Plento 17.10.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 mikaja07 napisał: Witam mój domek pnie się do góry.Buduje w okolicy Zielonek.Jestem na etapie szukania dachówek poradzcie gdzie są jakieś dobre składy. Polecam skład budowlany MARKA przy ulicy Skotnickiej na drodze z Krakowa do Skawiny, zaopatruje sie u nich od roku w zasadzie na wszystko od fundamentów po dach i nigdy sie nie zawiodłam, mozna wynegocjowac ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 18.10.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 macie jakies namairy na firme z instalacja c.o. ?w planach podlogowka, grzejniki zwykle i kanalowe, ogrzewanie albo ekogroszek albo gaz jak uda sie doporwadzic.Ktos z krakowa robil podlogowke i moze cos polecic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 18.10.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 olika napisał: macie jakies namairy na firme z instalacja c.o. ? w planach podlogowka, grzejniki zwykle i kanalowe, ogrzewanie albo ekogroszek albo gaz jak uda sie doporwadzic. Ktos z krakowa robil podlogowke i moze cos polecic?? Witaj ! ja mam sprawdzoną ekipe nie wiem jak z terminami ale pewni i solidni nr kom. 608018341 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 19.10.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 polski0012 dziekuje bardzo, mozesz jeszcze napisac jak ksztaltuja sie cenowo? czym bedziesz ogrzewal dom? czy robili u Ciebie cala kotlownie czy tylko instalacje w domku?dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 19.10.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Poszukuje pilnie kierownika budowy:( bardzo was prosze o pomoc o kogos sprawdzonego nei zalezy mi na podpisie ale na nadzorze nawet gdyby to mialo wiecej kosztowac - nie twierdze z ema on byc codziennie na budowie ale wiecej niz standardowo z ogloszenia... chca przyjezdzac raz po zakonczonym etapie - czyli w sumie 5-6 wizyt wg mnie na budowe calego domu to stanowczo za malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 19.10.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 olika napisał: polski0012 dziekuje bardzo, mozesz jeszcze napisac jak ksztaltuja sie cenowo? czym bedziesz ogrzewal dom? czy robili u Ciebie cala kotlownie czy tylko instalacje w domku? dzieki i pozdrawiam u mnie robił od samego poczatku budowy ale miesiac temu zrobiłem podłogowe w kuchni dwie łazienki wiatrołap i przedpokój (co widac na zdjeciach) + podłaczenie pod grzejniki i zapłaciłem 8 tys (materiał + robota) u innego jak pytałem zapłaciłbym 9,5 tys Ogrzewał bede wegiel i inne paliwa zastepcze Piec z podajniekiem Daj mi znac jak sie dogadałas z nim !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 19.10.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 polski00012 dzieki za odpowiedz ja dopiero zaczynam budowac ale ta kotlownia spedza mi sen z powiek.W planie tez jest piec na paliwa stale a konkretnie ekogroszek ale jak uda nam sie pociagnac gaz to bedzie gaz. Natomiast interesuje mnie czy ta firma zrobila Ci imstalacje c.o. od poczatku do konca, czyli czy rowniez instalowala kotlownie, grzejniki etc.? Masz podlogowke elektryczna czy wodna?Bo ja chce zeby jedna firma zrobila wszystko.Moj maz jest malo techniczny a potem ja bede cierpiec z zimna bo jedna ekipa bedzie zwalac wine na druga Ile masz metrow tej podlogowki? i generalnie mozesz napisac jakie sa realne koszty calej instalacji? Jaki piec kupujesz na paliwo stale? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 19.10.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Olika Cała hydraulike i podłaczenia robi mi jedna ekipa W tedy nie ma problemów ze zwalaniem winy Piec jeszcze nie wiem jakiej firmy ale na ekogroszek i paliwa zastepcze typu palety drewno Ogrzewanie podłogowe mam wodne a metrow nie wiem ile ale podliczajac wszystkie metry kwadratowe pomieszczen to jakies 45 metrow A gdzie masz jakies fotki z placu budowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 20.10.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jutro dopiero wchodzi koparka wiec mysle ze zaloze dziennik w tym tygodniu, ja mam w planach szybka budowe i licze ze do konca roku sporo zrobimy My jesli bedziemy uzywac ekogroszku to zdecydowalismy sie na klimosza ling duo. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 20.10.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Skąd braliście materiał do zasypania fundamentów (pospółka, piasek itp.)? Ja potrzebuję około 180 m3 i zależy mi na dobrej cenie. Na razie mam kilka ofert po 20 zł za tonę i jedną 19 zł za tonę, ale to wciąż trochę zbyt drogo jak dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 21.10.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 WIATM, PILNIE SPRZEDAM DUŻĄ PRZYCZEPĘ ( WŁAŚCIWIE DOMEK HOLENDERSKI) DLA 7 OSÓB. DWIE SYPIALNIE, SALON, KUCHNIA, POSIADA BOJLER NA CIEPŁĄ WODĘ, PRYSZNIC, OGRZEWANIE. KUPIŁAM DLA PRACOWNIKÓW ALE NASZA WSPÓŁPRACA NIE DOSZŁA DO SKUTKU WIĘC NIKT Z NIEGO NIE SKORZYSTAŁ. CENA 3000 ZŁ.ZAINTERESOWANYM PRZEŚLĘ ZDJĘCIA. POZDRAWIAM MONIKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 21.10.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A ile trzeba dać za piasek do wylewek? Mam podaną ilość w kubikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AiK-krak 21.10.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Vafel napisał: Skąd braliście materiał do zasypania fundamentów (pospółka, piasek itp.)? Ja potrzebuję około 180 m3 i zależy mi na dobrej cenie. Na razie mam kilka ofert po 20 zł za tonę i jedną 19 zł za tonę, ale to wciąż trochę zbyt drogo jak dla mnie... sprawdź ceny w piaskarni w Cholerzynie k/Liszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 21.10.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Jestem na etapie docieplania domu Potrzebuje stytropian 12 zakładkowy 20 kubików Wiecie gdzie najlepsza cena Wielkie dzieki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 22.10.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 polski00012 napisał: Jestem na etapie docieplania domu Potrzebuje stytropian 12 zakładkowy 20 kubików Wiecie gdzie najlepsza cena Wielkie dzieki Pozdrawiam ja znalazłem namiar na allegro do kolesia co sprzedaje styropian austrothermu ma chyba tanio bo po 107zł/m3- ściana 0,042 i po 112/m3 - fasadę 0,040 taniej nie znalazłem styropianu tego producenta, a wszyscy wykonawcy go polecają bo ponoć jest pewniejszy od innych producentów - prosty wiadomo nie ma co ułatwiać sprawy wykonawcy, ale ja chcę mieć proste ściany dlatego zamówiłem go czy robią frezowany to nie wiem trzeba by zapytać rol-bud Niepołomice tam zamawiałem i czekam bo na grubość 15cm trzeba czekać bo robią go na zamówienie pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aattka 22.10.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witam Poszukuję SOLIDNEGO fliziarza z Krakowa lub okolicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 22.10.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 lbryndal napisał: polski00012 napisał: Jestem na etapie docieplania domu Potrzebuje stytropian 12 zakładkowy 20 kubików Wiecie gdzie najlepsza cena Wielkie dzieki Pozdrawiam ja znalazłem namiar na allegro do kolesia co sprzedaje styropian austrothermu ma chyba tanio bo po 107zł/m3- ściana 0,042 i po 112/m3 - fasadę 0,040 taniej nie znalazłem styropianu tego producenta, a wszyscy wykonawcy go polecają bo ponoć jest pewniejszy od innych producentów - prosty wiadomo nie ma co ułatwiać sprawy wykonawcy, ale ja chcę mieć proste ściany dlatego zamówiłem go czy robią frezowany to nie wiem trzeba by zapytać rol-bud Niepołomice tam zamawiałem i czekam bo na grubość 15cm trzeba czekać bo robią go na zamówienie pozdrawiam Łukasz Ja robiłem z austrotermu bo wykonawca mówił że jest najlepszy, a do tego mam znajomych którzy zajmowali się ociepleniem i też mi ten polecali. Robią też frezowany, jeżeli przez to rozumiecie takie brzegi układane na zakładkę, taki właśnie układałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 22.10.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Słuchajcie mam podane takie ceny (od znajomego, ale to jego normalne ceny i nie wiem, czy korzystać) za robociznę:40 zł./mkw - ocieplenie i zabudowa poddasza25 zł./mkw (tynki wewn.) + gładzie 13 zł./mkw 18 zł./mkw - wylewki Dużo, mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 22.10.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Ja właśnie robię i taka normalna cena to tynki cemwap 16zł, wylewki 16zł a o zabudowę poddasza pytałem, za 35 można zrobić dobrą ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 23.10.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Blutka napisał: Słuchajcie mam podane takie ceny (od znajomego, ale to jego normalne ceny i nie wiem, czy korzystać) za robociznę: 40 zł./mkw - ocieplenie i zabudowa poddasza 25 zł./mkw (tynki wewn.) + gładzie 13 zł./mkw 18 zł./mkw - wylewki Dużo, mało? Ja znalazłem ekipę która robi za 15zł/m2 tynki wewn. Musze tylko sprawdzić czy osoba u której robili nie ma zastrzeżeń. Jak dla mnie twoja cena jest duża. Chyba że to nie jest za samą robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts