edit-blondi 13.02.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 czy ktoś z was wie gdzie w Krakowie lub okolicy mogę kupić gotowe podmurówki betonowe do ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 13.02.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 czy ktoś z was wie gdzie w Krakowie lub okolicy mogę kupić gotowe podmurówki betonowe do ogrodzenia? Może u nich: http://www.pajeczyna.krakow.pl/ Nie miałem jeszcze z nimi kontaktu, ale w końcu muszę wybrać się tam z prośbą o wycenę ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 13.02.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 czy ktoś z was wie gdzie w Krakowie lub okolicy mogę kupić gotowe podmurówki betonowe do ogrodzenia? Może u nich: http://www.pajeczyna.krakow.pl/ Nie miałem jeszcze z nimi kontaktu, ale w końcu muszę wybrać się tam z prośbą o wycenę ogrodzenia dzwoniłam do nich. straszna drożyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 13.02.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 OCZYWIŚCIE W MELLE powiem szczeZRe, ze chyba miałem szczeście, albo mają jedna czarna owcę króta im robi krecią robote. zaopartywałem się na całą budowę tam i naprawde nie maiłem najmniejszych problemów z nimi, mimo, ze i dojazd parchaty i klient wybredny.. widać szczęście miałem. I dobrze:-) A może czas na budowanie był wtedy lepszy? Kiedy Pan dokonywał zakupów? koniec 2006 roku grudzień - a dachówka czekała na mnie zakupiona aż do czerwca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 13.02.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 hejszukam pilnie sprawdzonej ekipy od ocieplenia i tynków zewnetrznych dom stoi w okolicach Krakowabędę bardzo wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yamnik 13.02.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 OCZYWIŚCIE W MELLE powiem szczeZRe, ze chyba miałem szczeście, albo mają jedna czarna owcę króta im robi krecią robote. zaopartywałem się na całą budowę tam i naprawde nie maiłem najmniejszych problemów z nimi, mimo, ze i dojazd parchaty i klient wybredny.. widać szczęście miałem. I dobrze:-) A może czas na budowanie był wtedy lepszy? Kiedy Pan dokonywał zakupów? koniec 2006 roku grudzień - a dachówka czekała na mnie zakupiona aż do czerwca.. Coż - my dokonywaliśmy zakupu w kwietniu, dachówki miały być do dwóch miesięcy - oczywiście po cenie kwietniowej. Jak było dalej - już opisałem. Przy okazji - może ktoś ma namiar na ekipę która mogłaby przenieść garaż (rozkręcić i skręcić, ewentualnie również przewieżć? Będę bardzo wdzięczny za namiary, bo czas nagli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adka_ 13.02.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 witam wszystkich:) na wiosne ruszamy z budowa, gmina Zabierzów pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 14.02.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 WitajcieTo wprawdzie już nie mój problem, ale wydaje mi się, że cegła znowu drożeje - wydaje mi się tylko, czy Wy tez zauważyliście takie zjawisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 14.02.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witajcie To wprawdzie już nie mój problem, ale wydaje mi się, że cegła znowu drożeje - wydaje mi się tylko, czy Wy tez zauważyliście takie zjawisko? Pdobno tak. Ale to juz nie mój problem bo kupiłem w grudniu i zaczynam murować od następnego tygodnia. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anita1977 14.02.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Heja Przegladam Forum od dluzszego czasu, mam maly problem z zaprojektowaniem piwnicy , na razie pytalam tylko jedna firme kt powiedziala 600 zlotych czy to j cena umiarkowana wg Was ?Czy ktos z Was moze ma namiary na porzadna i uczciwa firme?Prosze o pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 15.02.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Heja Przegladam Forum od dluzszego czasu, mam maly problem z zaprojektowaniem piwnicy , na razie pytalam tylko jedna firme kt powiedziala 600 zlotych czy to j cena umiarkowana wg Was ?Czy ktos z Was moze ma namiary na porzadna i uczciwa firme?Prosze o pomoc!! Wg mnie całkiem dobra - ja płaciłem 1000 pod koniec 2006 r. W tym było oczywiście ponowne wyliczenie fundamentów (miałem badania geotechniczne) i obliczenie stropu monolitycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emer 15.02.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam, powtórzę tutaj pytanie z "Listy płac", bo może nie wszyscy tam zaglądają - czy macie jakieś sprawdzone firmy do kopania studni? Szukałem sam, ale z wyników jestem średnio zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 18.02.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witajcie wracam do mojej prośby sprzed kilkunastu dni a mianowicie poszukuję kierownika budowy (doświadczonego).Jeżli ktos może podesłać mi namiary na taką osobę to proszę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.02.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witaj Grupo! Jestem u was pierwszy raz. Tematy budowlane są mi obce. Dopiero składam wniosek o wydanie WZ w Podgórzu. Powiedzcie mi czy coś się zmieniło w kwestii oczekiwania na WZ przez ostatni rok? Szybciej to idzie niż kiedyś? I czy można jakoś przspieszać? Czy sie cos zmienilo to nie wiem, mysmy wreszcie dostali do rak WZ w grudniu 07 po trzynastu miesiacach od zaczecia papierkologii. Wygladalo, ze to krotko, w porownaniu z tym, ile czekali nasi sasiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 18.02.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witaj Grupo! Jestem u was pierwszy raz. Tematy budowlane są mi obce. Dopiero składam wniosek o wydanie WZ w Podgórzu. Powiedzcie mi czy coś się zmieniło w kwestii oczekiwania na WZ przez ostatni rok? Szybciej to idzie niż kiedyś? I czy można jakoś przspieszać? Czy sie cos zmienilo to nie wiem, mysmy wreszcie dostali do rak WZ w grudniu 07 po trzynastu miesiacach od zaczecia papierkologii. Wygladalo, ze to krotko, w porownaniu z tym, ile czekali nasi sasiedzi. nasi sąsiedzi składali wniosek w listopadzie 2006, WZ dostali parę dni temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.02.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witaj Grupo! Jestem u was pierwszy raz. Tematy budowlane są mi obce. Dopiero składam wniosek o wydanie WZ w Podgórzu. Powiedzcie mi czy coś się zmieniło w kwestii oczekiwania na WZ przez ostatni rok? Szybciej to idzie niż kiedyś? I czy można jakoś przspieszać? Czy sie cos zmienilo to nie wiem, mysmy wreszcie dostali do rak WZ w grudniu 07 po trzynastu miesiacach od zaczecia papierkologii. Wygladalo, ze to krotko, w porownaniu z tym, ile czekali nasi sasiedzi. nasi sąsiedzi składali wniosek w listopadzie 2006, WZ dostali parę dni temu... Czyli pi razy oko tak jak my, z tego wynika ze w porownaniu z porzednimi latami idzie juz blyskaiwcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emer 18.02.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 U mnie to samo - czekałem równo rok, od listopada 2006 do listopada 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 18.02.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Już raz pytałem ale odpowiedzi brak więc spytam jeszcze raz. Załatwiał ktoś z was pozwolenie na budowę w Skawinie lub okolicach ???Jeżeli tak to jak długo czekaliście ?? Są tam warunki zabudowy ustalone wiec mam nadzieje ze nie bedzie to trwalo jak w Krakowie rok albo i dłużej. pozdrawiam,Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 19.02.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Już raz pytałem ale odpowiedzi brak więc spytam jeszcze raz. Załatwiał ktoś z was pozwolenie na budowę w Skawinie lub okolicach ??? Jeżeli tak to jak długo czekaliście ?? Są tam warunki zabudowy ustalone wiec mam nadzieje ze nie bedzie to trwalo jak w Krakowie rok albo i dłużej. pozdrawiam, Robert Jeśli są warunki zabudowy to gdzie by to nie było nie może trwać dłuzej niż 60 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 19.02.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Tak 60 dni i miałam nie prawomocne a uprawomacniało sie miesiac czasu .U nas złożone 1 sierpnia a prawomocne 6 listopad.Tak to jest jak sie ma 27 sasiadów (droga wspólna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts