Pchełka_Kraków 10.03.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witajcie, muszę kupić blaszak na budowę i proszę Was o podpowiedzi w jakiej firmie nalepiej to zrobić. Najlepiej gdyby firma wykonywała montaż blaszaka. Jak kupowałem 1,5 roku temu tutaj: http://www.allegro.pl/item302581599_promocja_garaz_blaszak_standard_3x5.html lub bezpośredni link do strony firmy: http://www.bomstal.pl/ Płaciłem 1300 PLN Pozdrawiam, Grzesiek Teraz na Allegro cena za ten garaż jest 1400 zł Można zadzwonić od firmy bezpośrednio - telefon na stronie http://www.bomstal.pl/ i zapłacić 1350 zł. Termin realizacji mają do 2 tygodni od złożenia zamówienia. Transport i montaż gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 11.03.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 joamor, mk1, Paweł Czernecki - dziękuję za rady Może ktoś jeszcze z sąsiadów (g. W. Wieś) się wypowie gdzie warto kupować ? Mam cenę na Porotherm 30 PW po 5,80 netto (7,08 brutto) - czy to dobra cena? Po ile kupowaliście deski do szalunków 25 mm i 32 mm? Możecie polecić dobrą koparkę do fundamentów?? Z góry dziękuję za informację .... Ja kupowałem deski w firmie Drewnolam w Prandocinie Wysiołku tel 012 388 12 84, cenę mają (mieli w zeszłym tygodniu) netto 480zł za 25 i 500 zł za 32 - jeżeli kupujesz za kwotę co najmniej 1200 zł to transport gratis (przynajmniej do gminy Zielonki). Cena 520 zł za 32 mieli chyba w Zabierzowie. Co do koparki - wczoraj miałem doświiadczenie w tym temacie - przy kontraktowaniu koparki sprawdzcie jakie jest to urządzenie, ponieważ w trybie awaryjnym w niedzielę szukałem koparki i zamówiem Pana która swoją koparką zamiast 1 godziny pracował aż 4 (była to koparka zbyt słaba aby zwałować humus i musiał łyżeczkować). Przy okazji czy ktoś wykonywała płyte denną zamiast fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 11.03.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 joamor, mk1, Paweł Czernecki - dziękuję za rady Może ktoś jeszcze z sąsiadów (g. W. Wieś) się wypowie gdzie warto kupować ? Mam cenę na Porotherm 30 PW po 5,80 netto (7,08 brutto) - czy to dobra cena? Po ile kupowaliście deski do szalunków 25 mm i 32 mm? Możecie polecić dobrą koparkę do fundamentów?? Z góry dziękuję za informację .... Mam chyba 11 pustaków Porotherm 30PW jak masz duży bagażnik to zapraszam do Giebułtowa. Oddam za grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 11.03.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 A mnie zostały deski 32mm do sprzedania. Myslę, że będzie tego jakieś 5-6m3.Deski uzyte tylko raz do szalowania stropu. Będą do odbioru za jakieś 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 11.03.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 odkupię deski szalunkowe-grubości 32cm. interesują mnie z okolic Zabierzowa, Krzeszowic, Balic, potrzebuje ich podobno aż 6 kubików ja bym powiedział że to całkiem mało i tu sie zgodzę. U mnie weszło 9m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 11.03.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 joamor, mk1, Paweł Czernecki - dziękuję za rady Może ktoś jeszcze z sąsiadów (g. W. Wieś) się wypowie gdzie warto kupować ? Mam cenę na Porotherm 30 PW po 5,80 netto (7,08 brutto) - czy to dobra cena? Po ile kupowaliście deski do szalunków 25 mm i 32 mm? Możecie polecić dobrą koparkę do fundamentów?? Z góry dziękuję za informację .... My kupowaliśmu porotherm 30 za 6,20 brutto ale na poczatku stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 11.03.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Kurcze - wszyscy coś chcą sprzedać - to ja też się przypomnę ... Mam dosyć dużo silikatów - tanio sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 11.03.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 To może uruchomicie skład budowlany. Będzie popyt bo na łące za policją w Wieliczce rusza całe osiedle z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pchełka_Kraków 11.03.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Niektórzy chcą kupić - bo na razie nie mają "co" sprzedawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erni 11.03.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Słyszał ktoś o firmie INTER-BUD z Krakowa. Moze ktoś sie u nich zaopatrywał.Słyszałem że mają wszystkie materiał. Niewiecie czy mają tanie i czy dobre ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hartingh 11.03.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witam! W związku z tym, że zaczynam poszukiwania działki pozwoliłem sobie zadać TU na forum pytanie, czy na zachód od Krakowa (okolice Zabierzowa) można Waszym zdaniem kupić jeszcze działkę budowlaną w "normalnej" cenie? Najlepiej działeczkę uzbrojoną. Mam plany kupić działkę ok. 1000 do 1200m, ale jak czytam ogłoszenia, to... sami pewnie wiecie Poza tym podpowiedzcie, gdzie szukać ogłoszeń? Internet? - w większości oogłoszenia pośredników. Urzędy gmin? Chodzić od domu do domu? Pomocy! Ps. Dla mnie 200k za działkę nieuzbrojoną, 50 metrów do drogi to zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 11.03.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Jak już robimy dział ogłoszeń, to mamy do sprzedania: - stemple - 100 szt. - palety - 50 szt. wszystko po 4 złote , do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 12.03.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam! W związku z tym, że zaczynam poszukiwania działki pozwoliłem sobie zadać TU na forum pytanie, czy na zachód od Krakowa (okolice Zabierzowa) można Waszym zdaniem kupić jeszcze działkę budowlaną w "normalnej" cenie? Najlepiej działeczkę uzbrojoną. Mam plany kupić działkę ok. 1000 do 1200m, ale jak czytam ogłoszenia, to... sami pewnie wiecie Poza tym podpowiedzcie, gdzie szukać ogłoszeń? Internet? - w większości oogłoszenia pośredników. Urzędy gmin? Chodzić od domu do domu? Pomocy! Ps. Dla mnie 200k za działkę nieuzbrojoną, 50 metrów do drogi to zdecydowanie Ja szukałem działki przez ogłoszenia w necie. Co prawda rozwiesilismy tez na slupach ogloszenia i kilka osob dzwonilo (bodajze 3) ale w wiekszoscie byly to dzialki z jakas mala skaza. A to podmokly teren, linia wysokiego napiecia itd.. Dalem wiec ogloszenie w necie i zgłosiła się do mnie pośrednik (naprawde bardzo miła kobieta) i... http://prones.pl/dzialka/24.jpg Kupilismy ja w marcu 2007 i od tamtego czasu cena poszla o 150% do góry (w 200k bys sie nie zmiescil). Wiec mysle ze moze ci byc ciezko znalezc z nizszej cenie. W kazdym badz razie powodzenia. ps: Ogrodzenie i brama mojej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 12.03.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Kurcze - wszyscy coś chcą sprzedać - to ja też się przypomnę ... Mam dosyć dużo silikatów - tanio sprzedam OGC gdzieś ty się podziewał Jak tam u ciebie... prace ruszyły do przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 12.03.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Skoro ogłoszenia to i ja pozwole sobie... Do 2 msc do sprzedania 2 działki w Kosocicach z WZ na dom jednorodzinny z garażem (Kosocice - dzielnica Podgórze 2 km od Piasków Wielkich 4 km od Kurdwanowa) , na sasiedniej działce powstanie osiedle 5 bliźniaków w tym roku zacznie sie ich budowa POWIERZCHNIA DZIAłEK jedna okolo 8 arów druga około 10 arów (pisze okolo bo bede dopiero dzielił ) Dojazd ogolnie do całej działki droga asfaltowa a nastepnie wytyczona droga wewnetrzna ( nie urzadzona) media w drodze głównej Dzialka w calosci ogrodzona Sam bede budowal sie w tym roku na poczatku dzialki do sprzedania kolejne po mnie dojazd droga wzdluz dzialki tak wiec media czyli gaz prad woda - bezposrednio np ode mnie lub z drogi do sprzedania działka nr 1 i nr 2 http://home.autocom.pl/luk/1.JPG Prosze nie sugerowac sie zielona strzalka nie wskazuje ona prawidlowej dzialki - ale w Zumi wyszukiwana ulice:) http://home.autocom.pl/luk/2.JPG tel kont 792 02 00 01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 12.03.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam! W związku z tym, że zaczynam poszukiwania działki pozwoliłem sobie zadać TU na forum pytanie, czy na zachód od Krakowa (okolice Zabierzowa) można Waszym zdaniem kupić jeszcze działkę budowlaną w "normalnej" cenie? Najlepiej działeczkę uzbrojoną. Przeglądasz Gratkę z okolic Zabierzowa? http://tiny.pl/4msl Tam jest chyba najwięcej ofert i wciąż są nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwylama 12.03.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Znam naprawde niezla ekipe z Wieliczki. Sa solidni i dotrzymuja terminow. Stawiaja stan surowy przykryty. Ich specjalnoscia sa dachy i robia je rewelacyjnie. Nie mialam z nimi zadnych problemow mimo, ze moj kierownik budowy to upierdliwy perfekcjonista. Jak ktos jest zainteresowany namiarami to niech da znac. Trzeba im dostarczyc plany domu, a oni wyceniaja robocizne. Placi sie im ratami po wykonaniu poszczegolnych etapow, tj. fundamenty, parter (sciany + strop), itd. PS. Chcialabym sie przlaczyc do grupy krakowskiej bo mam budowe w Modlnicy. Pozdrowionka anol Witam serdecznie, własnie szukam jakiejs ekipy, bede sie budował w okolicach wieliczki. Mozesz przesłać mi namiary na nich ? [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 13.03.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Mozecie polecić mi jakiegoś uczciwego sprzedawcę centralnych odkurzaczy? Nie myślałem wcześniej o tym zbytku ale zaczynam się łamać.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.03.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Chcemy się wybrać do Beama: http://www.beam.pl/index.php. Ma najlepszą markę z tych tańszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts