Anoleiz 28.03.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Hej! Ja niedługo zaczynam w Czernichowie To w bliskiej okolicy Kryspinowa i Czółówka Na razie jeszcze nie mam pozwolenia na budowę, ale powoli wszystko załatwiam. hej ja w okolicach, ale będę się remontować... a gdzie załatwiasz formalności związane z pozwoleniem na budowę? bo mi się obiło o uszy że do krzeszowic trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 28.03.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ano podobno do Krzeszowic. Szczegółów nie znam, bo wszystkim ma się zająć architekt adaptujący projekt. Ale jak będzie w praktyce to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 28.03.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Witam wszystkich budujących i tych którzy już wybudowali. Zastanawiam się co zrobić z deszczówką z rynien.Słyszałem o jakiś dołach chłonnych(czyli dole 1m/1m/1m wypełnionym kamieniami i przysypanym ziemią ale nie wiem czy to się sprawdzi.Prosze o opinie i ewentualne sugestie. Ja raczej chyba rozprowadze pod rabaty wzdłuż ogrodzenia. Nie trzeba bedzie podlewać. A te doły to chyba trzeba przykryć jakąś geowłókniną bo inaczej to się zamuli i nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 28.03.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Gmina Czernichów na pewno musi załatwiać w SP w Krzeszowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.03.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 trochę mnie to zmartwiło szczerze powiem... tzn te Krzeszowice... myślałam że w Czernichowie, albo w Krakowie...a tu masz wyskoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 28.03.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 W Krzeszwowicach jest fajnie - a najlepsze baby sa w geodezji. Ale trzeba je umiejetnie podejsc. I od razu zalatwia geodete, arcjitekta i kierownika budowy - po sasiedzku. I nie bedziesz musial zadnych papierzysk zalatwiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 28.03.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 trochę mnie to zmartwiło szczerze powiem... tzn te Krzeszowice... myślałam że w Czernichowie, albo w Krakowie...a tu masz wyskoczyło znaczy się ,ja w Krzeszowicach jeszcze nie byłem.Wszystkie papiery wyciągnąłem z urzędu gminy i SP z Krakowa (ul.przy moście 1),dodatkowo elektrownia(ul.śląska).Dopiero teraz wszystko przygotuje architekt i to pójdzie do Krzeszowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.03.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Przyleciały bociany!!!! Przed chwilą leciały nad polem obok naszego domu, 8 lub 9 ptaków http://www.fancysplace.com/smileys/hourra.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 28.03.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Przyleciały bociany!!!! Przed chwilą leciały nad polem obok naszego domu, 8 lub 9 ptaków http://www.fancysplace.com/smileys/hourra.gif no to mam nadzieję że zima poszła w pizdu hen hen daleko bo mam jej dość mimo że była i tak lekka, ma być letnia pogoda i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Boćki musiały być bardzo zmęczone, bo leciały nisko nad polem, a daleko za nimi jeszcze jeden, ostatni W zeszłym roku widziałam u nas tylko dwa. I jak już osiądziemy w nowym domu, zbudujemy im gniazdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokolowh 28.03.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 witam, ja troche z innej beczki odkupie stemple budowlane najlepiej w okolicach Skawiny. prosze o kontakt na priv. pozdrawiam, Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 31.03.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam Mam wielką prośbę do Szanownych budujących, a mianowicie jeśli macie na zyciu stęple lub deski na szalunki to z chęcią odkupię, sprawa bardzo, bardzo pilna......nie dogadałam się z wykonawcą, pozdrawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pchełka_Kraków 31.03.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Mam cenę na Porotherm 30PW firmy Wieneberger - 6,30 zł Czy znalazł koś z was niższą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 31.03.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 po 5,80 Winerberger 30P+W, 15 z transportem, ale bez rozładunku. Szukam taniego geodety do wytyczenia pod budowę. Może ktoś może mi polecić. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.03.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Założona została przez "jaro" w poniedziałek 28 Stycznia 2002 o godz. 17:32[..] BYLE TAK DALEJ ! Wyszło to zupełnie przypadkowo, bo dawno tu nie zaglądałem, więc wypada powiedzieć: Dzień dobry. Zdążyłem rzucić okiem i jak widzę, choć same nowe twarze to fantastyczna, krakowska atmosfera jest wciąż taka sama. Mogę więc tylko powtórzyć za szczepkiem: Byle tak dalej ! A zaglądnąłem tutaj ze sprawą: 100 Muratorów zamienię... Może są chętni - jako że mój domek stoi już od kilku lat to moja kolekcja Muratarów przestała mi być potrzebna. Pomyślałem, że może komuś tutaj się jednak przyda. Mam kilkadziesiąt numerów z lat 1997 - 2004 plus przeróżne dodatki które się wraz Muratorami ukazywały. Na półce zajmuje około 1 mb. Do oddania za butelkę szlachetnego, wytrawnego trunku lub za dobre słowo w ostateczności. Do odbioru 5 km od Wieliczki lub w Krakowie w okolicach ZOO. Jeśli jacyś chętni są - proszę o kontakt na email: cirano at wp kropka pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 01.04.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 pozbede się rozdzielni budowlanej z podlicznikiem, różnicówką i innymi elektropierdołkami + 32 m kabla 5x2.5 Wszystko zmontowane, działjące - tylko podpiąć 5 kabelków u sąsiada i mozna budować . Odbiór w Zabierzowe lub na Hucie zainteresowanym służę ceną i zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 01.04.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 po 5,80 Winerberger 30P+W, 15 z transportem, ale bez rozładunku. Szukam taniego geodety do wytyczenia pod budowę. Może ktoś może mi polecić. Dziękuję Witam, To bardzo niska cena. Na pewno brutto z fakturą? Jeżeli tak to można prosić o namiary? Będę potrzebował około 4000szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 01.04.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 wysłane na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 01.04.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 wysłane na priv. Jeszcze nic nie dotarło Czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 01.04.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ktoś z was wie w jakiej cenie kupie w Krakowie i okolicach Porotherm 25P+W ?? Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts