotek tworzą smaczną całość .Szkoda tylko ,że już nie podglądnę skalniaka. :wink:

Trzymam kciuki za pogodę .

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Serdecznie witam grupe krakowska i mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swego grona. Zamierzamy budowac nasz domek w Kostrzu, i czekamy na razie na WZWT. Zlozone niedawno, i estymowany czas otrzymania jakiejkolwiek decyzji jest porazajacy, moze przyszly sierpien, moze wrzesien.

Na szczescie nie jest to juz szczere pole, sasiadowi udalo sie postawic niedawno stan surowy, co zdecydowanie zwieksza nasze nadzieje, na pozytywne rozpatrzenie wniosku.

W kazdym razie bacznie sledze watek i uwaznie notuje wszelkie wazne informacje.

witam

mam wielgaśną prośbę.....znajoma chce kupic działkę w Krakowie, lub pod ( gora odległosc 20 km) całkowicie uzbrojoną, i w ładnym oczywiscie miejscu....

mozecie cos podpowidziec??? cos mowila o bloniach, kopcu itp.....

Przepraszam, ale Twoje ostatnie zdanie poprawilo moj wisielczy poranny humor. Bardzo dziekuje.

Co do blon i kopca, to bedzie ciezko je zakupic :D

A tak na serio w w/w okolicach sa dosc koszmarne ceny. Z poszukiwan moich znajomych: polecali biuro nieruchomosci "GRUNT", podobno potrafia dosc szybko znalezc cos ciekawego.

pozdrawiam

DorkaS

witam

Jezuuu, nawet boję sie pomyśleć ile kosztują działki w okolicach kopca....

Znajowmi właśnie kupili w Skotnikach, czyli dość daleko od Kopca i Błoń :lol: za jedyne 20tyś/ar :o

Teściowie chcą sprzedać poza Krakowem - dałem ogłoszenie w dziele ogłoszeń, ale nie jest uzbrojona (tylko woda)...

Generalnie powodzenia, jak jest kasa to problemu zwykle nie ma :wink:

witam

Jezuuu, nawet boję sie pomyśleć ile kosztują działki w okolicach kopca....

Znajowmi właśnie kupili w Skotnikach, czyli dość daleko od Kopca i Błoń :lol: za jedyne 20tyś/ar :o

Teściowie chcą sprzedać poza Krakowem - dałem ogłoszenie w dziele ogłoszeń, ale nie jest uzbrojona (tylko woda)...

Generalnie powodzenia, jak jest kasa to problemu zwykle nie ma :wink:

Za 20tys/ar ? To niedużo bo ceny tam takie sš a teren juz raczej przebrany i ciezko tam trafic cos naprawde fajnego.

Zielona

Paweł to juz 2,5 ma. Moze spróbuj może zainteresować proboszcza lub młodego wikarego - bo pewnie taki jest, może oni to bardziej rozpropaguja a wójt co na to? a dyrekcja szkoły Czy jest w Czarnochowicach jakas czy w Śledziejowicach tylko. Trzeba coś robic 8) .

Merit , teraz musisz wjezdzać na Kwiecista :lol: :p ( ale w tym roku raczej nie planuje nowych nasadzeń. chyba,ze bede gdzies miał ogrodnika z duza przecena sadzonek ( moze żona nie przeczyta :p :lol: 8) . Tak to teść, bez niego to 50% mniej byłoby wszystkiego zrobione.

Zielona

Paweł to juz 2,5 ma. Moze spróbuj może zainteresować proboszcza lub młodego wikarego - bo pewnie taki jest, może oni to bardziej rozpropaguja a wójt co na to? a dyrekcja szkoły Czy jest w Czarnochowicach jakas czy w Śledziejowicach tylko. Trzeba coś robic 8) .

Robię ... robię ... dzisiaj idę na spotkanie z kandydatem na burmistrza.

Jak on zagłosuje na plac ... to ja na niego :wink:

Czy dzisiaj już głosowaliście na plac zabaw w Czarnochowicach w akcji http://www.danonki.pl ? To takie małe przypomnienie :wink:

Czy dzisiaj już głosowaliście na plac zabaw w Czarnochowicach w akcji http://www.danonki.pl ? To takie małe przypomnienie :wink:

Dzieki za linka. Zaglosowane.

Cos wciaz malutko tych glosow. Zaraz sie zabieram za wylapywanie zyczliwych dusz :)

Serdecznie witam grupe krakowska i mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swego grona. Zamierzamy budowac nasz domek w Kostrzu, i czekamy na razie na WZWT. Zlozone niedawno, i estymowany czas otrzymania jakiejkolwiek decyzji jest porazajacy, moze przyszly sierpien, moze wrzesien.

Na szczescie nie jest to juz szczere pole, sasiadowi udalo sie postawic niedawno stan surowy, co zdecydowanie zwieksza nasze nadzieje, na pozytywne rozpatrzenie wniosku.

W kazdym razie bacznie sledze watek i uwaznie notuje wszelkie wazne informacje.

witam

mam wielgaśną prośbę.....znajoma chce kupic działkę w Krakowie, lub pod ( gora odległosc 20 km) całkowicie uzbrojoną, i w ładnym oczywiscie miejscu....

Przepraszam, ale Twoje ostatnie zdanie poprawilo moj wisielczy poranny humor. Bardzo dziekuje.

Co do blon i kopca, to bedzie ciezko je zakupic :D

A tak na serio w w/w okolicach sa dosc koszmarne ceny. Z poszukiwan moich znajomych: polecali biuro nieruchomosci "GRUNT", podobno potrafia dosc szybko znalezc cos ciekawego.

pozdrawiam

DorkaS

oj wiem ze to trudno kupić :lol: :lol: :lol: chodziło o lakalizacje...

ceny nie odstarszaja potrzebny jest tylko grunt :lol:

oj wiem ze to trudno kupić :lol: :lol: :lol: chodziło o lakalizacje...

ceny nie odstarszaja potrzebny jest tylko grunt :lol:

Dzisiaj jest środa. W Dzienniku Polskim w środy wychodzi dodatek Nieruchomości, warto sprawdzic. W wydaniu internetowym numery telefonow kontaktowych nie sa od razu dostepne, trzeba wyslac sms, lub kupic wydanie papierowe.

Dzień doberek :-)

Czy ktoś z naszej grupy ma doświadczenie w ogrzewaniu domu peletami?

ktoś z Was ma taki piec ?

ktoś ogrzewa dom peletami?

a może ktoś ma kominek - małe zgrabne piecyki za 12000zł z możliwością podpięcia do CO bezpośrednio do układu zamkniętego i nie trzeba murować komina i pełna automatyka.

Dzień doberek :-)

Czy ktoś z naszej grupy ma doświadczenie w ogrzewaniu domu peletami?

ktoś z Was ma taki piec ?

ktoś ogrzewa dom peletami?

a może ktoś ma kominek - małe zgrabne piecyki za 12000zł z możliwością podpięcia do CO bezpośrednio do układu zamkniętego i nie trzeba murować komina i pełna automatyka.

w Polce nie można w ten sposób wpinać się w instalację. Tylko przy pomocy wymiennika ciepła