Mg 26.03.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Tak, to cena robocizny .Planuję kawałek litego ,a reszta baaaardzo ażurowy,na wysokość 1,80. Kamień nie jest szaleniczo drogi ,myślę o jakimś wapieniu . Taki murek to ...szaleństwo . Ale jak człowiekowi z górki ,często główka szwankuje. Czemu zaraz szalenstwo? Jesli wykonanie metra ogrodzenia ze zwyklej siatki kosztuje 45pln, to 100 za murek jest cena calkiem przyzwoita. Dobrze robisz Mnie sie tez marzy taki murek od frontu... Ale musze sie wstrzymac bo jak ogrodze sie z wszystkich stron, to ani traktor, ani koparka, ani samochod z materialami nie dojedzie. A jak juz nie bede potrzebowala wielkiego wjazdu to sie kasa skonczy Dzięki za wsparcie bratnia duszyczko . Polecam sie na przyszlosc i niezmiennie trzymam kciuki! Jakbym w czyms mogla pomoc to daj znac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jubiler 26.03.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Teraz to już trochę jestem zdezorientowany..... - Upierać się przy POROTHERMIE.............i brać tego czeskiego - Olać WIENERBERGERA i wybrać THERMOPOR Leiera - a może w ogóle POROTON z Robena - a moze zwykłego MAXA - a może dać sobie spokój i dalej mieszkać w wieżowcu A tak poważnie, to łamię się z tą czeska ceramiką. Musze dać odpowiedź do jutra i nie jestem pewien. Jak mi proponował LEIERA to upierałem się przy POROTHERMIE. Teraz nie wiem ,czy chcę tego czeskiego...........można zwariować.......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mg 26.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Teraz to już trochę jestem zdezorientowany..... - Upierać się przy POROTHERMIE.............i brać tego czeskiego - Olać WIENERBERGERA i wybrać THERMOPOR Leiera - a może w ogóle POROTON z Robena - a moze zwykłego MAXA MAXa chyba mozesz od razu wykreslic... Ja kupilam na poczatku stycznia (zadnych problemow z zamowieniem) i do tej pory na nie czekam. Maja byc w kwietniu. A jak nie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 26.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Tylko od razu zapowiedzieć fachowcom, co im grozi za upapranie podłogi pianką.... Futryny montuje się na końcu, ale te opaskowe. Zwykłe chyba trochę wcześniej... niezależnie czy opaskowe czy nie... fachowca obowiązkiem jest zabezpieczyć podłogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 26.03.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Dziś nasz Wielki Dzień- ropoczynamy budowę !!! Wieniu, czyli dokladnie w ten sam dzien rozpoczynamy budowe . Zycze Ci powodzenia . Jakos mi trudno uwierzyc, ze ten plac budowy bedzie kiedys moim domem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 27.03.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Sail gratulacje!! Kiedy chcesz zaczynać? rozgladałeś się za materiałem? Jak najszybciej Jeśli pozwolenie faktycznie dostanę do końca miesiąca to myślę, że maj jest realny Za materiałami sie nie rozglądam - zostawiłem to wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 27.03.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 witajcie w piękny dzień madd - w Krakowie nie przyszli, złożyliśmy papiery i po 21 dniach dostaliśmy takie pismo,ze dom został zgloszony, a urząd nie wnosi zastrzeżeń itp. ale w Krzeszowicach może być inaczej. popytaj w okolicy.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 27.03.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 To chyba dobrze, bo ja papierzyska (przepraszam: dokumentacje projektowa ) i tak skladam w starostwie w Krakowie. gdzie bym im sie chcialo na zadupie jechac. Dzieki wielkie. A moze u kogos byli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.03.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 u nas była miła pani. Ale odbiór częściowy robiliśmy, jakieś 3 lata temu. Przed samą zmianą przepisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wienia 27.03.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 M@g , anetta_p Dzięki, ja również trzymam za Was kciuki . Mam nadzieję, że będziemy się wspierać. U nas dziś zbrojenie fundamentów, jutro lub w czwartek lejemy beton . Jakoś trudno mi uwierzyć, że nadszedł wreszcie ten dzień... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 27.03.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Majka - czepiala sie? Mieliscie jakies istotne zmiany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 27.03.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam całą grupę krakowską Ślędzę forum od 2 miesięcy,a teraz zaczynam w nim czynnie działać.Będę budować się w okolicach Wieliczki a teraz załatwiam sprawy papierkowe i rozglądam się za materiałami.Może ktoś może polecić dobrą i w miarę rozsądna cenowo hurtownię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.03.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Majka - czepiala sie? Mieliscie jakies istotne zmiany??? same zmiany, ale wszystko było wpisane. Bylo bardzo miło. Do tej pory nie odebraliśmy 1 pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 27.03.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Majka - to cie jescze pomolestuje - mieszkaliscie juz pewnie przed wizyta tej pani. Czy ona sie umawiala telefonicznie na termin kontroli, czy wpaldla niespodziewanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.03.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Majka - to cie jescze pomolestuje - mieszkaliscie juz pewnie przed wizyta tej pani. Czy ona sie umawiala telefonicznie na termin kontroli, czy wpaldla niespodziewanie??? odbieraliśmy przed wejściem nowego prawa. Czyli zanim było to karalne Oczywiście, że już mieszkaliśmy, umówilismy się, nie tylko na dzień i godzinę, ale nawet, że Tomek ją przywiezie i odwiezie autem. To jest najlepsze wyjście, wtedy dokładnie wiesz, co i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 27.03.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 No to nie mam wyjscia. Jakby chcieli przyjechac to musze do pudel wszystko znowu cholera jasna i jeszcze pewnie nabrudzic ze to syf pobudowlany, i pewnie kota uspic , a moze nawet lodowke oproznic rany julek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Notoco 27.03.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Szukam .... Ma ktos moze namiary na naprawde fachowa firme lub specjaliste od ogrzewania (alternatywnego, PC, solary itp) Jestem jak do tej porty rozczarowny osobami i firmami, ktore mi do tej pory "doradzaly", lub z ktorymi sie kontaktowalem. Albo byly malo profesjonalne albo "olewacko" podchodzily do sprawy. Dobry fachowiec, ktory by mi doradzil, przeliczyl, skaponowal i wykonal wszystko co mam na mysli byl by mile widziany Z gory dzieki (pewnie postne to samo pytanie w kilku podgrupach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.03.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 No to nie mam wyjscia. Jakby chcieli przyjechac to musze do pudel wszystko znowu cholera jasna i jeszcze pewnie nabrudzic ze to syf pobudowlany, i pewnie kota uspic , a moze nawet lodowke oproznic rany julek... e tam, bez przesady. Przecięż możesz nocować, aby pilnować domostwa. Zlikwiduj: - szczoteczki do zębów i kosmetyki do makijażu - suszarkę ze suszącymi sie majtkami - kwiatki z wazonów, a te z okien postaw w jednym kącie - obrusy, eleganckie narzuty, owoce w misce, itp do odwaznych świat należy. Przecież może nie bedzie im sie chciało. Zresztą napewno nie będzie się chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yolanda62 27.03.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Wienia, M@g, Anetta no to jesteśmy czworaczkami, my też ruszyliśmy z początkiem tygodnia z fundamentami!!! Sto lat dla nas wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 27.03.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Dobra dobra, ale co z kotem??? Oczywiscie, ze go wypuszcze na pole, ale jak bedzie chcial wejsc??? Bo tak lubi co pol godziny sie w domu pojawic...To co ja powiem, tak jak ten goral ? Pani, nie moj kot, ino sie tak przy....dolil jak pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts