edit-blondi 18.06.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witam A ja ciągle potrzebuję desek 32mm na szalunki Może ktoś chce się pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 18.06.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Witam A ja ciągle potrzebuję desek 32mm na szalunki Może ktoś chce się pozbyć? A na kiedy ? Bo mi podpierają na razie strop 120m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 19.06.2007 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 A propos Krzysia -chyba się wygłupiłam z tą rozmową o robocie w takiej chwili . A dlaczego!!! Myślę że wcale nie - dam Ci namiary do Krzysia - zadzwonisz do niego i dogadacie sprawę - szkoda że nie pokazałam Ci jego robocizny (podjazdu u sąsiada u którego była ta duża imprezka rodzinna) - naprawdę kawał dobrej roboty. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 19.06.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witam A ja ciągle potrzebuję desek 32mm na szalunki Może ktoś chce się pozbyć? A na kiedy ? Bo mi podpierają na razie strop 120m2. Witam nie pali mi sie aż tak bardzo bo u mnie strop za jakieś 3-4 tygodnie, ale chciałabym zaklepać, żeby nie szukać w ostatniej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shnazzy 19.06.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witam jak w okolicach Krakowa stoi sprawa z betonem?? Dlugo sie czeka na niego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Galain 19.06.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 shazzy moge napisac Ci z mojego doswiadczenia, ze NIE, nie czeka sie dlugo. Ja ostatnio bralam beton 20-ke na strop garazu ze dwa tygodnie temu. Zamowilam i dnia nastepnego o umowionej godzinie zostal dostarczony na "miejsce akcji"; biore beton z malej, rodzinnej betoniarni w okolicach Woli Batorskiej k. Niepolomic; jestem zadowolona i przede wszystkim wiem, ze jak zamowie, to mam to, co zamawialam; edit-blondi a propos desek na szalunki, to ja wlasnie rozszalowalam garaz (no nie doslownie ), wiec gdyby Ci jeszcze brakowalo, to zapraszam do mnie na priva; okolice Niepolomic; G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszojadek 19.06.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witam A ja ciągle potrzebuję desek 32mm na szalunki Może ktoś chce się pozbyć? Ile tego potrzebujesz ? pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszojadek 19.06.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Dobry wieczór Wszystkim po dłuższej przerwie, własnie nie mogę wyjść z zachwytu nad ceną betonowej kostki brukowej.Może ktoś z Was jest na bieżąco, bo w tych zwariowanych czasach nie wiadomo czego się trzymać:ile można realnie utłuc od ceny cennikowej na kostce libetu ? Mam -10% ale to nadal wychodzi mi to strasznie drogo... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 20.06.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Witam A ja ciągle potrzebuję desek 32mm na szalunki Może ktoś chce się pozbyć? Ile tego potrzebujesz ? pozdrówka około 5m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszojadek 20.06.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Witam A ja ciągle potrzebuję desek 32mm na szalunki Może ktoś chce się pozbyć? Ile tego potrzebujesz ? pozdrówka około 5m3 sprawdzę, ile u mnie zostało i dam znać na priva pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 20.06.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Witam A ja ciągle potrzebuję desek 32mm na szalunki Może ktoś chce się pozbyć? Ile tego potrzebujesz ? pozdrówka około 5m3 sprawdzę, ile u mnie zostało i dam znać na priva pozdr a po ile wogóle są takie deski szalunkowe bo za niedługo też będę musiał się rozglądać, ale to bliżej września jak już Wy zdejmiecie szalunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 21.06.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 no to może jeszcze jedno pytanieChciałem się zapytać Szanownych Forumowiczów jak rozwiązali sprawę przyłącza wody. Jeśli możecie napisać to napiszcie ile to kosztowało i kto Wam je robił. Z tego co wstępnie się orientowałem to firmy chyba oszalały bo chcą 100 - 150 zł/mb. Wydaje mi się że jest to nonsens zwłaszcza że mam około 70m odległości od wody pod mój dom. Czy to aż, tyle kosztuje ? Czy może wołają tyle bo nie mają konkurencji i robią sobie co chcą (ponoć muszą mieć koncesję z wodociągów za którą płacą)? Czy może spotkał się ktoś z tym żeby samemu wykopać dołek kupić wąż i zaworki wodomierze i inne pierdołki i tylko wziąść kogoś kto ma uprawnienia do tego? Czy może znacie kogoś kto by to zrobił tak znaczy ja sobie wykopię i przygotuję wszystko a gosć zrobi swoje. (kolega jak powiedział żeby mu tak podłączyli to powiedzieli mu że albo płaci 100-150zł/mb (w zależności od wykonawcy) albo wogóle) pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 21.06.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 czesc,szukam namiarów na parkieciarza, ktory kładzie mozaike w miare tanio i solidniedo tego moze swiadczy usługi z dostawą towarualbo gdzie mozna kupic mozaike? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 21.06.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Jeśli możecie napisać to napiszcie ile to kosztowało i kto Wam je robił. Z tego co wstępnie się orientowałem to firmy chyba oszalały bo chcą 100 - 150 zł/mb. Wydaje mi się że jest to nonsens zwłaszcza że mam około 70m odległości od wody pod mój dom. Czy to aż, tyle kosztuje ? Czy może wołają tyle bo nie mają konkurencji i robią sobie co chcą (ponoć muszą mieć koncesję z wodociągów za którą płacą)? Czy może spotkał się ktoś z tym żeby samemu wykopać dołek kupić wąż i zaworki wodomierze i inne pierdołki i tylko wziąść kogoś kto ma uprawnienia do tego? Czy może znacie kogoś kto by to zrobił tak znaczy ja sobie wykopię i przygotuję wszystko a gosć zrobi swoje. (kolega jak powiedział żeby mu tak podłączyli to powiedzieli mu że albo płaci 100-150zł/mb (w zależności od wykonawcy) albo wogóle) pozdrawiam Łukasz Nawet nie żartuj. Ja też mam około 70 m od ulicy (gdzie jest woda) pod mój dom. Czy nie można zrobić tak, że robię sobie studzienkę rewizyjną przy granicy działki (5 m od drogi) i sam sobie kładę rurę od studzienki do domu, a zakład przyłącza mi wszystko tylko do studzienki (czyli robią tylko 5 m a nie 70)? Da się tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 21.06.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 my właśnie zaczynamy temat, na dzień dobry w naszej gminie powiedzieli nam no nie da rady bo rura główna ma przekrój 40 i wisi już na niej kilku, więc dla nas juz nie wystarczy, ale po krótkiej rozmowie zaczęło się dawać, lecz sąsiedzi też zaczęli coś mówić o kosztach, które ponieśli i naszej partycypacji w nich, po tygodniu okazało się, że dostaliśmy warunki na przyłącz wody i w przyszłym tygodniu podobno mają wymienić rurę główną na przekrój 90, no i nam też mają zrobić przy tym przyłącz, koszty - na razie mamy zapłacić za projekt 600 zł, reszta jeszcze się waży, bo część kosztów ma pokryć gmina. Jak będziemy coś wiedzieć to damy znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 21.06.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 zajrzyjcie sobie do dziennika BUNGOI, tam sa podane koszty przyłącza 1700 zł, inna firma chciała coś około 2500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 21.06.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Nawet nie żartuj. Ja też mam około 70 m od ulicy (gdzie jest woda) pod mój dom. Czy nie można zrobić tak, że robię sobie studzienkę rewizyjną przy granicy działki (5 m od drogi) i sam sobie kładę rurę od studzienki do domu, a zakład przyłącza mi wszystko tylko do studzienki (czyli robią tylko 5 m a nie 70)? Da się tak? o niezły pomysł u mnie tak nie da się ale może i tak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 21.06.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Rozmawiałem dziś z gościem z Krak-Betu. Podobno od 1 lipca znaczna podwyżka. Z rozmowy wynikało że chcą podnieść cenę i jednocześnie zmniejszyć liczbe kursów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ali_ 21.06.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Rozmawiałem dziś z gościem z Krak-Betu. Podobno od 1 lipca znaczna podwyżka. Z rozmowy wynikało że chcą podnieść cenę i jednocześnie zmniejszyć liczbe kursów. jakczytam coś takieg to mnie trafia, ale mam nadzieję że w przyszłym roku kiedy będę zaczynać ceny się juz ustabilizują. jestem optymistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 22.06.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 nam też mają zrobić przy tym przyłącz, koszty - na razie mamy zapłacić za projekt 600 zł, reszta jeszcze się waży, bo część kosztów ma pokryć gmina. Jak będziemy coś wiedzieć to damy znać. Nie wierzę ! W gm. Skała wszystko trzeba sobie samemu i jeszcze żądają opłatę 1600 za przyłącz - której nie zamierzam płacić. Sami będziemy robić przyłącz tzn. wykop, zakupimy wsio co jest potrzebne a potem tylko załatwimy gościa z uprawnieniami który nam podłączy to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts