Mymyk_KSK 09.08.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Czy macie może namiary na dobrego i w miarę niedrogiego kamieniarza? Potrzebuję kogoś kto mógłby obłożyć kominy i elewację gnejsem, dodatkowo w rozsądnej cenie. Czy ktoś z Was okładał elewację na domu oraz kominy kamieniem i może podzielić się uwagami odnośnie trwałości czegoś takiego oraz na co zwrócić uwagę podczas wykonywania prac? Pozdrowienia WK Mamy takiego -u nas robił parapety zewnętrzne z piaskowca, ale zajmuje sie wszystkim co "z kamienia" Bogusław Tokarz, tel. 503 091 249 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 10.08.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Naprawde nikt nie ma do polecenia tartaku ? Bardzo prosze o pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 10.08.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Halo, halo, nadal nie mam nikogo do kominka. Ile może kosztować wywrotka ziemi? I skąd ją wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 10.08.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam,Potrzebuje namiary na jakiegoś sprawdzonego elektryka, który by na rozsądnych warunkach wykonał mi instalację.Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 10.08.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ile może kosztować wywrotka ziemi? I skąd ją wziąć? Zależy od tego jaką ziemię potrzebujesz Poszukam numeru i wyślę Ci na priv namiary na mojego dostawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 10.08.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Naprawde nikt nie ma do polecenia tartaku ? Bardzo prosze o pomoc Pozdrawiam poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 10.08.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ile może kosztować wywrotka ziemi? I skąd ją wziąć? Zależy od tego jaką ziemię potrzebujesz Poszukam numeru i wyślę Ci na priv namiary na mojego dostawcę. Ja tez poprosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 10.08.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam, Potrzebuje namiary na jakiegoś sprawdzonego elektryka, który by na rozsądnych warunkach wykonał mi instalację. Możecie kogoś polecić? To ja się podpinam, bo też by mi się przydał. No i chciałabym sobie porównać cenę podjazdu i uporządkowania trudnego terenu z jeszcze jakąś firmą. Bo mam jedną na oku, ale muszę mieć rozeznanie w cenach, bo nie wiem, czy chcą mało, czy dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 10.08.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Ile może kosztować wywrotka ziemi? I skąd ją wziąć? Zależy od tego jaką ziemię potrzebujesz Poszukam numeru i wyślę Ci na priv namiary na mojego dostawcę. Dzięki. Ziemię potrzebuję taką, żeby trawnik posiać i wyrównać teren rozjeżdżony przez maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 10.08.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam, Potrzebuje namiary na jakiegoś sprawdzonego elektryka, który by na rozsądnych warunkach wykonał mi instalację. Możecie kogoś polecić? mogę polecić mojego sąsiada namiar wyślę na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 10.08.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam, Potrzebuje namiary na jakiegoś sprawdzonego elektryka, który by na rozsądnych warunkach wykonał mi instalację. Możecie kogoś polecić? mogę polecić mojego sąsiada namiar wyślę na p.w. Ja też proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 10.08.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Witam, Potrzebuje namiary na jakiegoś sprawdzonego elektryka, który by na rozsądnych warunkach wykonał mi instalację. Możecie kogoś polecić? mogę polecić mojego sąsiada namiar wyślę na p.w. Dostałem. Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 10.08.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Savik,mogę też prosić o namiar na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebsek 10.08.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 W najbliższym czasie chciałbym kłaść tynk mozajkowy na wystającej części fundamentu. Na razie rozmawiałem z jedną firmą i powiedzieli mi za samą robociznę 50 zł za metr bieżący. Trochę mnie ta cena zaskoczyła bo 50 zł za m2 to bym jeszcze zrozumiał ale przy wysokości 30 cm daje to 167 zł/m2. Tłumaczyli, że to straszna zabawa w porównaniu do kładzenia tynku na ścianie. Tak czy siak cena trochę kosmiczna. W związku z powyższym pytanie czy ktoś ostatnio brał może ekipę do takiej małej robótki i czy jest mi w stanie podać realną cenę oraz jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 11.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Halo, halo, nadal nie mam nikogo do kominka. Ile może kosztować wywrotka ziemi? I skąd ją wziąć? ja w jerzmanowicach za wywrotkę ziemi płaciłem po 400 zł. ale to północ krakowa, wiec nie wiem na ile cie zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 11.08.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 szczepek, ja potrzebuję wywrotki w Łuczycach, obok Kocmyrzowa, więc też na północy. I naprawdę, NAPRAWDĘ nikt nie robił kominka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla2003 11.08.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Czy ma ktoś odsprzedać garaż-blaszak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 12.08.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 szczepek, ja potrzebuję wywrotki w Łuczycach, obok Kocmyrzowa, więc też na północy. I naprawdę, NAPRAWDĘ nikt nie robił kominka??? robić robił ale polecać mojego fachowca nie bede. Sam potem go poprawiłem. namiar na wywrotkę z ziemią; Gzyl krzysztof 604735820 jerzmanowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 12.08.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dzięki szczepek za namiary. Czy jest ktoś zadowolony ze swojego kominka? Hę? Zaczynam się załamywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 12.08.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 my jesteśmy zadowoleni jeśi interesuje cię kominek "ciepły" : http://www.cebudkominki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts