nyno 02.07.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam, Musze zamówić jutro beton do zalewania fundamentów i zastanawiam się nad ceną i targowaniem się. Możecie mi powiedzieć ile płaciliście jakoś ostatnio za beton B20/B15 ? To zalezy gdzie budujesz. Ja po dzwonieniu do wiekszosci firm najtaniej mial nosek .Za B20 placilem 235zl plus pompa 400zl .I zaleta bo vat 7% jako usluga a nie jak inne betoniarnie 22%.Mozesz zapytac za ile tobie dostarcza. Betoniarnia nosek tel.6450596 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 02.07.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 My jesteśmy bardzo ale to bardzo zadowoleni (znaczy ja i mój małżonek). Namiary wrzuciłam chyba do dziennika - p. Stanisław Fornal. Jak nie to pisz to wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 02.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam. Ja dopiero będę robić projekt i wycenę w firmie Bartosz. Podoba mi się to ze przy ich rozwiązaniu nie muszę prowadzić rury czerpnej przez grunt. W projekcie domu mam już uwzględniony projekt wentylacji mechanicznej ale jest on taki trochę po najmniejszej linii oporu więc niewiele z niego pożytku zwłaszcza ze nie uwzględnia właściwego wykorzystania ciepła z kominka. Pozdrawiam Przy żadnym rozwiązaniu nie musisz prowadzić rury czerpnej w gruncie Tzw. GWC to dodatek, który umożliwia dodatkowe oszczędności. My akurat mamy już rurkę wypuszczoną. Natomiast "normalnie" czerpnia jest na ścianie lub na dachu i nie ma to nic wspólnego z rodzajem rekuperatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emer 02.07.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam, Musze zamówić jutro beton do zalewania fundamentów i zastanawiam się nad ceną i targowaniem się. Możecie mi powiedzieć ile płaciliście jakoś ostatnio za beton B20/B15 ? Ja zamawiałem w firmie Cembet. Mają oddziały na ul. Domagały, na Zawiłej i w Niepołomicach. Za B20 płaciłem 245 zł netto z pompą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 03.07.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, Musze zamówić jutro beton do zalewania fundamentów i zastanawiam się nad ceną i targowaniem się. Możecie mi powiedzieć ile płaciliście jakoś ostatnio za beton B20/B15 ? Ja zamawiałem w firmie Cembet. Mają oddziały na ul. Domagały, na Zawiłej i w Niepołomicach. Za B20 płaciłem 245 zł netto z pompą. Czyli nie jest źle. Cena za jaką miałem beton B20 to 270zł (brutto). Zalewanie trwało raptem 2godziny. Tzn naraz przyjechały 4gruszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 03.07.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Cos jest na rzeczy z tymi fliziarzami - tez szukam bardzo pilnie FLIZIARZA, PANA DO PłYTEK, pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin1978 03.07.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A ja poszukuje kogos kto wkopie mi 4 kregi betonowe na dzialce.Macie moze kogos godnego polecenia??? I ile taka przyjemnosc moze wogle kosztowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.07.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Może pora zewrzeć szyki i ostrzec pana Pawełka, że jeśli nie pokończy rozpoczętych prac, albo nie odda kasy, poszukacie go oficjalnie, zgłaszając gdzie trzeba? Zanim zacznie naciągać innych ludzi? Przecież widać że to oszust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.07.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A ja poszukuje kogos kto wkopie mi 4 kregi betonowe na dzialce. Macie moze kogos godnego polecenia??? I ile taka przyjemnosc moze wogle kosztowac? Wczoraj wkopywał naszym sąsiadom "nasz" koparkowy: Mariusz 602 340 594. Zadzwoń i pogadaj (w ogóle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 03.07.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ma ktoś namiary na bramy wjazdowe dwuskrzydłowe w przystępnych cenach? Nie potrzebuje kutej i jakiejś wymyślnej - prosta brama dwuskrzydłowa ok. 4 m + furtka + słupki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 03.07.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A ja poszukuje kogos kto wkopie mi 4 kregi betonowe na dzialce. Macie moze kogos godnego polecenia??? I ile taka przyjemnosc moze wogle kosztowac? My tez musimy takie kręgi zrobić więc dołaczam się do prosby. U nas gmina wymaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.07.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 My tez musimy takie kręgi zrobić więc dołaczam się do prosby. U nas gmina wymaga Chyba usunę kontakt, skoro i tak go nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 03.07.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 zanika u nas umiejętność czytania ze zrozumieniem... a szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 03.07.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Do BungoI Dziękuję Ci mądry człowieku za dobre wieści . To całkowicie zmienia postać rzeczy. A przy okazji na jaką głębokość wkopuje się tę rurę bo rozumiem że wg Ciebie opłaca się ją wkopać. I czy zdecydowaliście się już na konkretny rekuperator i firmę która go zamontuje? Bo ja już całkiem zgłupiałam. Może ten Bartosz to zły pomysł??? Co prawda bardzo mi się spodobało że nie trzeba bawić się w zakopywanie rury no ale jeśli ma się to przełożyć na oszczędności.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 04.07.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 My tez musimy takie kręgi zrobić więc dołaczam się do prosby. U nas gmina wymaga Chyba usunę kontakt, skoro i tak go nie widać Nie doczytałam do końca i tyle. Ale dziękuje za zwrócenie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 04.07.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 zanika u nas umiejętność czytania ze zrozumieniem... a szkoda... No widzisz niestety nie wszyscy sa tak inteligentni jak Ty. Jakoś muszę z tym żyć. Zawsze mnie zadziwiają takie złośliwości na forum ale niektórzy widocznie za dużo czasu mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 04.07.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 A ja poszukuje kogos kto wkopie mi 4 kregi betonowe na dzialce. Macie moze kogos godnego polecenia??? I ile taka przyjemnosc moze wogle kosztowac? Wczoraj wkopywał naszym sąsiadom "nasz" koparkowy: Mariusz 602 340 594. Zadzwoń i pogadaj (w ogóle) A możesz powiedziec mi jeszcze jakiej średnicy kręgi wkopywaliście? Mam nadzieje że tego nie pisałaś chyba że czegoś znowu nie doczytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 04.07.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 To ja też proszę o ten numer od piachu, dzięki narazie tego piachu za 200zł/10m3 brak na składzie, gdzie kupowałam jak tylko będzie dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 04.07.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Dzięki jak coś to daj znać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 04.07.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 To ja też proszę o ten numer od piachu, dzięki narazie tego piachu za 200zł/10m3 brak na składzie, gdzie kupowałam jak tylko będzie dam znać Też poproszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts