Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ups :oops: - M@g wybacz pomyłkę

no warunki mialem wydane rok temu i kurcze wyglada na to ze mnie zrobili na szaro :evil: nikt nawet nie wspomniał słowem ze moge wystapic o nowe warunki i wówczas oszczędzę 3k...

teraz juz pewnie za późno bo umowa popisana ale zadzwonie i zapytam.

Nic sie nie stalo :)

A z wystepowaniem o nowe warunki to zawsze jest ryzyko - bo co jesli gazownia, w drodze rewanzu, powie ze gazu nie przylaczy? Stare warunki pewnie straca waznosc i trzeba by ciagnac przylacze na wlasny koszt :o

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam GK!!!

No to z innej beczki - jeszcze raz kolejny rzucam temat organizacji spotkania GK - proponuję moją działkę z budową w trakcie na miejsce i termin 16.06.2007.

Reszta niech się martwi o jadło i napitek!!!!

Macie dwa tygodnie na zastanowienie i rezerwację terminu.

Zgłoszenia oczywiście na tym forum.

Pozdrowionka - o właśnie słucham w radiu "...w życiu piękne są tylko chwile.....dlatego czasem warto żyć"

Ja się zapisuję od razu. Mam też pytanie: czy mogę wziąć grzecznego psa?

Witam GK!!!

No to z innej beczki - jeszcze raz kolejny rzucam temat organizacji spotkania GK - proponuję moją działkę z budową w trakcie na miejsce i termin 16.06.2007.

Pozdrowionka - o właśnie słucham w radiu "...w życiu piękne są tylko chwile.....dlatego czasem warto żyć"

Rencia !

Bardzo bym chciała ,ale w soboty my niestety pracujemy .

Taka wredna robota w handlu .

A nawet gdybym się urwała ,to nie mam jak dojechać -nie mam prawa jazdy .

A niech to szlag! :evil:

Witam GK!!!

ja niestety mam ślub i nie moge się wymigać bo to własny:P ale dziekujemy za zaproszenie. Ponizej aktualny stan zaawansowania po prawie dwóch miesiącach od wbicia łopaty:

http://www.sokolnictwo.pl/17.jpg

Urwę się z przyjemnością !

Mogę stanąć na jakimś rozdrożu w Twoim pobliżu ,dojechać na najbliższy przystanek autobusowy .

Pewnie trafię jak mną Renciu pokierujesz.

A ostatecznie jak nie będzie innej możliwości -przydreptam :wink:

Nie ma sprawy - przesyłam nr kom. na priv i się dogadamy dwa dni wcześniej gdzie i o której.

Renciu, bardzo chętnie przyjechalibyśmy na grillka do Ciebie, ale teraz każdą wolną chwilę spędzamy na budowie.

Mąż po pracy, natychmiast gna do ogrodu i kopie, wyrównuje teren, szaluje murki, a ja też latam z łopatą ile mogę :)

Bloczki przyjeżdżają na początku lipca, brama pod koniec czerwca, a beton pod murek musi schnąć ok. 4 tygodni.

Aaa, a dzisiaj zamówiliśmy modrzewiowe sztachety na płot i wypełnienie bramy.

A jakie piękne mają dechy na podłogę i płazówki na elewację :o

Oczywiście też z modrzewia.

Mąż się zachwycił i chyba wyjdzie na moje, aby mieć w końcu ten "dworek modrzewiowy" http://img131.imageshack.us/img131/5997/hot4rh.gif

Ale kiedyś na pewno się spotkamy :)

Zaczelismy wlasnie. stoja fundamenty. tym samym pozdrawiam wszystkich, ale szczegolnie tych z 'polnocy. HEJ NARAMO! my stad. na poczatku poszlo jak burza, teraz fundamenty stoja, a my kalkulujemy odwodnienie; robic, nie robic... oto jest pytanie. Renia i Naramowicze widza nasza dzialke ze swojej budowy. Moze wpadniecie w odwiedziny? zapraszam. to ten niedokonczony bunkierek, co zaczal wystawac z ziemi blizej gorki z kosciolem i 'tesco. Ludzie! mam tyle pytan, ze nie wiem od czego zaczac. np. co zrobic z uparta ekipa, ktora chce wszystko po swojemu, bo inaczej pier...la i sobie ida. w sumie moze byloby to nieglupie, gdyby nie fakt, ze o inna trudno.

zdjecia zamieszcze, jak je zgram. pozdrawiam /y/

Słoneczko!!! nawet mi nie mów że nie wygospodarujecie 16.06 wolnego wieczoru - a zwłaszcza po twórczym kopaniu podmurówek czy czego tam nie będzie fajnie usiąść przy grillu i napić się chłodnego piwka.

Wiem budowa jest bardzo absorbująca ale nie cały czas - trzeba trochę wrzucić na luz.

W związku z powyższym widzę Was u mnie 16.06.