Majka 19.07.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Sonika,... chciałbym i nie tracę nadziei.... to los w końcu kup dlaczego nie jestescie na wakacjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.07.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 bo jesteśmy w pracy a urlop już był niestety a reszta po wakacjach......taka praca... w tym roku Majeczko, a losy oczywiście kupuje jak pula skacze pow. 8 mln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 zapraszam do albumu (w tym roku norma chyba 200%) No tak, to już wiem dlaczego tak doktliwie brakuje fachowców w okolicach Krakowa. Wszyscy siedzą u Ciebie ! Chyba, że sam stałeś się multifachowcem. Majka: a jak Twoje poszukiwania pracownika ? Uwieńczone powodzeniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.07.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 E Jaro... przesadzasz brałem tylko do kostki, kominka, i bramy reszta to z teściem TYMI RĘCAMIi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.07.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 , Majka: a jak Twoje poszukiwania pracownika ? Uwieńczone powodzeniem ? jednak podczytowujesz forum pewnie, że znalazłam, teraz trwa nauka, a jak sie wyszkoli to pewnie wyjedzie robić karierę w Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Galain 19.07.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Czesc, czy ktos z Was zlecal moze cos firmie ALLBUD z Niepolomic? Maja filie na stalej wystawie budownictwa ARCHETON na ul.Cystersow w Krakowie i w Wieliczce.Przymierzam sie do nich, ale wolalabym uslyszec cos od ich poprzednich klientow na temat tego, co soba reprezentuja. Bede wdzieczna. Oczywiscie moze byc na priva.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 19.07.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Czesc, czy ktos z Was zlecal moze cos firmie ALLBUD z Niepolomic? Maja filie na stalej wystawie budownictwa ARCHETON na ul.Cystersow w Krakowie i w Wieliczce. Przymierzam sie do nich, ale wolalabym uslyszec cos od ich poprzednich klientow na temat tego, co soba reprezentuja. Bede wdzieczna. Oczywiscie moze byc na priva. G. o ile dobrze kojarzę handluja bramami garażowymi, roletami itp. Byłam u nich w wieliczce - wydaja sie kompetentni, ale jak w praktyce to nie wiem. Ja na razie szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 19.07.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam Mam do sprzedania palety o rozmiarze 100x120 po pustakach (po porothermie). Gdyby ktos był zainteresowany chętnie odsprzedam, bo wiem że z reguły przy zakupe pustaków doliczją koszt palety okolo 30-35 zł netto. Po co płacic jak można podmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlpiak 20.07.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Czy ktoś z Was zauważył w wypożyczalniach sprzętu kose (wykaszarkę) spalinową? Obdzwonilam kilka, ale albo sprzętu ogrodniczego nie mają albo tylko podkaszarki na żyłkę, a ja potrzebuję z tarczą z nozami (twarde chaszcze porastają działkę). Marax na Hucie chce 100zł za dobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 20.07.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Czy ktoś z Was zauważył w wypożyczalniach sprzętu kose (wykaszarkę) spalinową? Obdzwonilam kilka, ale albo sprzętu ogrodniczego nie mają albo tylko podkaszarki na żyłkę, a ja potrzebuję z tarczą z nozami (twarde chaszcze porastają działkę). Marax na Hucie chce 100zł za dobe http://www.wsbe.krakow.pl/ w Kokotowie tutaj mają bo kolega chciał, ale nie wiem czy z tarczą, napewno z żyłką mają i jakoś 60 chcieli chyba o ile się nie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qlpiak 20.07.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Dzięki serdeczne. Maja i taką i taką, ale cena za tę z tarczą 120zł i nie dają żyłki na wymianę dodatkowo. Pan był rzeczowy i zaproponował, żeby wziąć z żyłką (60zł), a jak nie pójdzie przyjechać po tarczową. Musze dokonać przeglądu zarośli dziś wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszsol 20.07.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam po raz pierwszy. Z tematyką budowlano wykończeniową mam do czynienia nie po raz pierwszy natomiast w obecnej sytuacji znalazłem się po raz pierwszy. W przeciągu najbliższych 2-3 dni muszę zakupić i położyć około 60 metrów paneli. Panele będę kładł sam przy niewielkiej pomocy znajomego. Problem w tym że muszę się zmieścić w 40 złotych za metr. Dotyczy to zarówno klasy ścieralności, grubości, firmy. Panel to dąb klepka najlepiej rustykalny. Gdzie takowy zakupić najtaniej w Krakowie? Bardzo proszę o pomoc inaczej będę musiał się przenieść z noclegami do pracy a posiłki jeść w McDonaldzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.07.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 A tu są: http://www.komfort.pl/index.php?dzial=oferta&poddzial=panele&screen=1024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andorka 20.07.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witajcie forumowiecze z grupy krakowskiej! Fajnie, że ta grupa istnieje. Dzięki Wam zdobyłam już dużo ważnej wiedzy. Teraz pewnie będę się częściej odzywać. Do tej pory byłam raczej "czytaczem" Zamierzamy się budować w Sławkowicach gm.Biskupice. Teraz przygotowujemy dokumenty do pozwolenia na budowę. Jak wszystko dobrze się poukłada to zaczniemy jesienią. Życzę powodzenia wszystkim budującym Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 20.07.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Wczoraj wreszcie dołączyliśmy do tych, u których coś się faktycznie dzieje. Od dzisiaj mamy wylane ławy fundamentowe. Małżonek nareszcie ma co "podlewać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 21.07.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 robił może u kogoś z Was instalacje elektryczne p.Krzysztof Barket? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwk 22.07.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witam,Czy możecie polecić jakieś biuro architektoniczne, które dokona adaptacji projektu oraz zajmie się wszystkimi formalnościami związanymi z uzyskaniem pozwolenia na budowę? Odwiedziliśmy już dwa, w jednym z nich wszystko nam się podoba, tylko cena trochę za wysoka (projekt z Archonu - 2,3kPLN, adaptacja - żadnych zmian w projekcie, pomiary gruntu i przeliczenie fundamentów, reprezentacja przy formalnościach związanych z PnB oraz projekt zjazdu w sumie (z projektem) dały ponad 8kPLN). Wydaje mi się, że to trochę drogo, ale być może tak mi się tylko wydaje... Chciałbym usłyszeć Waszą opinię.Budowa będzie w Krakowie, jesteśmy na etapie WZtki...PozdrowieniaKWK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
climber79 22.07.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 dały ponad 8kPLN). Wydaje mi się, że to trochę drogo, ale być może tak mi się tylko wydaje... Mnie się wydaje że dobrze Ci się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 22.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 projekt zjazdu w sumie (z projektem) dały ponad 8kPLN). Lekka przesada, za mniej rok temu zrobiłem projekt indywidualny wraz z formalnościami ( i wcale tych formalności nie jest trak dużo ). Czyżby aż tak ceny poszły w górę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebsek 22.07.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witajcie, Na jesień rozpocznę pierwsze prace na swojej budowie i zaczynam się rozglądać za ekipą godną zaufania, która mogłaby zrobic co najmniej stan surowy. Jeśli byliście zadowoleni ze swoich budowlańców to bedę wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts