Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

joj !! że ja tu wcześniej nie trafiłam !!

Buduję w Mnikowie... i pilnie potrzebuję ekipy do założenia podłogówki - wodnej i ekipy do tynków i wylewek... podzielcie się, please namiarami - sprawdzonymi :wink:

pozdrawiam :D

Witaj,

widze ze nie trafilas rowniez na prowadzony rownolegle watek, w ktorym polecani sa wykonawcy z malopolski:

http://forum.muratordom.pl/malopolska-biala-i-czarna-lista-wykonawcow,t65420.htm

Znajdziesz tam wiele kontaktow, o ktore pytasz.

joj !! że ja tu wcześniej nie trafiłam !!

Buduję w Mnikowie... i pilnie potrzebuję ekipy do założenia podłogówki - wodnej i ekipy do tynków i wylewek... podzielcie się, please namiarami - sprawdzonymi :wink:

pozdrawiam :D

Witaj,

widze ze nie trafilas rowniez na prowadzony rownolegle watek, w ktorym polecani sa wykonawcy z malopolski:

http://forum.muratordom.pl/malopolska-biala-i-czarna-lista-wykonawcow,t65420.htm

Znajdziesz tam wiele kontaktow, o ktore pytasz.

dowiesz sie tez kogo unikac :-)))

A powiedz co juz masz zrobione albo co masz do zrobienia Bedzie nam łatwiej :) Mam dobrych hydraulików ale nie wiem jak ma z terminami Jak bedzie u mnie robił na poczatku sierpnia to mozesz podjechac do mnie na budowe i sie ugadac :)

Nic nie mam. Wchodzimy do stanu surowego otwartego za miesiąc. :-?

Mój znajomy robi ocieplenia i tynki wszelakie, więc zacznie od ocieplania poddasza, wstawimy okna i będziemy walczyć o przyłącza. A co dalej - czarna dziura. Mamy jakieś namiary (stąd zresztą, dzięki wieeelkie!) na speców od wylewek (ale wydają mi się drodzy :( ) i oczyszczalni (też bym chciała jeszcze gdzieś ceny porównać), ale do wod-kan-gaz i prądu nie mamy nikogo, co bardzo mi życie zatruwa.

Witam, my też kupiliśmy stan surowy w Łuczycach, podejrzewam że na tym samym osiedlu....ale mam już okna i wylewki autorstwa męża oraz elektrykę w domu.

Duży był problem z doprowadzeniem elektryki?

I czy wylewki można zrobić przed instalacjami? Czy trzeba najpierw, nie wiem, kanalizę itp. dociągnąć?

Ja własnie zaczynam robic centralne i w sobote zagruntowali całą podłoge polozyli pape i teraz czekam na hydraulika zrobi podłogowke i potem steropian i dopiero wylewki

Fotek jeszcze nie mam bo nie ma mnie w Kraku Bede dopiero w polowie sierpnia :(

Pytanko do doswiadczonych inwestorow (przeszukalem forum...uff :) wiele namiarow nie znalazlem), wiec postanowilem zapytac publicznie.

Poszukuje dobrej ekipy budowlanej, w miare mozliwosci jak najbardziej kompletnej, tj. budujacej minimum stan deweloperski. Rownolegle poszukuje dobrego inspektora nadzoru / kierbuda, ale takiego ktory doradza i poprowadzi budowe.

Jesli ktos ma dobre sprawdzone kontakty, bede wdzieczny i mysle, ze nie tylko ja

pzdr

Pytanko do doswiadczonych inwestorow (przeszukalem forum...uff :) wiele namiarow nie znalazlem), wiec postanowilem zapytac publicznie.

Poszukuje dobrej ekipy budowlanej, w miare mozliwosci jak najbardziej kompletnej, tj. budujacej minimum stan deweloperski. Rownolegle poszukuje dobrego inspektora nadzoru / kierbuda, ale takiego ktory doradza i poprowadzi budowe.

Jesli ktos ma dobre sprawdzone kontakty, bede wdzieczny i mysle, ze nie tylko ja

pzdr

Już wysłałem na priv

EKIPA: JACEK ARMATA : 0505 014 668

BUDUJĄ OBECNIE U MNIE ( MICHAŁOWICE ) ALE ŻADNYCH UWAG NIE MAM.

EKIPA SOLIDNA , WŁAŚCICIEL OK -MISTRZ MURARSKI, OJCIEC TAK SAMO , BARDZO PORZĄDNI .

KIEROWNIK BUDOWY : 604 265 142 ( Z POLECENIA )ZA CAŁOŚĆ -WIZYTY BEZ OGRANICZEŃ 3000 ZŁ

POZDRAWIAM

PS. JAK KTOŚ BĘDZIE CHCIAŁ PODJECHAĆ NA BUDOWĘ DO MNIE .....TO PROSZĘ O KONTAKT 0 606 805 518