Majka 25.06.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 drewnochron był barwiony, chyba tek, no i ten bez oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
genio 25.06.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 z wodą jestem na bieżąco, gdyż wode podłączyłem raptem 3 tygodnie temu firma polecona z wodociągów...za metr wzięli 60zł plus studzienka, plus wpięcie się do sieci: razem za 180m odległości wyszło 13tyś, niestety dodam że gmina Zabierzów a mozesz podeslac namiary na te firme na priv ? z gory dzieki i jeszcze - ta cena z materialem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
porsenna 25.06.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 ja również jakiś czas temu pytałem o kierownika i dano mi tylko namiary na tego gościa....a także chciałem kogoś z polecenia na szczęście innymi kanałami udało mi się zdobyć kontakt...troche mnie tylko dziwi że nikt nie jest w stanie nikogo polecić..czyżby wszyscy budowali bez kierownika?? jak chcesz zapytam tego mojego czy ma jeszcze wolne moce przerobowe. Dziękuję, widziałem... Miałem po prostu nadzieję na gościa z "Waszym certyfikatem" pozdrawiam, porsenna Pewnie że chcę - jeżeli tylko byłeś zadowolony... Jeszcze raz bardzo dziękuję! porsenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bietka9 25.06.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witajcie Ile płaciliście za projekt zjazdu oraz projekt przyłącza elektrycznego.Czy ktoś mógłby podzielić się wiedzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 25.06.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 projekt zjazdu 500 PLNprojekt przyłącza energet. 0 PLN (po stronie ZE) m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 25.06.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 My za projekt zjazdu płaciliśmy 600 PLN. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.06.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 drewnochron był barwiony, chyba tek, no i ten bez oleju. Majka, czy to jest jakiś specjalny wymóg, że bez oleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bietka9 25.06.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Mariku i April 13 bardzo dziękuję za informacje Cena jaką my usłyszeliśmy za projekt zjazdu to 800 a może 900 zł (!!!) Czy możecie podać na priv namiary na waszych projektantów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 26.06.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ja też poproszę o namiar na projektanta zjazdów. W tym miesiącu muszę wreszcie ruszyć ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 26.06.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Należy nas odwiedzić i pooglądać. kawe wypić i tam-takie-podobne Jak tylko będę się wybierać w Twoje strony chętnie skorzystam z zaproszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasibus 26.06.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam wszystkich Krakowiaków! Witam w imieniu swoim, męża i córeczki. Jesteśmy krakowianami od urodzenia, w dodatku prawdziwymi mieszczuchami , ale niedawno zecydowalismy się zamienić nasze ciasne mieszkanie w bloku na dom w podkrakowskiej wsi. Wierzymy, że to dobra decyzja Dojrzewała w nas długo, od kilku lat jesteśmy wiernymi czytelnikami Muratora, od kilku miesięcy również niniejszego forum. Po długich i bezowocnych poszukiwaniach działki, zdecydowaliśmy się na budowę z deweloperem, na zamkniętym osiedlu domków jednorodzinnych. Obecny stan: umowa z deweloperem podpisana, mieszkanie sprzedane (tymczasowo mieszkamy u rodziny), a budowa domu ruszyła pełną parą. Oczywiście zaczęły się też problemy... A my naiwnie sądziliśmy, że deweloper wszystkiego dopilnuje... Pozdrawiam wszystkich budujących Kaśka - na razie z Krakowa, a wkrótce... z Masłomiącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.06.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 drewnochron był barwiony, chyba tek, no i ten bez oleju. Majka, czy to jest jakiś specjalny wymóg, że bez oleju? chcieliśmy, aby środek głebiej wszedł w dechy. Tym olejowym pociągniemy na samym końcu.. Zresztą teraz chyba juz nie sprzedają zwykłego drewnochronu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
genio 26.06.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Pozdrawiam wszystkich budujących Kaśka - na razie z Krakowa, a wkrótce... z Masłomiącej niech zgadne - saritor park ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bietka9 26.06.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 kasibus napisał: Pozdrawiam wszystkich budujących Kaśka - na razie z Krakowa, a wkrótce... z Masłomiącej Witam krajanów z gminy Michałowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 26.06.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 bietka9, OGC posłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anatolek 26.06.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam Zastanawiam się nad zakupem projektu WB 3945 AgrobispProsze o rady i zdjęcia z realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.06.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam krajanów z gminy Michałowice A z gminy Zielonki to już nie? http://pages.prodigy.net/bestsmileys1/emoticons1/BAWLING.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 26.06.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 bietka9 oraz OGC Namiary wysłane na P.W Pozdrawiam. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasibus 26.06.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 niech zgadne - saritor park ? Bingo! Czy jest tu ktoś, kto też z nimi buduje? Jeśli tak, to może połączymy siły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bietka9 26.06.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Mariku i April 13 dziękuje za informacje Witam krajanów z gminy Michałowice A z gminy Zielonki to już nie? http://pages.prodigy.net/bestsmileys1/emoticons1/BAWLING.GIF Gorące pozdrowienia dla budujących w gminie Zielonki Na wszelki wypadek pozdrawiam i inne gminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts