kgadzina 31.03.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Zielona - ja równiez wracam do żywych. Ale to nie takie łatwe. Wspieraj mnie, a ja za to będę wspierał Ciebie. I tak aż do fajrantu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.03.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Zielona: witamy wśród żywych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.03.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Jaro, potrzebny będzie też walec, a wiesz ile kosztują nasiona trawy? Zrobienie trawnika to teraz majątek Proszę więcej nie chorować, łykać tabletki, grzać się na słońcu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 31.03.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 a skąd ja mam wziąć słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 31.03.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 kgadzina.Wspieram Cię duchowo.Teraz zauważam nawet oznaki wiosny. Majka. Wtajemnicz mnie, skąd bierzesz drzewka. Kupujesz czy z pobliskiego lasku?Będą mi potrzebne, ale nie mam odwagi z lasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.03.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Aga, mozesz skorzystac z promieniowania UV odbitego biorac pod uwage ze kat odbicia jest rowny katowi padania musisz sie tylko ustawic odpowiednio przy jakiesc scianie budynku, najlepiej pomiedzy dwoma budynkami, twarza w strone budynku i juz ... Mozna rownie dobrze wykorzystac roznice albedo pomiedzy roznymi terenami ze wzgledu na ich kotrast termiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 31.03.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Pit a co ma się odbić w tych budynkach jak na niebie słońca nie stwierdzono Pogoda taka że zastanawiam się czy śniegiem nie sypnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.03.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Przeciez promieniowanie (rozne pasma) takze ma miejsce przy zachmurzonym niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.03.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Sprawa słońca widzę, że załatwiona Zielona, brzózki są z lasu, miałam odwagę. Ochrona środowiska zezwoliła gminie na zcięcie naszych drzew, które rosły wzdłuż drogi, to teraz nie mam żadnych wyrzutów sumienia. Niech ..... /tu padają słowa niecenzuralne / Świerki dostaliśmy od brata, ma sklep ogrodniczy, buki, brzozę płaczącą chcemy kupić - częśc w nadleśnictwie "Brodły", część w szkółce /jeszcze nieznana/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 31.03.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Majka co to za nadlesnictwo Brodły?I co jeszcze posiadają w swojej ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.03.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Brodły to Brodły i tyle. Tak się nazywa wieś. W ofercie mają dużo sadzonek. Ale to nie po Twojej stronie, musisz podzwonić po bliższch. A co chcesz posadzić wśród brzózek? Kgadzina, na co chorowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 31.03.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Majka. Dzięki za info. Jaro. Co to jest kultywator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.03.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 chyba rekultywator kultywator - czlowiek podtrzymujacy kult, tradycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 31.03.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Majka docelowo brzózki zostaną wykarczowane w całosci, niektóre poprzesadzane! A pytam o nadleśnictwo bo wiem że wiele rzeczy można u nich kupić po dużo niższych cenach niż w szkółkach! Te moje buki też mam z nadleśnictwa i to tu Opolskiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.03.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Pitbull jak zawsze czuwa ! Kultywator to taka "brona" inaczej. Zamiast prostych ostrzy kultywator ma zęby w kształcie sierpa. Wchodzi toto głęboko w ziemię i ... Wygląda to mniej więcej tak, jakby: "ciągnik pazurami drapał ziemię" (to wg opisu mojego młodszego syna - 4 lata). obrazek na: http://www.agroma.krakow.pl/u-417.shtml [ Ta wiadomość była edytowana przez: jaro dnia 2003-03-31 12:26 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 31.03.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Aaaacha.Jak to się człowiek może zawsze czegoś nowego dowiedzieć.I tym trzeba przejechać starą ziemię, zanim zacznie się dawać nową z kompostem, a potem walcem i siać? Tak to się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.03.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 To pewnie zależy od stanu Twojego ogrodu. U mnie najpierw była orka (to jeszcze jesienią). Teraz pójdzie kultywator, żeby wzruszać i napowietrzyć. Potem brona - żeby wyrównać i na końcu "ręczne" grabie. Walce nie będzie, bo gleba ciężka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 31.03.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Jaro. Stan mojego ogrodu wygląda tak jak na zdjęciu D w albumie na www poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 31.03.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 kgadzinaPrzyślij mi proszę na maila namiary na tą firmę od której kupowałeś szambo. Cena przystępna. Napisz coś więcej na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 31.03.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Majka - żyję i nie wiem tak naprawdę co mi jest. Więc chrupię tabletki na żołądek od doktora i na nerki od żony (każde z nich swoimi metodami badań stwierdziło co innego). Dodatkowo piję wodę Jan i łykam Apap (coby nie bolało - bo ból spaceruje od łba przez płuca i przełyk po flaki i nogi). Boże, mój jegomość, tyle tabletek tom ja w życiu nie widział! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts