climber79 07.11.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Szukam sensownego kierownika budowy. Inwestycja (czyż to nie brzmi dumnie ) na północny-zachód od Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nel1 07.11.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Ja też wszystkich witam co prawda ja jeszce nawet działki tak naprawde nie mam ale juz się cieszę na domek i czytać sobie będę to forum Witam wszystkich.Wreszcie trafilam na wasz wątek.Tez zaczynamy budowe w okolicach myslenic..Ale jestesmy na samym poczatku. Mapki wszystkie potrzebne odebrane.Za wszystkie zaplacilismy 750zl-mapka z duzym zasiegiem.(no i za podzielenie i wytyczenie dzialki 1200zl.A ile wy zaplaciliscie za te wstepne rzeczy. ja też tyle płacę a działka jest w Dobczycach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOKOSY 08.11.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Sorki, że zmieniam temat ale pilnie potrzebuje porady:Zdecydowany jestem na dachówkę ceramiczną na 100%.Jakiego producenta wybrać, na co zwócić uwagę, gdzie tanio kupić. (południe Krakowa)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKrzysiek 11.11.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Moi drodzy - czy ktoś z Was wie gdzie można kupić piec trociniak?Ponoć kosztuje około 100 zł (beczka w beczce) i nadaje sie do palenia drewnem. Czy ktoś z Was sie z tym spotkał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 11.11.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Sorki, że zmieniam temat ale pilnie potrzebuje porady: Zdecydowany jestem na dachówkę ceramiczną na 100%. Jakiego producenta wybrać, na co zwócić uwagę, gdzie tanio kupić. (południe Krakowa)??? w Głogoczowie jest spory skład przy zakopiance z duzym wyborem (niestety drogo), poza tym swietny sklad i duuuuzy wybor jest na ul. zawiłej- ceny maja dobre (dach centrum) i sam u nich kupowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.11.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Ja polecam Dacholand w Gaju: http://www.dacholand.pl/. Zaopatrywaliśmy się tam we wszystkie akcesoria dachowe, łącznie z kominami, rynnami, a dachówkę mamy betonową Nelskamp "jesienny liść", cieniowany brąz z czerwienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.11.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Pchełka_Kraków dopiero teraz zauwazaylam twoja odpowiedz na moje pytanie-nie dostalam zadnego powiadomienia Dzieki za ostrzezenie.Rzeczywiscie mozna sie wkurzyc bo malej kasy nie wzieli i jeszcze takie podstawowe byki narobili?O matko-wlasnie tego najbardziej boje sie przy projektowaniu indywidualnym ze trafie na nierzetelnego fachure a potem moja budowa bedzie orka na ugorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
genio 12.11.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam wszystkich, zwlaszcza tych zywo zainteresowanych przebiegiem trasy drogi ekspresowej S7 /polnoc i polnocny-wschod od Krakowa/. Czy ktos zainteresowany zna jakies szczegoly poza tymi dostepnymi na stronach internetowych GDDKiA ?? Czy dowiadywaliscie sie w swoich gminach jak sprawa wyglada na chwile obecna?? pzdrGenio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 12.11.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam wszystkich, zwlaszcza tych zywo zainteresowanych przebiegiem trasy drogi ekspresowej S7 /polnoc i polnocny-wschod od Krakowa/. Czy ktos zainteresowany zna jakies szczegoly poza tymi dostepnymi na stronach internetowych GDDKiA ?? Czy dowiadywaliscie sie w swoich gminach jak sprawa wyglada na chwile obecna?? pzdr Genio http://www.michalowice.malopolska.pl/aktualnosci.php?id=424 To są najnowsze dane innych nie ma. Trasa jest prawie uzgodniona tylko termin niewiadomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
genio 13.11.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Witam wszystkich, zwlaszcza tych zywo zainteresowanych przebiegiem trasy drogi ekspresowej S7 /polnoc i polnocny-wschod od Krakowa/. Czy ktos zainteresowany zna jakies szczegoly poza tymi dostepnymi na stronach internetowych GDDKiA ?? Czy dowiadywaliscie sie w swoich gminach jak sprawa wyglada na chwile obecna?? pzdr Genio http://www.michalowice.malopolska.pl/aktualnosci.php?id=424 To są najnowsze dane innych nie ma. Trasa jest prawie uzgodniona tylko termin niewiadomy. znam to znam co to znaczy ze trasa jest prawie uzgodniona ? wg materialow sa 3 proponowane trasy - czyzby wybrano juz ta jedyna ? chyba jeszce nie pora na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.11.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Można też przeszukać Google: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=droga+s7&lr=lang_pl i właśnie to robię I jeszcze o obwodnicy północnej: http://tiny.pl/jw1p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 13.11.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Przepraszam za spamowanie, ale gdyby ktoś miał do oddania gruz to ja chętnie przyjmę. Szczegóły w dziale ogłoszeń: http://forum.muratordom.pl/przyjme-gruz-zachodnie-rubieze-krakowa,t117038.htm Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.11.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Przepraszam za spamowanie, ale gdyby ktoś miał do oddania gruz to ja chętnie przyjmę. Szczegóły w dziale ogłoszeń: http://forum.muratordom.pl/przyjme-gruz-zachodnie-rubieze-krakowa,t117038.htm Dzięki Na AGH wyburzają budynek. Zadzwoń tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buki75 14.11.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Przepraszam, że z innej beczki:pilnie poszukuje cegły klinkierowej na kominy.Niby prosta rzecz... ale albo nie umiem szukać, albo nie wiem...W składach budowlanych żadnego wyboru, w jednym sprzedają II gatunek jako pierwszy, w cegielni Bonarka mają 2 cegły (2 kolory) "na krzyż". Co jest grane?Gdzie szukać klinkieru?Jaaakiś wybór jest w Andbudzie na Portowej, ale tam drogo... Poradźcie proszę mi coś. Gdzie szukać klinkieru, gdzie jest jakiś wybór kolorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buki75 14.11.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 co to znaczy ze trasa jest prawie uzgodniona ? wg materialow sa 3 proponowane trasy - czyzby wybrano juz ta jedyna ? chyba jeszce nie pora na to ? Dokładnie. Są trzy propozycje i jeszcze nie wiadomo jaka zostanie wybrana. Żywo mnie to interesuje bo będzie niedaleko mnie (nie, nie - na szczęście nie za siatką ogrodzenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.11.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 W Krakowie po klinkier najlepiej zaglądnąć do Mikulskiej na Makuszyńskiego 26: http://mikulska.pl/site/index.php?r=kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 15.11.2007 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam poszukuję speca/ekipy od budowy (a raczej wykopania) studni, a wcześniej musi ustalić jej lokalizację. Nie wiem czy będzie kopana czy też wiercona. Realizacja studni oczywiscie na wiosnę. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 16.11.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Przepraszam, że z innej beczki: pilnie poszukuje cegły klinkierowej na kominy. Niby prosta rzecz... ale albo nie umiem szukać, albo nie wiem... W składach budowlanych żadnego wyboru, w jednym sprzedają II gatunek jako pierwszy, w cegielni Bonarka mają 2 cegły (2 kolory) "na krzyż". Co jest grane? Gdzie szukać klinkieru? Jaaakiś wybór jest w Andbudzie na Portowej, ale tam drogo... Poradźcie proszę mi coś. Gdzie szukać klinkieru, gdzie jest jakiś wybór kolorów? Zaglądnij do ATTICA na Zakopiance - możesz zobaczyć w moim dzienniku na cegłe klinkierówke na kominach . Jedna sztuka wyglądała paskudnie ale komin w całości mi się podoba. PS: Czy ktoś z Was zauważył jak cudnie dziś świat wygląda za oknem? HM! A ja się jutro do Zakopca wybieram Pozdrwionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 16.11.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Przepraszam, że z innej beczki: pilnie poszukuje cegły klinkierowej na kominy. Niby prosta rzecz... ale albo nie umiem szukać, albo nie wiem... W składach budowlanych żadnego wyboru, w jednym sprzedają II gatunek jako pierwszy, w cegielni Bonarka mają 2 cegły (2 kolory) "na krzyż". Co jest grane? Gdzie szukać klinkieru? Jaaakiś wybór jest w Andbudzie na Portowej, ale tam drogo... Poradźcie proszę mi coś. Gdzie szukać klinkieru, gdzie jest jakiś wybór kolorów? Zaglądnij do ATTICA na Zakopiance - możesz zobaczyć w moim dzienniku na cegłe klinkierówke na kominach . Jedna sztuka wyglądała paskudnie ale komin w całości mi się podoba. PS: Czy ktoś z Was zauważył jak cudnie dziś świat wygląda za oknem? HM! A ja się jutro do Zakopca wybieram Pozdrwionka cudnie jest, ale jak wczoraj zalewaliśmy strop to tak jakoś nie patrzyłem na tą pieknośc tylko troszkę się denerwowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 16.11.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ja wczoraj po 20.00 bujałem się 45 min!!! z synem z treningu na Fredry do Zawiłej (zablokowany przejazd kolejowy w Łagiewnikach i na Fredry przez pociąg) Ślisko było jak fix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts