Agacka1719499039 26.03.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 ja tam się nie czepiam ,ale kierownik stada może go nie za bardzo zachęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.03.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Tak jak konserwator powierzchni swietlnych pionowych - sprzataczka myjaca okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.03.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 kierownik d/s sprzedaży - akwizytor (bardzo popularne!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.03.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 No juz rozumiem co autor mial na mysli: Kierownik stada czyli BARAN - wielkie dzieki, postoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.03.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 e nie to poeci mieli na myśli i Ty jako petycka dusza powinieneś to w mig odgadnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 26.03.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 A ja myślę, że Pitbull-a nie ma na miejscu .On nadaje z zagranicy - dlatego się tak miga.Czy mam rację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.03.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Martula, Pit nadaje zza granicy..... ale miasta Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.03.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 a miga się bo taka ma pokretną naturę :smile:i lubi jak okrywa go mgiełka e'niewiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 26.03.2003 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 O!!!!!!!! Nic nie pisze. Pewnie myśli .Pitbull - gdzie jesteś naprawdę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.03.2003 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Pit, a co byś powiedział na stanowisko Dowódcy Zlotu Jednostek Krakowskiego Forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 26.03.2003 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 On 2003-03-26 08:23, Martula wrote: Kiedyś ogladałam domy "Bumy" w trakcie budowy na osiedlu Pychowice.Muszę powiedzieć, że nie podobały mi się.Odniosłam wrażenie,że budują z "dykty i papieru".Konstrukcja stalowa(!!!!) obita była jakimiś płytami, które wzbudziły moją nieufność co do warunków ocieplenia.Zaznaczam,że jest to moja opinia i być może się mylę.Warto zapytać o jakość wykonania, tych co już mieszkają.A "Buma" w Krakowie wybudowała bardzo dużo domów m.n. dla TBS Kliny Zacisze.Ja jednak jestem zwolenniczką "murów tradycyjnych". Rozmawiałam z mieszkańcem Pychowic - jest zadowolony. Ja osobiście na technologię "papierową" bym się nie zdecydowała, ale to ,co w tej chwili proponuje BUMA, to ściany karmazytowe na konstrukcji stalowej, ocieplane wełną mineralną i tynkowane. Odlewają w fabryce gotowe moduły przestrzenne, które potem składają na fundamencie w ciągu 2 dni . Szacują trwałość tych budynków jako porównywalną do technologii tradycyjnych. Co o tym myślicie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 26.03.2003 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Ja nie myslę, bo mam dziecko z goraczką i wrociłam wczesniej do domu. W taki piękny dzień zagoraczkować Popieram Martulę, kocham tradycję Pit miga się? Boi się nas, jak wszystkie Go obskoczymy to nie da rady przecież Ja mogę stanąć na końcu kolejki, cierpliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.03.2003 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Gajka, zgodnie z "ostatni będą pierwszymi" :grin: Odwiedziłam Rynek, popłoszyłam gołębie, jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 26.03.2003 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Fakt, uroczo jest Czy kiedykolwiek "trafił" w Ciebie gołąbek? Mnie raz, w ubiegłym roku na bluzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.03.2003 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 To miałaś szczęście Ja staram się unikać nisko lecących pocisków. Taka super pogoda, aż chce się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.03.2003 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Witam wszystkich dawno do sąsiedzkiej grupy nie zaglądałam. Dziś czuję nieodpartą chęć wygadania się. Cały dzień tylko praca i zero pogawędek. A ja uwielbiam odwrotnie. Tak pogoda jest piękna i tak ciężko się teraz skupić w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 26.03.2003 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Rozmawiałam z mieszkańcem Pychowic - jest zadowolony. Ja osobiście na technologię "papierową" bym się nie zdecydowała, ale to ,co w tej chwili proponuje BUMA, to ściany karmazytowe na konstrukcji stalowej, ocieplane wełną mineralną i tynkowane. Odlewają w fabryce gotowe moduły przestrzenne, które potem składają na fundamencie w ciągu 2 dni . Szacują trwałość tych budynków jako porównywalną do technologii tradycyjnych. Co o tym myślicie? pozdrawiam Oczywiście ściany keramzytowe, nie karmazytowe - chyba jestem jeszcze budowlanym dyletantem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.03.2003 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Majka co sie chce? Znów te nieokiełznane hormony? A Pit widzę przepadł na dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.03.2003 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Agacka - a może Pit już jest w drodze do Majki, coby zaopiekować się hormonami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 27.03.2003 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Niesmialo chcialbym Was Panie poprzec .Kandydat spelnia wszystkie warunki Przynajmniej tak wnioskuje z wypowiedzi tegoz,lecz jest niesmialy wirtualnie .W rzeczywistosci wirtualnej moze byc grozny jak imie jego.W realnym swiecie jest prawdopodobnie swietny organizator ,pracus ale tylko tyle ile potrzeba ,blysk w oku, ii -151 i od czasu do czasu ucieczka w dobra ksiazke -wtedy zostawcie mnie wszyscy w spokoju.:grin: pozdrawiam wszystkich -najmlodszych tez Mam urwanie........zatem tylko zagladam ale conocnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts