Bełatka 23.03.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Cieszmy się jeszcze dwa dni, bo w poniedziałek, zresztą sami zobaczcie:http://video.google.pl/videoplay?docid=-2353323637999412182 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 23.03.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Majka Wspomniałaś gdzieś na forum o facecie od kamienia ,którego pogoniłaś ,bo okazał się cwaniakiem .Czy mogłabyś podać jego nazwisko .Może być na priva .Polecono mi kogoś w firmie Filar i boję się ,że to może być ta sama osoba .Jak zwykle wielkie dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 23.03.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Jezu - czy u was tez tak pizdzi jak w kieleckim nad morzem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 23.03.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Dzięki - U mnie chyba trochę drzewa zostanie po budowie domu więc na razie wstrzymam się z zamówieniem. Mysmy drzewem z budowy trzy miesiace palili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAKOCZY ANNA 23.03.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Czy ktos moze polecic dobra firme z Krakowa montujaca instalacje alarmowe? Bedziemy wdzieczni za pomoc! Pozdrawiamy Kasia & Szymon Cześć, mam bardzo dobry kontakt z fachowcem od wszystkich instalacji elektrycznych w tym alarmowych. Facet robił instalację u znajomych kompleksowo cały dom (elektryka, alarm, anteny, telefony, internet, domofon, kamery) Znajomi porównywali ceny paru firm w tym także Aldomu i gość wycenił robotę o 30% taniej - z urządzeń z górnej półki! wycene robi gratis, potrafi doradzić. zaskoczyła mnie sytuacja-była burza instalacja zaczęła szwankować i gość przyjechał za parę godzin!!!!!! KONTAKT JEST SPRAWDZONY sama zaczynam budowę i też będzie u mnie robił instalację namiary podam na priv!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 23.03.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Czy ktos moze polecic dobra firme z Krakowa montujaca instalacje alarmowe? Bedziemy wdzieczni za pomoc! Pozdrawiamy Kasia & Szymon Cześć, mam bardzo dobry kontakt z fachowcem od wszystkich instalacji elektrycznych w tym alarmowych. Facet robił instalację u znajomych kompleksowo cały dom (elektryka, alarm, anteny, telefony, internet, domofon, kamery) Znajomi porównywali ceny paru firm w tym także Aldomu i gość wycenił robotę o 30% taniej - z urządzeń z górnej półki! wycene robi gratis, potrafi doradzić. zaskoczyła mnie sytuacja-była burza instalacja zaczęła szwankować i gość przyjechał za parę godzin!!!!!! KONTAKT JEST SPRAWDZONY sama zaczynam budowę i też będzie u mnie robił instalację namiary podam na priv!! nie chce nikogo zniechęcać, ale ... kryptoreklama? moze najpierw jakieś referencje kogoś z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 23.03.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Dzięki kaszojadek. Mam już namiar na grześka13. Spacerowałem dziś w deszczu ul.Limanowskiego i trafiłem do jakiegoś sklepu instalacyjnego chcąc zostawić projekt do wyceny CO i CWU. No i trafiło się ... instalator zasiał zamęt w planach zrobienia podłogówki na parterze. Że też musiał się trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 23.03.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Rencia, ale nie pal raczej w kominku drewnem iglastym - a takie przedewszsytkim zostaje ci po budowie, bo sobie cały kominej zap...aprasz smołą i naprawdę ciężko będzie domyć takie drewo iglaste - do kominka z szybka się raczej nie nadaje, ale jak kto woli... No i masz babo placek - a ja już sobie pomyślałam że jeden sezon palenia w kominku z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jdd66 24.03.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 witam ponownie, po świetachnastapi wbicie pierwszej łopaty i dalej to pewnie z górki ( ) wobec tego moge poczuc sie pełnoprawnym członiek grupy (Kraków ul. Zawiła) - ale mam pytanie - dawno dawno temu wymarzyłem sobie rekuperator (firmy Bartosz - raczej bez GWC) ale ostatnio kolega zasiał ziarno nipewneosci - co bedzie za kilka lat jak jakis syf zamieszka w ryrach - CZY KTOŚ MA REKU W SWOICH CZTERECH ŚCIANACH WYSTARCZAJACO DŁUGO ABY BYC W TEJ KWESTII EKSPERTEM - BŁAGAM O POMOC BO NA DECYZJĘ ZOSTAŁ TYDZIEŃ - z góry dziekuję za pomoc - JDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 24.03.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 /ciach/ Z ostatniej chwili (piątek 14.00)[/b] Znalazłem z ogłoszenia panią archeolog (chyba ostatnią co jeszcze nie wyjechała do Irlandii) Obiecała uzupełnic te brakujące wpisy w formularzu podania i zrobi nadzór na działce. I załatwi zaświadczenie z Muzeum Archeolog. że jakbyśmy coś odkopali to muzeum te eksponaty przyjmie. I zaniesie te papierki na Kanoniczą. UFFF powoli powraca mi wiara w Człowieka. Dziękuję Ci bardzo za wyczerpującą odpowiedź. Przyda się na pewno. Już wiem na przykład, że trzeba od razu znaleźć sobie archeologa. Martwi mnie tylko, że w gminie nie wiedzą jakiej klasy jest to stanowisko, więc wszystko zależy od archeologów - co napiszą w decyzji. Czy, jeżeli decyzja jest odmowna (nie wolno się budować), to można się gdzieś od niej odwoływać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 24.03.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Czy ktos moze polecic dobra firme z Krakowa montujaca instalacje alarmowe? Bedziemy wdzieczni za pomoc! Pozdrawiamy Kasia & Szymon Cześć, mam bardzo dobry kontakt z fachowcem od wszystkich instalacji elektrycznych w tym alarmowych. Facet robił instalację u znajomych kompleksowo cały dom (elektryka, alarm, anteny, telefony, internet, domofon, kamery) Znajomi porównywali ceny paru firm w tym także Aldomu i gość wycenił robotę o 30% taniej - z urządzeń z górnej półki! wycene robi gratis, potrafi doradzić. zaskoczyła mnie sytuacja-była burza instalacja zaczęła szwankować i gość przyjechał za parę godzin!!!!!! KONTAKT JEST SPRAWDZONY sama zaczynam budowę i też będzie u mnie robił instalację namiary podam na priv!! nie chce nikogo zniechęcać, ale ... kryptoreklama? moze najpierw jakieś referencje kogoś z forum No wlasnie Ani dziekuje za namiary, ale szukam specjalisty od alarmow, a nie specjalisty od wszystkiego Poza tym - pierwszy post na forum i od razu namiary - moja proletarcyjacka czujność każe mi na to patrzeć podejrzliwie (bez urazy oczywiscie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.03.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Czy ktos moze polecic dobra firme z Krakowa montujaca instalacje alarmowe? Bedziemy wdzieczni za pomoc! Pozdrawiamy Kasia & Szymon Cześć, mam bardzo dobry kontakt z fachowcem od wszystkich instalacji elektrycznych w tym alarmowych. Facet robił instalację u znajomych kompleksowo cały dom (elektryka, alarm, anteny, telefony, internet, domofon, kamery) Znajomi porównywali ceny paru firm w tym także Aldomu i gość wycenił robotę o 30% taniej - z urządzeń z górnej półki! wycene robi gratis, potrafi doradzić. zaskoczyła mnie sytuacja-była burza instalacja zaczęła szwankować i gość przyjechał za parę godzin!!!!!! KONTAKT JEST SPRAWDZONY sama zaczynam budowę i też będzie u mnie robił instalację namiary podam na priv!! nie chce nikogo zniechęcać, ale ... kryptoreklama? moze najpierw jakieś referencje kogoś z forum No wlasnie Ani dziekuje za namiary, ale szukam specjalisty od alarmow, a nie specjalisty od wszystkiego Poza tym - pierwszy post na forum i od razu namiary - moja proletarcyjacka czujność każe mi na to patrzeć podejrzliwie (bez urazy oczywiscie )) No nie wiem , ja też nie dostałam "dziękuję" za namiary , a podałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.03.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Majka Wspomniałaś gdzieś na forum o facecie od kamienia ,którego pogoniłaś ,bo okazał się cwaniakiem .Czy mogłabyś podać jego nazwisko . Może być na priva . Polecono mi kogoś w firmie Filar i boję się ,że to może być ta sama osoba . Jak zwykle wielkie dzięki . nie pamiętam wysoki, chudy, zepsute zęby i nie patrzy w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAKOCZY ANNA 24.03.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 żadna kryptoreklama, a to że post jest pierszwy to nie znaczy że nie obserwuje tego forum. jestem na etapie załatwiania papierów i narazie czytam o wszystkich problemach budujących, to że czasy do bani to każdy widzi max po 5 zł i cała reszta też drożeje, więc chciałam tylko pomóc w zaoszczędzeniu trochę pieniędzy!!!!! POZDROWIENIA DLA SZCZEPKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 24.03.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam, szukam namiarów na jakiegoś taniego geodetę z Krakowa lub z okolic Skawiny. dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 24.03.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 No nie wiem , ja też nie dostałam "dziękuję" za namiary , a podałam. Sonika - Tobie tez oczywiscie dziekujemy! Dzwonilismy nawet do tego Aldomu - facet z obslugi byl, delikatnie mowiac, troche niemrawy - "nie wiem czy bedziemy miec czas, nie wiem czy damy rade w kwietniu, nie wiem, jaki bylby termin montazu" - w zasadzie to nic nie wiedzial (chyba nawet jak ma na imie, bo sie nie przedstawil Boimy sie, ze nie beda rowniez wiedziec czy alarm bedzie dzialal, a w przypadku awarii nie beda wiedziec czy uda im sie przyjechac No no nic, szukamy dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 25.03.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 podaję namiary na faceta od alarmów, robił u Nas alarm w mieszkaniu, u znajomych w domu i u innych znajomych w mieszkaniu, wszyscy byli zadowoleni. Nazywa sie Paweł Goś 126653182, 501356044. Naprawdę solidny, uczciwy i nie robi syfu w domu, nie wiem jak z terminami. Ale zapytać można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 25.03.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Vafel, jeśli w gminie nie wiedzą to skąd wiesz, że jest tam stanowisko arche., to powinno być w Planie Zagospodarowania i w wypisach z ewidencji gruntów. My jeszcze jesteśmy przed robotą papierkową odnośnie Konserwatora Zabytków.pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszojadek 25.03.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Kaszojadek podpowiedz jak można się skontaktować z Forestem,może i mnie zechce zrobić kominek. Poprzedni miałam tak beznadziejny ,że teraz marzy mi się coś naprawdę odlotowego. masz na priva pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aintha 25.03.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam, Przeraża mnie 361 stron czytania (tyle mi wywaliło postów, że szok) więc zapytam się (możliwie, że ponownie) o fachowców od stolarki drewnianej w domku. Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts