jola_krzysiek 03.07.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Cześć, Specjalne podziękowania dla KKrzyśka i Pawła Czarneckiego za podpowiedź w sprawie kominów. Zakupiłem schiedla w Bud Murze.Serdeczne dzięki.Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 03.07.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Hejka ! jak zwykle w ferworze budowania człowiek nie ma zbyt wiele czasu na forum... dokonałem przeglądu możliwych drzwi wewnętrznych i coraz bardziej skłaniam sie do opcji stolarza . tyle ze nie jestem tego pewien ale.. drzwi wewnętrzne. chce by były: - drewniane lub w okleinie drewnianej' - zeby cena mnie nie zabiła jeszcze bardziej niz jestem - były estetycznie wykonane. moze macie jakieś wskazówki lub namiary na jakiegoś stolarza co drzwi umie zrobić takie, zeby nie wyglądały jak z chatki góraskiej. te tez mają urok ale to nie mój styl. Podobają mi się drzwi ciemne w okleinie debowej. jak macie swoje wskazania w tej materi, to podzielcie się nimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.07.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 a ja się pochwalę /tylko slownie narazie/, że w końcu mam skończony taras. jest najpiekniejszy na swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 03.07.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 szczepek zobacz na allegro - byłam u nich - oglądałam i mają niezłe te drzwi i wiele innych drewnianych rzeczy ale cena nie schodzi poniżej 350zeta http://www.allegro.pl/item207878391_wyprzedaz_stolarki_drzwiowej_z_futrtynam.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 03.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 szczepek zobacz na allegro - byłam u nich - oglądałam i mają niezłe te drzwi i wiele innych drewnianych rzeczy ale cena nie schodzi poniżej 350zeta A jaksię one mają jakością do tych oferowanych w hipermarketach ? Są chyba w podobnej cenie. Cześć, Specjalne podziękowania dla KKrzyśka i Pawła Czarneckiego Do usług i niech się dobrze dymi A tak z innej bajki. Czy ktoś z forumowiczów ma namiar na sprawdzonych tynkarzy wew/zew ? Termin wrzesień/pazdziernik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2007 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 SONIKO, miałbym, niestety nie ma czasu - ostatnio naw nawet dla mnie ( mój teść). Sorry że tak rzadko odpowiadam, ale wpadam tylko czasami na GK bo jestem na urlopie ( robią mi wreszcie wjazd do garażu i schody z kostki porfirowej, dogęszczam nasadzenia w ogrodzie (ostatnio funkie, paprocie i iglaki) Jak wrócę po 8 lipca do pracy to się pochwalę Piotrek, ale ja mogę poczekać - no trochę mogłabym , powiedzmy do końca sierpnia. Czekamy na zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2007 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 a ja się pochwalę /tylko slownie narazie/, że w końcu mam skończony taras. jest najpiekniejszy na swiecie Pochwal się zdjęciowo Majka, bom strasznie ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2007 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Szczepek, jest taki ktoś w Pcimiu i robi podobno bardzo ładne drzwi. Ja tam nie byłam, ale ktoś jeździł oglądać - może Piotrek . A może to był Aishan, tylko że On chyba już nie bywa na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 04.07.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A jaksię one mają jakością do tych oferowanych w hipermarketach ? Są chyba w podobnej cenie. Te z hipermarketów się do nich nie umywają. Na pewno są dużo ładniejsze i jakościowo lepsze. Też z mężem porównywaliśmy. Pozdrowionka Też mogę się pochwalić słownie - mam dach nad głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia-i-Daniel 04.07.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam... Czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego architekta do projektu indywidualnego w Krakowie lub okolicach? Acha, dobrze by było, żeby jego cennik nie przyprawił nas o zawał serca... Jesteśmy na etapie kupowania działki, jesteśmy po umowie przedwstępnej warunkowego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saska5 04.07.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam, mam prośbę o podanie namiaru na sprawdzonego geodetę. Chodzi o mapę do celów projektowych, zastanawiam się też nad zrobieniem ogrodzenia. Czy ktoś z Państwa "zatrudniał" geodetę aby zmierzył kontrolnie granice działki (druga zabudowa) bo reper mamy w jednym miejscu a w pozostałych takie kije, które każy mógł sobie przestawić. Czy może ktoś umówiał się z Państwa z geodetą na kompleksową usługę tzn. mapa, pozniej np. sprawdzenie tych granic a potem wytyczanie budynku i jaki to był koszt? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nomoz 04.07.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Czy ktos w tej grupie buduje dom w lewkoniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 04.07.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam... Czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego architekta do projektu indywidualnego w Krakowie lub okolicach? Acha, dobrze by było, żeby jego cennik nie przyprawił nas o zawał serca... Jesteśmy na etapie kupowania działki, jesteśmy po umowie przedwstępnej warunkowego zakupu. Mogę polecić bo moje biuro współpracuje z kilkoma - niestety nie znam ich cenników. Jeśli jesteś zainteresowany jutro prześlę namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 04.07.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam, mam prośbę o podanie namiaru na sprawdzonego geodetę. Chodzi o mapę do celów projektowych, zastanawiam się też nad zrobieniem ogrodzenia. Czy ktoś z Państwa "zatrudniał" geodetę aby zmierzył kontrolnie granice działki (druga zabudowa) bo reper mamy w jednym miejscu a w pozostałych takie kije, które każy mógł sobie przestawić. Czy może ktoś umówiał się z Państwa z geodetą na kompleksową usługę tzn. mapa, pozniej np. sprawdzenie tych granic a potem wytyczanie budynku i jaki to był koszt? Z góry dziękuję za pomoc. Mogę polecić geodetę - proponuję najpierw zrobić wznowienie punktów granicznych potem mapę pod projekt, tyczenie i inwentaryzację budynku z zagospodarowaniem działki. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia-i-Daniel 04.07.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Rencia prosimy o namiary zarówno na architektów, jak i na geodetów. Przydadzą się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 04.07.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Jeśli chodzi o geodetów - polecam biuro, w którym pracuję - jeśli chodzi o architektów to podam jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia-i-Daniel 04.07.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Jeśli chodzi o geodetów - polecam biuro, w którym pracuję - jeśli chodzi o architektów to podam jutro. Dziękujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 04.07.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Renciu Gratuluję !!! Nie ma to jak swój własny dach nad głową Do Filara dotrę w piątek -dopiero - ale miałam ze swoim dachem trochę problemów i nie miałam czasu wcześniej . Odezwę się jak będę coś wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 04.07.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Renciu Gratuluję !!! Nie ma to jak swój własny dach nad głową Do Filara dotrę w piątek -dopiero - ale miałam ze swoim dachem trochę problemów i nie miałam czasu wcześniej . Odezwę się jak będę coś wiedzieć. Dzięki !!! A z Filarem - nie pali się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKrzysiek 04.07.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Po dzisiejszym dniu zostało mi tak na oko jakieś 100 stempli do sprzedania (koło 2.80 m). Jeśli ktoś potrzebuje to zapraszam. KKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts