redpradnik 18.07.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Zamiescilem juz w dziale wykonawców ale jestem tak zadowolony ze tutaj tez napisze mam nadzieje ze nie bedziecie krzyczec:) Polecam Geodete Pana Krzysztofa - aktualnie skończyliśmy podział działki , jesteśśmy w trakcie rysowania mapy 1:500 a następnie będziemy robić tyczenie - jak otrzymam Pnb. Konkretny , rzeczowy , terminowy i cenowo konkurencyjny. Działa na terenie Krakowa i okolic tel kont 505 936 984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 18.07.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Poszukuję taniego piachu, żwiru i kamienia łamanego znacznych ilości w związku z koniecznością wymiany gruntu pod fundamentami.Sprawdziłem ceny w firmach zajmujących się kopalinami ale koszty łączne sąb.duże. Jeżeli możecie coś podpowiedzieć to proszę o namiary. DziękiPiotr_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 18.07.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Poszukuję taniego piachu, żwiru i kamienia łamanego znacznych ilości w związku z koniecznością wymiany gruntu pod fundamentami. Sprawdziłem ceny w firmach zajmujących się kopalinami ale koszty łączne są b.duże. Jeżeli możecie coś podpowiedzieć to proszę o namiary. Dzięki Piotr_M Wysłałem ci na priv kontakty które znalazłem do kilku firm zajmujacych się piachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 18.07.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Poszukuję taniego piachu, żwiru i kamienia łamanego znacznych ilości w związku z koniecznością wymiany gruntu pod fundamentami. Sprawdziłem ceny w firmach zajmujących się kopalinami ale koszty łączne są b.duże. Jeżeli możecie coś podpowiedzieć to proszę o namiary. Dzięki Piotr_M Wysłałem ci na priv kontakty które znalazłem do kilku firm zajmujacych się piachem. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 19.07.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 ja miałam tanio zasypowy pach-ale przykro mi- skończył się a taki czysty też tanio, ale namiar będę mieć jak ekipa wróci dzisiaj przywieźli nam więźbę na dach , musimy sobie to pomoczyć, bo za tydzień ekipa do nas wraca, po urlopie zapewne pełna zapału do pracy mam pyt.-ktoś moczył może więźbę? mamy taki impregnat,koncentrat-podobnoż trzeba moczyć w tym drzewo 12h możliwe to to jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erni 19.07.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Mam pytanko ,Czy wie ktoś gdzie moge wynająć rusztowania budowlane na mury ???? Potrzebuje na krótki okres .Bardzo prosze o pomoc ,nie potrzebuje tego dużo ,tylko kilka tych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.07.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 http://tiny.pl/2rfg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reniferka 19.07.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam wszystkich budowniczych, mój domek buduje w okolicach krakowa a dokładnie w krzywaczce koło głogoczowa , mam nadzieje że na forum będę mogła pozać duuużo osób które na codzień zmierzają się z wyzwaniem wiadomo jakim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reniferka 19.07.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 jestem tu nowa, więc w krótkim czasie wyślę różne zdjęcia domku, aktualnie wraz z narzyczonym jesteśmy na etapia wykończeniówki, także odczuwamy coraz większe zmęczenie ale staramy się nie poddawać i iśc do przodu, z tego co wyczytałam na forum, Macie bardzo fajnie działki i domki więc serdecznie Wam gratuluje bo sama wiem po sobie jak cięzko jest przy budownie mam kilku spoko fachowców których mogę polecić gdyby któś Chciał to służę pomocą, z Chęcią Chciałabym nawiązać kontakt z jakimiś sąsiadami którzy zamieszkują lub będą zamieszkiwać okolice mogilan, głogoczowa, skawiny - ogólnie tych okolic z przyjemnością podzielę się swoimi doświadczeniami, oraz posłucham Waszych porad -Renia 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 19.07.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam. Ja nowa tu jestem. Kupiłam domek w stanie surowym otwartym w Łuczycach obok Kocmyrzowa i jestem zielona jak młoda trawa. Co teraz? Póki co, poza zmaganiem się z szukaniem ekip, zmagam się z logistyką? Zacząć od przyłączy? Od okien? Drzwi? Wylewek? AAA!!! HELP. Witaj "sąsiadko" Ja u siebie robiłem (po stanie surowym) okna , elektryka , wlasnie skonczyli tynkowac i czekam na centralne (moze na poczatku sierpnia) wraz z podłogowym potem wylewki itd ... Ja z Dojazdowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 19.07.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam Od/kupie pape termozgrzewalną podkładową w wiekszej ilosci (dom 140 m) i cos do zagruntowania podłoza na bazie wody !!! Jesli ktos ma pozostałosci lub namiary to bede wdzieczny !! Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 20.07.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witam. Ja nowa tu jestem. Kupiłam domek w stanie surowym otwartym w Łuczycach obok Kocmyrzowa i jestem zielona jak młoda trawa. Co teraz? Póki co, poza zmaganiem się z szukaniem ekip, zmagam się z logistyką? Zacząć od przyłączy? Od okien? Drzwi? Wylewek? AAA!!! HELP. Witaj "sąsiadko" Ja u siebie robiłem (po stanie surowym) okna , elektryka , wlasnie skonczyli tynkowac i czekam na centralne (moze na poczatku sierpnia) wraz z podłogowym potem wylewki itd ... Ja z Dojazdowa Pozdrawiam Gdybyś miał sprawdzone ekipy do czegokolwiek (no, poza ociepleniem, tynkami i oknami, bo mam), to bardzo poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 20.07.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Gdybyś miał sprawdzone ekipy do czegokolwiek (no, poza ociepleniem, tynkami i oknami, bo mam), to bardzo poproszę. A powiedz co juz masz zrobione albo co masz do zrobienia Bedzie nam łatwiej Mam dobrych hydraulików ale nie wiem jak ma z terminami Jak bedzie u mnie robił na poczatku sierpnia to mozesz podjechac do mnie na budowe i sie ugadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 20.07.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 A powiedz co juz masz zrobione albo co masz do zrobienia Bedzie nam łatwiej Mam dobrych hydraulików ale nie wiem jak ma z terminami Jak bedzie u mnie robił na poczatku sierpnia to mozesz podjechac do mnie na budowe i sie ugadac Nic nie mam. Wchodzimy do stanu surowego otwartego za miesiąc. Mój znajomy robi ocieplenia i tynki wszelakie, więc zacznie od ocieplania poddasza, wstawimy okna i będziemy walczyć o przyłącza. A co dalej - czarna dziura. Mamy jakieś namiary (stąd zresztą, dzięki wieeelkie!) na speców od wylewek (ale wydają mi się drodzy ) i oczyszczalni (też bym chciała jeszcze gdzieś ceny porównać), ale do wod-kan-gaz i prądu nie mamy nikogo, co bardzo mi życie zatruwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Gdybyś miał sprawdzone ekipy do czegokolwiek (no, poza ociepleniem, tynkami i oknami, bo mam), to bardzo poproszę. Tu masz namiary na naszą ekipę: http://forum.muratordom.pl/malopolska-biala-i-czarna-lista-wykonawcow,t65420-420.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 21.07.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Gdybyś miał sprawdzone ekipy do czegokolwiek (no, poza ociepleniem, tynkami i oknami, bo mam), to bardzo poproszę. Tu masz namiary na naszą ekipę: http://forum.muratordom.pl/malopolska-biala-i-czarna-lista-wykonawcow,t65420-420.htm Dzięki, już dzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 21.07.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 a ja jeszcze chcialabym wrócic do tematu drenażu, bo od poniedziałku zaczynam. Czy macie do tego pomontowane jakieś studzienki kontrolne? jeśli tak to ile i jakie czy te orginalne, które są dość drogi czy może jakoś to pokombinowaliści no i do czego odprowadzacie wode z tego drenażu? Ja mam studzienki z takie rury karbowanej .cena 50zł za 1 m b dotego takie pokrywy przykrecane ja odprowadzam do studni chłonnej z kregów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 21.07.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 ma do odsprzedania dwa kołnierze Velux: EDW M04 100 EKW M06 1021E zostały mi po tym jak skład na Zawiłej pomylił mi podczas dostawy kołnierze (zgodnie z fakturą ale nie z zamówieniem) a wykonawca otworzył bo też sie tak znał i skład już ich nie chciał mi przyjąć z powrotem. zainteresowanych proszę o kontakt, tel. 607 32 22 40 lub e-mail i ponownie dla będących na etapie kupna okien dachowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepik 21.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 witam poszukuje drobnego piasku do tynków ( najlepiej piasku kwarcowego ) Może ktoś wie gdzie mogę go kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 22.07.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 witam poszukuje drobnego piasku do tynków ( najlepiej piasku kwarcowego ) Może ktoś wie gdzie mogę go kupić ? zajrzyj na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts