Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

MAm pytanie do osób z Wieliczki , KRakowa - Podgórze - gdzie kupowaliście spółe i piasek siany?

Niby po sezonie a mam problemy z zakupem:/

Poszukuje hydraulika do rozprowadzenia instalacji na fundamencie please

A beton...300 zł z pompą 1 m3 B20 :(( Znacie betoniarnie tansza?

hydraulik poszedł na priv

• Odpowiedzi 28,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3617

• Agacka1719499039

2812

• pitbull

2365

• zbyszekP

1630

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy zakładaliście na kominach kratki do kominów wentylacyjnych żeby ptaki nie gnieździły się w kominach? Porzebuję kupić takie kratki, najlepiej metalowe 14x14 w kolorze brązowym, ale nigdzie nic takiego nie mogę znaleźć.

Czy kominiarz przy odbiorze nie robi z problemów jak są założone kratki? W sumie to mam wentylację mechaniczną, ale jest kilka pionów wentylacyjnych od garażu, kotłowni, oraz od wyciągu znad kuchni.

Pozdrowienia

WK

my kupowaliśmy takie kratki w Darco, tel. 126380482, ale można zapytać w Kaldo.

Pozdrawiamy

Forum jest równiez od tego aby solidnych, dobrych i nie bujających w obłokach (wiadomo o co chodzi) fachowców promować. To konkretne aby promować fachowców z regionu Kraków. Z przyjemnością wpiszę każdego który na etapie stawiania przeze mnie domu zrobi wszystko jak trzeba od "a" do "z"

Jeśli szukacie GEODETY to z czystym sumieniem mogę polecić panią Małgorzatę Wykurz (012) 638 21 23, (0602) 388 586.

Profesjonalnie, szybko, miło i za niewygórowaną cenę. Czego chcieć więcej??Polecam!!

Ile czasu Wam w środku tynkowali? Wiem, że zależy od powierzchni ścian, ale chciałabym się na oko zorientować. Mój dom ma 110 m, w środku ścian będzie pewnie z 500 m kw.

Bo tynki ręcznie nakładane trzech kolesi mi chce dwa tygodnie nakładać. Dla mnie to trochę dużo i nie wiem, czy maszynowo będzie szybciej, gdybym kogoś znalazła?

Ile czasu Wam w środku tynkowali? Wiem, że zależy od powierzchni ścian, ale chciałabym się na oko zorientować. Mój dom ma 110 m, w środku ścian będzie pewnie z 500 m kw.

Bo tynki ręcznie nakładane trzech kolesi mi chce dwa tygodnie nakładać. Dla mnie to trochę dużo i nie wiem, czy maszynowo będzie szybciej, gdybym kogoś znalazła?

U mnie było jakieś 520mkw. Zaczęli w poniedziałek a skończyli w czwartek w następnym tygodniu (w sobotę wolne). Tynki maszynowe z worka baumit cem wap, trzech ludzi.

czy 70 zł za m2 dachu - za taki dach wg Was to duzo /malo??

http://www.archon.pl/projekt_domu/Dom_w_cytrynkach/m44d83ac1c975b

Za fundamenty powiedzieli mi 7000zł

za parter 17 tys

za góre 12 tys

a dach 70 zł za metr x 250 metrów = 17500

Witam !!

Moim zdaniem to mało Ja zapłaciłem 40 tys za mat+robocizna : http://forum.muratordom.pl/oto-moj-domek-kometa-co-sadzicie,t125022.htm

rok temu (blachodachówka)

Pozdrawiam