szczepek 18.09.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Pobudka ! A u mnie zaczęło się wielkie sprzątanie. Człowiek potrzebuje troszkę porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 18.09.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Pobudka ! A u mnie zaczęło się wielkie sprzątanie. Człowiek potrzebuje troszkę porządku. to co już się przeprowadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 18.09.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Pobudka ! A u mnie zaczęło się wielkie sprzątanie. Człowiek potrzebuje troszkę porządku. to co już się przeprowadzasz? tak planuję... mniej więcej za rok o tej samej porze... to tylko sprzątanie przed kolejnymi etapami...płytki, parkiety, łazienka, kuchnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 18.09.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 A u mnie dopiero deski ze ścian fundamentowych zdejmują, ale też zamierzam sie przeprowadzać za rok o tej porze Jestem Realistą/Optymistą/Szaleńcem* --- * - niepotrzebne skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 18.09.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 A ja czekam na cieśli i dekarzy.Może się uda i będą w ten czwartek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 18.09.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 A u mnie dopiero deski ze ścian fundamentowych zdejmują, ale też zamierzam sie przeprowadzać za rok o tej porze Jestem Realistą/Optymistą/Szaleńcem* --- * - niepotrzebne skreślić spoko. to oczywiscie ze jest realne, pytanie jak się komuś spieszy i ile ma kasy (ile wziął kredytu) Może zrobimy sonde? na ile % wartości nieruchomości wzięliście kredyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 18.09.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Szukam na forum i szukam i g...no z tego. Kto z was ma zbiornik na gaz w ogrodku, i ile to wychodzi??? W zeszlym roku palilam tylko kominkiem i jak nas dlugo w domu nie bylo to bylo zimno. Gaz z gazowni moge podciagnac, ale to okolo 70 metrow, wiec koszty.... Podobno firmy daja takie zbiorniki na gaz w dzierzawe. Ile to kosztuje i czy sie oplaca???? HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.09.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 poszukaj pod gaz płynny, trochę o tym mówili na forum, ktoś nawet podawał dokładny koszt grzania, generalnie z postów wynika że się średnio opłaca, ale hmm... jakoś nieprzekonująco to brzmiało dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.09.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2037914#2037914 tutaj np. dyskusja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 18.09.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Dzieki - na to akurat trafilam i nic z tego nie wynika... Czekam teraz na telefon od jednego ciula z shella. Wiadomo, ze bedzie zachwalal. Ale jak pisza - w zeszlym roku za caly sezon grzewczy 1680 zlociszy - to by sie oplacalo. Ale w zeszlym roku to byla jesien nie zima. Czekam dalej na opinie, bo juz wariuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.09.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 no ja właśnie też konstruktywnego coś bym się dowiedziała... ale masz, forum to forum )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.09.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 a ile kosztuje podłączenie przez 70m? I czy musi to robic firma, z która ma podpisaną umowe gazownia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 18.09.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ja też czasem proponuje klientom swoje usługi - ciekawe, czy też czekają, aż " jakiś ciul" do nich zadzwoni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 18.09.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ale ja juz czekam druda godzine na telefon - jakis szybki Lopez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 18.09.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ja też czasem proponuje klientom swoje usługi - ciekawe, czy też czekają, aż " jakiś ciul" do nich zadzwoni ... Dla mnie to też jest wyrażenie obraźliwe, ale mam rodzinę na śląsku i dla nich to jest normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 18.09.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ty ciulu bosy - to chyba nie jest zbyt obrazliwe...Wam nigdy nie zdarzylo sie nazwac kogos chociazb ku...sem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.09.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ty ciulu bosy - to chyba nie jest zbyt obrazliwe... Wam nigdy nie zdarzylo sie nazwac kogos chociazb ku...sem? kut.asem W zyciu. Ale palant na to wyzwisko może spokojenie liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.09.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ja też czasem proponuje klientom swoje usługi - ciekawe, czy też czekają, aż " jakiś ciul" do nich zadzwoni ... ZbysioR, widać twój z drogi na Krzeszowice? Ukierunkuj mój wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 18.09.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Wiem wszystko Ciul okazal sie milym panem Koszt podlaczenia i mapek to 500 zlotych, ale taki gaz jest drozszy. Policzylismy zuzycie itp.i wyszlo, ze za caly sezon grzewczy zaplace kolo 400 zlotych (przy dodatkowym paleniu w kominku). Co wy na to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 18.09.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Wiem wszystko Ciul okazal sie milym panem Koszt podlaczenia i mapek to 500 zlotych, ale taki gaz jest drozszy. Policzylismy zuzycie itp.i wyszlo, ze za caly sezon grzewczy zaplace kolo 400 zlotych (przy dodatkowym paleniu w kominku). Co wy na to???? Chyba Ci jedno zero zjadło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts