langerob25 14.05.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Masz już tego koparkowego? Bo ewntualnie mam kogoś z okolicy,może będzie miał czas? langerob25 Tak znaleźliśmy wczoraj koparkowego na jutro. Oby tym razem już było w porządku. Dziękujemy To fajnie.Ja mieszkam w gminie Czernichów.Wtedy jeśli tylko jestem w Polsce. Budował też będę w gminie Czernichów.Mój kolega wybudował obok mojej działki taki właśnie dom jak Wy.Jak będę to pooglądam i ocenie Wasz wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 15.05.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witam i pozdrawiam mieszkancow przepieknego miasta Krakow oraz wspanialych okolic. Czy ktos z Was kupowal w firmie Krak Fliz? Znacie taka firme? W internecie wyglada b.imponujaco. Chce kupic od nich plytki na telefon i troche sie boje czy mnie nie wyroluja. Jesli ktos z Was moglby mi cos napisac bede wdzieczna. Uklony dla Smoka Wawelskiego i jego sympatykow. kupować nie kupowałam nic ponieważ taniej mozna kupić w max flizie (polecam) ale bywam tam bardzo często konsultując swoje pomysły z rzeczywistością ; miła i chętna do pomocy obsługa, duży dość wybór i myślę że nie powinni zrobić świństwa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 15.05.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 ma do odsprzedania dwa kołnierze Velux:EDW M04 100EKW M06 1021Ezostały mi po tym jak skład na Zawiłej pomylił mi podczas dostawy kołnierze (zgodnie z fakturą ale nie z zamówieniem) a wykonawca otworzył bo też sie tak znał i skład już ich nie chciał mi przyjąć z powrotem. zainteresowanych proszę o kontakt, tel. 607 32 22 40 lub e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 15.05.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Słoneczko działkę mam na końcu wsi, potem już tylko pola .Ale widok z działki ładny. A Wy gdzie budujecie? Dzięki za linki bo poza Tobą nikt sie nie odezwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.05.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Czy z działki masz widok na Raciborowice i łąkę która do nich prowadzi, a którą ubrano ostatnio w nową drogę dla dzieci do szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 16.05.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 solary, solary solary... moze kogoś polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.05.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Szczepek, w Leroy`u w Modlniczce widziałam przedwczoraj promocję na solary. Są wystawione z całą makietą połączeń i czuwa przy tym stanowisku fachowiec, który udziela porad. Może tam lookniesz? Nie mogę Ci inaczej pomóc, bo na razie tylko myślimy o solarach, mamy przygotowaną instalację, ale montaż trochę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
airbuss 16.05.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 kupie stęple 2,5m sztuk ponad 100. okolice Skawiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 16.05.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 kupować nie kupowałam nic ponieważ taniej mozna kupić w max flizie (polecam) ale bywam tam bardzo często konsultując swoje pomysły z rzeczywistością ; miła i chętna do pomocy obsługa, duży dość wybór i myślę że nie powinni zrobić świństwa ! chyba zartujesz - max-fliz na zakopiance? Toz to najdrozsze miejsce jakie widzialem z plytkami (zeby znalezc drozej trzebaby sie niezle postarac). Obsluga tez jakos mnie nie powaliła na kolana.... Znacznie lepiej juz przejsc 100m dalej do bomaru2 - tam chociaz ceny sa normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gzajac 16.05.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 My kupowaliśmy wszystkie płytki w Max-Flizie i ceny mieliśmy bardzo dobre (spory rabat nam zaproponowali i dali bezpłatny transport poza granice Krakowa). Poza tym np. płytek z Paradyża w Bomarze2 nie prowadzą. Podobnie jak gresów z Nowej Gali. A jak braknie kilku sztuk to magazyn mają zaraz obok podczas gdy sąsiedzi 100 metrów dalej mają magazyn za elektrociepłownią w Łęgu. Pozdrawiam,Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 17.05.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Szczepek, w Leroy`u w Modlniczce widziałam przedwczoraj promocję na solary. Są wystawione z całą makietą połączeń i czuwa przy tym stanowisku fachowiec, który udziela porad. Może tam lookniesz? Nie mogę Ci inaczej pomóc, bo na razie tylko myślimy o solarach, mamy przygotowaną instalację, ale montaż trochę później Byłem zerknąć - zestaw 9 000 - cena bez rewelacji - Fachowego Pana nie udało mi się spotkć niestety. A na solarach szukałem długo logo jakiegoś producenta i nie znalazłem więc wyglądało to jak jakiś "noname" - ale może niezbyt dobrze szukałem, bo mi dwa maluszki latały za plecami i niepozwalały się skupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta 666 19.05.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 adrzejp : proszę bardzo Usługi Stolarskie Józef Zając Skrzydlna 270 tel 018 - 333-10-34 Kochany ty się tak nie podniecaj tym zajączkiem. Ja zamówiłam drzwi wejściowe i facet mnie oszukał, nie zrobił tak jak chciałam, o reklamacjach nie chce słyszeć i jest wogóle gbur, beszczelny i przeklina bardzo. Uciekać od takiego człowieka. NIE POLECAM Nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 20.05.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 kupować nie kupowałam nic ponieważ taniej mozna kupić w max flizie (polecam) ale bywam tam bardzo często konsultując swoje pomysły z rzeczywistością ; miła i chętna do pomocy obsługa, duży dość wybór i myślę że nie powinni zrobić świństwa ! chyba zartujesz - max-fliz na zakopiance? Toz to najdrozsze miejsce jakie widzialem z plytkami (zeby znalezc drozej trzebaby sie niezle postarac). Obsluga tez jakos mnie nie powaliła na kolana.... Znacznie lepiej juz przejsc 100m dalej do bomaru2 - tam chociaz ceny sa normalne. co do obsługi to pisałam na temat krak-flizu w Węgrzcach, Max-fliz i Bomar z obsługa mają wiele do życzenia - chociaż wszędzie pracują tylko ludzie i mozna trafic na róznych. Niestety wszedzie trzeba upominac sie o SWOJE. Ale Bomar jest drogi - chyba ze od cen na te same płytki daja duzo wieksze rabaty niz Max fliz - nie pytałam. wydaje mi sie tylko ze mieli większy wybór płytek z cen ponizej 100zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 20.05.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Szczepek, w Leroy`u w Modlniczce widziałam przedwczoraj promocję na solary. Są wystawione z całą makietą połączeń i czuwa przy tym stanowisku fachowiec, który udziela porad. Może tam lookniesz? Nie mogę Ci inaczej pomóc, bo na razie tylko myślimy o solarach, mamy przygotowaną instalację, ale montaż trochę później Byłem zerknąć - zestaw 9 000 - cena bez rewelacji - Fachowego Pana nie udało mi się spotkć niestety. A na solarach szukałem długo logo jakiegoś producenta i nie znalazłem więc wyglądało to jak jakiś "noname" - ale może niezbyt dobrze szukałem, bo mi dwa maluszki latały za plecami i niepozwalały się skupić Dzieki słoneczko !Twoja ppomoc jest nieoceniona ... zawsze to jakaś wskazówka - pewnie ze zerknę. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 21.05.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam serdecznie wszystkich budujących, potrzebuję pilnie GRUZU na utwardzenie drogi. Poszukuję również jakiegoś blaszaka na budowę i dużej przyczepy dla ekipy.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 21.05.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 hose, wysłałam Ci P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_k 21.05.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Witam serdecznie, potrzebuję pomocy. Mianowicie szukam sprawdzonej ekipy budowlanej do stanu surowego otwartego + dach, działka w Libertowie. Domek z garażem 2 stanowiskowym, dach dwuspadowy, łącznie 230m kw. Dotychczas firmy, z którymi rozmawiałam za robociznę chcą 100000 netto, wersja z materiałem to 250 000. Mam wrażenie, że to bardzo drogo. Proszę o pomoc i ewentualne opinie co do cen. Czy u nas jest naprawdę tak drogo????Dzięki za opinie i komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 22.05.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Witam serdecznie, potrzebuję pomocy. Mianowicie szukam sprawdzonej ekipy budowlanej do stanu surowego otwartego + dach, działka w Libertowie. Domek z garażem 2 stanowiskowym, dach dwuspadowy, łącznie 230m kw. Dotychczas firmy, z którymi rozmawiałam za robociznę chcą 100000 netto, wersja z materiałem to 250 000. Mam wrażenie, że to bardzo drogo. Proszę o pomoc i ewentualne opinie co do cen. Czy u nas jest naprawdę tak drogo???? Dzięki za opinie i komentarze. wyliczenie kosztu materiałów mozna zrobic samemu - biezesz wykaz z projektu i dzwonisz po skladach budowlanych. Co do robocizny nie pozostaje nic innego jak obdzwonic kilka firm - nie ograniczaj sie do najblizszej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 22.05.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Witam serdecznie, potrzebuję pomocy. Mianowicie szukam sprawdzonej ekipy budowlanej do stanu surowego otwartego + dach, działka w Libertowie. Domek z garażem 2 stanowiskowym, dach dwuspadowy, łącznie 230m kw. Dotychczas firmy, z którymi rozmawiałam za robociznę chcą 100000 netto, wersja z materiałem to 250 000. Mam wrażenie, że to bardzo drogo. Proszę o pomoc i ewentualne opinie co do cen. Czy u nas jest naprawdę tak drogo???? Dzięki za opinie i komentarze. 100 tys za samą robociznę to bardzo dużo moim zdaniem oczywiście. My płacimy 40 tys mniej domek 240 dach dwuspadowy, z garażem na dwa stanowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepik 22.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 witam u nas za stan surowy chcą 35 000 zł( tak było ustalone w 2007 ) a teraz chca dopłatę 5 tys. ( za udano współpracę). chociaż po drodze chcieli jeszcze dodatkową kasę - ale nie dostali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts