anetta_p 15.07.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Sprzedam pustki Max - pozostalosci po mojej budowie Zainterespwanych zapraszam: TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
climber79 16.07.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Mariku ,skorzystaliśmy z usług poleconej projektantki,za co jeszcze raz dziękuję Projekt zjazdu wykonała szybko ,a nawet złożyła go w gminie. Kosztowało nas to 600 zł + opłata 82 zł do gminnej kasy Była zdziwiona bo nie kazda gmina pobiera takie popłaty. Czy ja też moge poprosić o namiary? Potrzebuje zjazd a mój "drogowiec" zlecenie wziął a do roboty się nie kwapi ( 1-miesiąc i brak perspektyw ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 16.07.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
climber79 16.07.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ślicznie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 17.07.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Mariku ,skorzystaliśmy z usług poleconej projektantki,za co jeszcze raz dziękuję Projekt zjazdu wykonała szybko, a nawet złożyła go w gminie. Kosztowało nas to 600 zł + opłata 82 zł do gminnej kasy Była zdziwiona bo nie kazda gmina pobiera takie popłaty. Czy ja też moge poprosić o namiary? Potrzebuje zjazd a mój "drogowiec" zlecenie wziął a do roboty się nie kwapi ( 1-miesiąc i brak perspektyw ) I ja poprosze namiary widze ze pani będzie miała ręce pełne roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 17.07.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Mariku ,skorzystaliśmy z usług poleconej projektantki,za co jeszcze raz dziękuję Projekt zjazdu wykonała szybko ,a nawet złożyła go w gminie. Kosztowało nas to 600 zł + opłata 82 zł do gminnej kasy Była zdziwiona bo nie kazda gmina pobiera takie popłaty. Mariku - ja też poproszę o ten namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 17.07.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 17.07.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 powiedzcie, ile was kosztowała instalacji elektryczna, nam elektryk mówi 13 tys. z materiałem (bez względu na ilość tzw punktów, bezpuszkowo, oswietlenie, gniazdka, tv,telefon,internet, domofon, glosniki) dom 200m2(w tym garaż) wiem, jest na ten temat osobny wątek ale interesują mnie warunki (pod)krakowskie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 17.07.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 U nas tez dom 200m2 (z garazem), koszt instalacji elektrycznej z materialami wynosi 12.000zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bietka9 17.07.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam Nasza ekipa planuje w piątek wylewać strop.Czekaliśmy na ten etap a teraz się martwię z powodu wysokich temperatur.Czy nie popęka? Jak sądzicie, może lepiej przeczekać te upały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waltz 17.07.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Mam może i proste pytanie ale zależy mi na szybkiej odpowiedzi Czy ktoś wie, gdzie w Podgórzu kupię dziennik budowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 18.07.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 u mnie 120 punktów, puszki, kable i obudowa skrzynki do tego kable do domofonu i sterowanie bramy wjazdowej. Koszt netto 5500zł. Do tego osprzęt skrzynki ale to dopiero po tynkach.Za tv, kino domowe, kable do czujek, dodatkowe zasilanie zmywarki oraz wyprowadzenie oświetlenia terenu dodatkowe 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 18.07.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Zostało mi około 15kg tynku silikonowego firmy STO. Kolor biały, faktura baranek. Może ktoś potrzebuje ? No i mam deski szalunkowe ze stropu 120m2 + wieńce. Deski o grubości 32mm.Do tego około 190 stempli 260-270cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.07.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam Nasza ekipa planuje w piątek wylewać strop.Czekaliśmy na ten etap a teraz się martwię z powodu wysokich temperatur.Czy nie popęka? Jak sądzicie, może lepiej przeczekać te upały? nie powinien, jeżeli będziecie odpowiednio pielęgnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 18.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witampotrzebuje dobrego instalatora wod/kan/co. Możecie kogos polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bietka9 18.07.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Majka napisała bietka9 napisał: Witam Nasza ekipa planuje w piątek wylewać strop.Czekaliśmy na ten etap a teraz się martwię z powodu wysokich temperatur.Czy nie popęka? Jak sądzicie, może lepiej przeczekać te upały? nie powinien, jeżeli będziecie odpowiednio pielęgnować. Jeżeli wyleją strop w piątek pod wieczór, to może na noc ustawić na nim zraszacze ogrodowe ? Podobno można jeszcze przykrywać folią lub matami ? Ale jeżeli się polewa ,to kiedy przykrywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.07.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Majka napisała bietka9 napisał: Witam Nasza ekipa planuje w piątek wylewać strop.Czekaliśmy na ten etap a teraz się martwię z powodu wysokich temperatur.Czy nie popęka? Jak sądzicie, może lepiej przeczekać te upały? nie powinien, jeżeli będziecie odpowiednio pielęgnować. Jeżeli wyleją strop w piątek pod wieczór, to może na noc ustawić na nim zraszacze ogrodowe ? Podobno można jeszcze przykrywać folią lub matami ? Ale jeżeli się polewa ,to kiedy przykrywać? zraszacze na noc dobra sprawa. Przykrycie przy takim upale w dzień nie duzo da. W dzień lac non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bietka9 18.07.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Majka napisała zraszacze na noc dobra sprawa. Przykrycie przy takim upale w dzień nie duzo da. W dzień lac non stop Przypuszczam,że jeżeli moi fachowcy wyleją ten strop tak jak planują wieczorem w piątek, to po wylaniu zostawią nas z problemem - pojadą do domu (górale) - nie będą na budowie dzień i noc. Czyli ustawić na noc zraszacze a od rana polewać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.07.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 dobrze przypuszczasz czeka was upojny weekend. Nie możesz kazać im wylać stropu w poniedziałek? I wtedy oni beda musieli pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 18.07.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 dobrze przypuszczasz czeka was upojny weekend. Nie możesz kazać im wylać stropu w poniedziałek? I wtedy oni beda musieli pilnować Mi mieli wylać dzisiaj - ale podobno betoniarki i inne ciężkie mają zakaz wyjazdu na drogi.... i kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts