Sloneczko 18.08.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Peugeot i... polak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
climber79 18.08.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 przyjeżdzaj - będę w sobotę po obiadku (od 15-stej) zapraszamy byłem po kolacji (20) - za pozno ale anten na dachu to masz tyle że obdzielił byś jeszcze kilku sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eltom 20.08.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 climber79 czy ty już masz pozwolenie? zacząłeś już? nie moge zbnależć towjego dziennika i już mi się zapomniało na jakim etapie u ciebie ta budowea jest. czy zakonczyles papiery? Moze mi ktos polecic solidnych tynkarzy (tynki wewnetrzne gipsowe)? Czy ktos robil tynki wewnetrzne jeszcze przed wstawieniem okien. My tak mamy, poniewaz okna drewniane i wykonawca sugeruje aby tynki zrobic przed wstawieniem okien. Natomiast rozmawialam z jednym tynkarzem i ten twierdzi, ze nie robi tynkow bez okien. Jak to wygladalo u Was? można tak i tak. Ja natomiast ( też okna drewniane - przed tynkami) okleiłem sobie taśmą okna zanim zrobili tynkit( żeby wilgoć z tynków w drewno sie nie dostała.) po zrobieniu tynków a przed gładziami widoczne odcinki taśmy - obciąłem ładnie nożykiem i już A tą taśmę to użyłeś jakąś specjalną czy malarską? Bo podobno do okien drewnianych trzeba mocniejszą.... My też szukamy godnych polecenia tynkarzy wew. Mieliśmy mieć jakichś w tym tygodniu, ale na razie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 21.08.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam wszystkich Buduję w Marszowicach koło Gdowa wiec nadaje sie do Waszej grupy Mam pytanka: moze ktoś wie gdzie mozna wynajac szalunki do fundamentów????( nie chce mi sie bis desek) Lub ewentualnie jakis tartak lub skład z tanimi deskami 32mm lub moze ktos ma uzywane deski do opchniecia w rozsadnych cenach Pozdrawiam YARO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eltom 21.08.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 co do desek to chyba widziałam jakieś ogłoszenia na forum - ale nie pamiętam czy to było w naszej okolicy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 21.08.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Krakowiacy!Możecie polecić jakiś przyzwoity, niedrogi hotel/pensjonat na trasie Wieliczka-Kraków?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 21.08.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam wszystkich Buduję w Marszowicach koło Gdowa wiec nadaje sie do Waszej grupy Mam pytanka: moze ktoś wie gdzie mozna wynajac szalunki do fundamentów????( nie chce mi sie bis desek) YARO Jest parę firm w Krakowie jak np.ULMA ale oni generalnie zajmują się dużymi inwestycjami a nie domkami jednorodzinnymi - poza tym takie szalunki i osprzęt do nich są strasznie drogie. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 21.08.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Krakowiacy! Możecie polecić jakiś przyzwoity, niedrogi hotel/pensjonat na trasie Wieliczka-Kraków? Z góry dziękuję. Jest nieduży hotelik jadąc od strony Wieliczki po prawej stronie za rozjazdami na obwodnicę krakowską - na osiedlu Bieżanów Nowy z zewnątrz wygląda niezbyt efektownie ale wewnątrz bardzo ładnie wykończone - pokoje też - generalnie hotelik jest świeży i gość kupę kasy wsadził w wykończenie. Niestety zgubiłam wizytówkę i nie mam telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 21.08.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Znalazłam na necie - ten hotel http://www.hotelartur.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 21.08.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam wszystkich Buduję w Marszowicach koło Gdowa wiec nadaje sie do Waszej grupy Mam pytanka: moze ktoś wie gdzie mozna wynajac szalunki do fundamentów????( nie chce mi sie bis desek) YARO Jest parę firm w Krakowie jak np.ULMA ale oni generalnie zajmują się dużymi inwestycjami a nie domkami jednorodzinnymi - poza tym takie szalunki i osprzęt do nich są strasznie drogie. Pozdrowionka Dzieki własnie rozmawiałem z inna firma 80 gr za m2 + wszystkie bajery masakra Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 21.08.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam. Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie w rozsądnej cenie zamówie więźbę na dach? Interesuje mnie cały Kraków ale buduję się miedzy Wieliczką a Niepołomicami więc może ktoś orientuje się w tamtym terenie Także interesuję się grafitową dachówka ceramiczną- może ktoś ma dobre namiary . Z góry dziękuję i pozdrawiam wszsytkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.08.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Najlepiej w tartaku. Dzwoń, mailuj i pytaj: http://www.tartaki.com.pl/ Myśmy zamówili w Mszanie: http://www.tartak-kus.malopolska.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 22.08.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam. Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie w rozsądnej cenie zamówie więźbę na dach? chyba nie przesądzę jeśli powiem że jak najdalej od Krakowa No i do ostatniej chwili w tajemnicy że budujesz się w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 22.08.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 chyba nie przesądzę jeśli powiem że jak najdalej od Krakowa No i do ostatniej chwili w tajemnicy że budujesz się w Krakowie A to dlaczego? Podnoszą ceny za miejsce zamieszkania? B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 22.08.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Odnoszę wrażenie że tak jest ... dzwoniąc do różnych specjalistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 22.08.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dobrze wiedzieć. Jednak nasuwa się pytanie: Czy to jest dyskryminacja czy może... nobilitacja ? B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 22.08.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Najlepiej w tartaku. Dzwoń, mailuj i pytaj: http://www.tartaki.com.pl/ Myśmy zamówili w Mszanie: http://www.tartak-kus.malopolska.info/ Słoneczko dziękuję za namiary Jutro zaczynam dzwonicć w tej sprawie. Paweł Czernecki oczywiście że nie chodziło mi o cały Kraków tylko wszystkie jego obrzeża i wioski wookoło. To był taki skrót myślowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.08.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Paweł Czerneckioczywiście że nie chodziło mi o cały Kraków tylko wszystkie jego obrzeża i wioski wookoło. To był taki skrót myślowy W każdej masz dom??? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 23.08.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Najlepiej w tartaku. Dzwoń, mailuj i pytaj: http://www.tartaki.com.pl/ Myśmy zamówili w Mszanie: http://www.tartak-kus.malopolska.info/ Słoneczko dziękuję za namiary Jutro zaczynam dzwonicć w tej sprawie. Paweł Czernecki oczywiście że nie chodziło mi o cały Kraków tylko wszystkie jego obrzeża i wioski wookoło. To był taki skrót myślowy Dzis w Gdovie( dokładnie za stadnikami) powiedzieli mi 450netto z transportem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 23.08.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Czy ktoś z około krakowskich budowniczych będzie robił:a) wentylację mechaniczną z GWC lub bez,b) POŚ (przydomowa oczyszczalnia ścieków),c) odkurzacz centralny, lub ma już takowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts