krk women 26.08.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam. Poszukuję krawężników do wykonania podjazdu do garażu -gdzie można kupić coś takiego? Narazie podsypię drogę żwirem,ale chcę aby to było docelowo pod kostkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiMarek 26.08.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam! Jestem zielona w temacie załatwiania spraw związanych z uzyskaniem pozwolenia na budowę a co dopiero budowa domu No więc moi drodzy potrzebuję Waszej pomocy!!! Jesteśmy na etapie poszukiwań geodety, który sporządzi nam mapkę sytuacyjno-wysokościową w miarę niedrogo. Jedna geodetka krzyknęła nam 1 000zł a druga 850zł. Czy znacie kogoś kto by to zrobił jeszcze taniej czy 850zł to już minimum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulab 27.08.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ja mam na 230 wysokie. Zerknij do mmojej galerii. edit-blodni - drzwi oczywiscie świetne, robiłaś je na wymiar czy kupowałaś standard?? mam pytanko odnośnie dachówki - jakie producenta dachówkę kupiliście i czy jesteście z niej zadowoleni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulab 27.08.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 franzkruwysłałam ci namairy na więźbe na priv, sroki ze tak póżno ale troszkę byłam zajeta i nie było czasu zagladnąc na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulab 27.08.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Drodzy forumowiczemam ogromną prośbę - czy ktoś z Was ma dachówkę Robena na dachu i może podzielić się opiniami na jej temat. Mnie podoba się jesienny liść ale krążą wieści ze Roben ma krzywe dachówki i pożniej w zimie podwiewa śniegiem etc.prosze o opinie na temat Robena. Z góry dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 27.08.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ja mam na 230 wysokie. Zerknij do mmojej galerii. edit-blodni - drzwi oczywiscie świetne, robiłaś je na wymiar czy kupowałaś standard?? robione na zamówienie według własnego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 27.08.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Drodzy forumowicze mam ogromną prośbę - czy ktoś z Was ma dachówkę Robena na dachu i może podzielić się opiniami na jej temat. Mnie podoba się jesienny liść ale krążą wieści ze Roben ma krzywe dachówki i pożniej w zimie podwiewa śniegiem etc. prosze o opinie na temat Robena. Z góry dzięki serdeczne ja mam robena plus miedziany. Dekarze nie narzekali a na dachu wygląda bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 27.08.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 a może ktoś by się podzielił informacją odnośnie firmy robiącej kuchnie myśle że znajdzie się ktoś z Krakowa lub okolic który z czystym sumieniem poleci firmę robiącą w dobrej cenie i z głową u mnie kuchnie robiła firma pani Basi Wróbel i naprawde musze przyznać, ze byla to jedna z myślących i sprzątających po sobie ekip. o cenie nie mam co pisac bo wszystko zależy od tego jakiego kosmosu sobie zażyczysz http://www.blatywrobel.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 27.08.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Kochani a możecie mi powiedzieć gdzie w Krakowie kupowaliscie sprzęt AGD do kuchni? Wpadłam ostatnio do Media MArkt (nie żeby kupić, ale żeby pooglądać) no i sie zdziwiłam bo płyty indukcyjne mieli raptem 3 sztuki a lodówki do zabudowy może 4szt. Ja kupowalem w roznych sklepach internetowych bo roznice cenowe byly spore - wybieralem z ceneo.pl sklep z najwyzsza liczba pozytywnych opinii i najnizsza cena - w tej kolejnosci. Jednym z nich był internetowy sklep EURO RTV AGD: http://www.euro.com.pl/ Kupiłem w nim okap o 500 PLN taniej!! w stosunku do ceny którą mieli wywieszoną w sklepie na Zakopiance!!. Zeby było ciekawiej to odbierałem ten okap osobiście właśnie na Zakopiance Pozostałe zakupy robiłem w: http://www.agito.pl - dostawa kurierem (zmywarka) http://www.sirius.pl - dostawa kurierem (piekarnik) ale mają też biuro w Krakowie wiec można odebrać osobiście Wszystkie zakupy zaczynałem od porównywarki http://www.ceneo.pl średnio o 20 % taniej niz w stacjonarnych sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 27.08.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Kochani a możecie mi powiedzieć gdzie w Krakowie kupowaliscie sprzęt AGD do kuchni? Wpadłam ostatnio do Media MArkt (nie żeby kupić, ale żeby pooglądać) no i sie zdziwiłam bo płyty indukcyjne mieli raptem 3 sztuki a lodówki do zabudowy może 4szt. Ja kupowalem w roznych sklepach internetowych bo roznice cenowe byly spore - wybieralem z ceneo.pl sklep z najwyzsza liczba pozytywnych opinii i najnizsza cena - w tej kolejnosci. Jednym z nich był internetowy sklep EURO RTV AGD: http://www.euro.com.pl/ Kupiłem w nim okap o 500 PLN taniej!! w stosunku do ceny którą mieli wywieszoną w sklepie na Zakopiance!!. Zeby było ciekawiej to odbierałem ten okap osobiście właśnie na Zakopiance Pozostałe zakupy robiłem w: http://www.agito.pl - dostawa kurierem (zmywarka) http://www.sirius.pl - dostawa kurierem (piekarnik) ale mają też biuro w Krakowie wiec można odebrać osobiście Wszystkie zakupy zaczynałem od porównywarki http://www.ceneo.pl średnio o 20 % taniej niz w stacjonarnych sklepach ja juz tez porównywałam i chyba padnie na http://www.sirius.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulab 27.08.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ja mam na 230 wysokie. Zerknij do mmojej galerii. edit-blodni - drzwi oczywiscie świetne, robiłaś je na wymiar czy kupowałaś standard?? robione na zamówienie według własnego pomysłu. A czy moge prosić o wiecej szczegółów - gdzie robiłas i ile Cie to kosztowało ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pero33 27.08.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Kochani a możecie mi powiedzieć gdzie w Krakowie kupowaliscie sprzęt AGD do kuchni? Wpadłam ostatnio do Media MArkt (nie żeby kupić, ale żeby pooglądać) no i sie zdziwiłam bo płyty indukcyjne mieli raptem 3 sztuki a lodówki do zabudowy może 4szt. Tak wogole to od piatku w Mediamarkt jest wyprzedaz. Beczki / zbiornika na wode szukam. Tak z 400 litrow, stal. Widzial ktos gdzies?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.08.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Płytę gazową przedwczoraj kupiłam tu: http://www.agd-rtv.net/product_info.php?manufacturers_id=26&products_id=10074 i mam ją już w domu , a piekarnik tu: http://www.megamedia.pl/piekarnik-smeg-si-800mf.php i ma przyjechać jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
destynator 27.08.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Witam! ... Jedna geodetka krzyknęła nam 1 000zł a druga 850zł. Czy znacie kogoś kto by to zrobił jeszcze taniej czy 850zł to już minimum??? Ten był tani, zapytaj o pana Zdzisława tel. 012-415-53-16. Teraz wszystko jest możliwe. Spróbować można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiMarek 28.08.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 A szkurde! Mąż zadzwonił już do tej kobiety za 850zł Bez mojej wiedzy I zlecił jej wykonanie tej mapki ... echhh Zazdroszczę Wam wszystkim, że już na takim etapie jesteście! My jesteśmy przerażeni! Formalności załtwi za nas pewien architekt ale reszta .... czyli budowa masakra Ja nawet nie wiem o czym Wy piszecie Mam nadzieję, że się połapiemy a gdy będziemy potrzebowali rady to można Wam tutaj trochę głowy pozawracać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 28.08.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 A szkurde! Mąż zadzwonił już do tej kobiety za 850zł Bez mojej wiedzy I zlecił jej wykonanie tej mapki ... echhh Zazdroszczę Wam wszystkim, że już na takim etapie jesteście! My jesteśmy przerażeni! Formalności załtwi za nas pewien architekt ale reszta .... czyli budowa masakra Ja nawet nie wiem o czym Wy piszecie Mam nadzieję, że się połapiemy a gdy będziemy potrzebowali rady to można Wam tutaj trochę głowy pozawracać? geodete mozna odwolac bo zanim on zglosi prace - podpisaliscie juz papiery jakies z wnioskiem? jesli nie to mozecie odwolac Papierow to jest tyle ze... ja zalatwiam juz od wrzesnia tamtego roku . Najpierw Wz , teraz mam mape 1:500 to zalatwiam architekta i zagospodarowanie działki oraz odrolnienie. I jak to dostane dopiero skladam o pozwolenie - architekt nic za Ciebie nie zalatwi no chyba ze mu dodatkowo za to zaplacisz , agdzie przyłącza itp - papiery to jest bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
destynator 28.08.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 ...Zazdroszczę Wam wszystkim, że już na takim etapie jesteście! My jesteśmy przerażeni! Formalności załtwi za nas pewien architekt ale reszta .... czyli budowa masakra Ja nawet nie wiem o czym Wy piszecie Mam nadzieję, że się połapiemy a gdy będziemy potrzebowali rady to można Wam tutaj trochę głowy pozawracać? Jest takie głupkowate powiedzenie: "Wrogowi nie dałbym się budować" Ja mam takie: "Wrogowi tak! Przyjaciołom nie!" Dlaczego miałby się wróg pobudować, niech mieszka w szufladkowym "M" Uszy do góry Kasiu i Marku, wszystko można załatwić jak ma się odpowiednią motywację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 28.08.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam całą grupę Ja juz po postawieniu ścian piwnic w technologi pustakow szalunkowych. My kupowaliśmy w Techbudzie i nie mamy dobrego zdania o jakości tych pustaków. Krzywe, pouszkadzane. Dwa pustaki szczeliły jak były zalewane betonem i wszystko wylało się nie ma szans na szalonwanie bez spoiny bo całe mleczko wyleci. Póżniej musi być tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiMarek 28.08.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 geodete mozna odwolac bo zanim on zglosi prace - podpisaliscie juz papiery jakies z wnioskiem? jesli nie to mozecie odwolac Papierow to jest tyle ze... ja zalatwiam juz od wrzesnia tamtego roku . Najpierw Wz , teraz mam mape 1:500 to zalatwiam architekta i zagospodarowanie działki oraz odrolnienie. I jak to dostane dopiero skladam o pozwolenie - architekt nic za Ciebie nie zalatwi no chyba ze mu dodatkowo za to zaplacisz , agdzie przyłącza itp - papiery to jest bajka O widzisz! No to musimy odwołać. No chyba, że Markowi głupio będzie (honorowy się znalazł) to nie odwołamy A co do architekta to on załatwia również wszystkie formalności do uzyskania pozwolenia na budowę. Oczywiście za kasę. Ja nie dam rady sama bo mam 3,5 m-czne dziecko i prawa jazdy niet a Marek pracuje od rana do wieczora i tym bardziej nic nie załatwi. No więc został nam czlowiek, który się tym zajmie co byśmy w ogóle mogli pomyśleć o budowaniu się Ale szkoda mi tej kasy jak cholera. No trudno ... tak bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 28.08.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 A czy ktos ma jakieś doświadczenia ze składem bud BUDMET? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts