Joanna i Grzegorz 04.11.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Czy ktoś ostatnio kupował styropian na elewację i wełnę na poddasze? Może wiecie, gdzie można dostać w Krakowie przyzwoitą cenę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 04.11.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Czy ktoś ostatnio kupował styropian na elewację i wełnę na poddasze? Może wiecie, gdzie można dostać w Krakowie przyzwoitą cenę ? jeśli chodzi o materiały do poddasza to ja brałem tutaj: http://www.allegro.pl/item470654914_welna_isover_uni_mata_20cm_od_reki.html ceny bardzo dobre i dodatkowo z dowozem na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaM2 04.11.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 MAm pytanie do osób z Wieliczki , KRakowa - Podgórze - gdzie kupowaliście spółe i piasek siany? Niby po sezonie a mam problemy z zakupem:/ Poszukuje hydraulika do rozprowadzenia instalacji na fundamencie please A beton...300 zł z pompą 1 m3 B20 ( Znacie betoniarnie tansza? piasek , ziemia i inne: pan Sebastian 506 742 306 PILNiE poszukuje ekipy układającej kostkę brukową! znacie kogoś? proszę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 04.11.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Czy ktoś ostatnio kupował styropian na elewację i wełnę na poddasze? Może wiecie, gdzie można dostać w Krakowie przyzwoitą cenę ? Zapytaj o styropian w Sance tel . 122836347 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 04.11.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 mathiasso langerob25 dziękujemy za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 05.11.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Witam Ja z prośbą do osób, które kryją lub pokryły dach dachówką creaton terra viva czerwień winna,a mianowicie z chęcią odkupie 20-30 sztuk tej dachówki......tel.692-618-08, pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 05.11.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Witam Ja z prośbą do osób, które kryją lub pokryły dach dachówką creaton terra viva czerwień winna,a mianowicie z chęcią odkupie 20-30 sztuk tej dachówki......tel.692-618-08, pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 05.11.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Witam, możecie mi polecić kogoś do obłożenia komina kamieniem naturalnym ? Ekipa która mi buduje powiedziala mi ze nie beda tego robic bo nie chca spartolic (oczywiscie nie bylo tego w umowie z nimi). Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 05.11.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Hej Powiedzcie gdzie mozna kupić ccoś na droge :(jakiś tłuczen czy cos w tym stylu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 05.11.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Hej, komu zlecić taką robótkę, jak wybicie w dachu dziury pod wentylację kanalizacji? Bo nie wiem nawet, komu to zlecić. Kominiarzowi? I czy kominiarz zajmuje się tynkowaniem komina, czy tynkarze? Bo głupieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 05.11.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Hej, komu zlecić taką robótkę, jak wybicie w dachu dziury pod wentylację kanalizacji? Bo nie wiem nawet, komu to zlecić. Kominiarzowi? I czy kominiarz zajmuje się tynkowaniem komina, czy tynkarze? Bo głupieję. Ja bym to zlecil firmie ktora robila ci dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 05.11.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Hej, komu zlecić taką robótkę, jak wybicie w dachu dziury pod wentylację kanalizacji? Bo nie wiem nawet, komu to zlecić. Kominiarzowi? I czy kominiarz zajmuje się tynkowaniem komina, czy tynkarze? Bo głupieję. Ja bym to zlecil firmie ktora robila ci dach. Czyli dekarzom? firma, która robiła mi dach, nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 06.11.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ostrzegam wszystkich budujących lub szukających ekip budowlanych przed firmą "Jawi Bud"Janusz i Wiesław Gałka, z Krakowa z os. Złotej Jesieni, kompletne nieporozumienie, oszuści, krętacze, kłamczuchy nie znają się zupełnie na budowlance, przez nich mamy poważne problemy do których nie chcą się przyznać. Nie jestesmy pierwsi, których skantowali, szkoda ze tak późno to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaM2 06.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Hej Powiedzcie gdzie mozna kupić ccoś na droge :(jakiś tłuczen czy cos w tym stylu ? tez jestem na etapie poszukiwań, bo podbudowę pod kostke chcę zrobic znalazłam najtańsze kruszywo 0-60 za 34 zł/tone z transportem do mnie nr.tel. 602 652 562 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaM2 06.11.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Hej, komu zlecić taką robótkę, jak wybicie w dachu dziury pod wentylację kanalizacji? Bo nie wiem nawet, komu to zlecić. Kominiarzowi? I czy kominiarz zajmuje się tynkowaniem komina, czy tynkarze? Bo głupieję. Ja bym to zlecil firmie ktora robila ci dach. Czyli dekarzom? firma, która robiła mi dach, nie wchodzi w grę. ja tez bym zleciła dekarzom...może jakims innym? tylko kto przyjdzie do takiej "popierdółki" w ich opini oczywiście... może jaki majster złota rączka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 06.11.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Hej, komu zlecić taką robótkę, jak wybicie w dachu dziury pod wentylację kanalizacji? Bo nie wiem nawet, komu to zlecić. Kominiarzowi? I czy kominiarz zajmuje się tynkowaniem komina, czy tynkarze? Bo głupieję. Ja bym to zlecil firmie ktora robila ci dach. Czyli dekarzom? firma, która robiła mi dach, nie wchodzi w grę. ja tez bym zleciła dekarzom...może jakims innym? tylko kto przyjdzie do takiej "popierdółki" w ich opini oczywiście... może jaki majster złota rączka? No właśnie tego się obawiam, że nikt mi do tego nie przyjedzie. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djasio 06.11.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Poszukuję jakiegoś dobrego i w przystępnych cenach stolarza. (drzwi zewnętrzne). jeśli macie jakiś namiar - to byłbym bardzo dzwięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaM2 06.11.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Witam! ja drzwi zew. i wew. zamawiałam u stolarza w Nowym Bystrym Piekne robi...za drzwi zewn zapłaciłam chyba około 4,5 tys., wewn. kosztowąły nas około 1000,00 zł/szt.z montażem i opaskami...wszystko na idywidualne zamówienie..jakościowo polecic mogę, natomista cięzko z terminami, daleko od Krakowa i wiem, ze bywaja tańsi... moim zdaniem warto poszukac poza Krakowem...różnice cenowe są szokujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 06.11.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Hej, komu zlecić taką robótkę, jak wybicie w dachu dziury pod wentylację kanalizacji? Bo nie wiem nawet, komu to zlecić. Kominiarzowi? I czy kominiarz zajmuje się tynkowaniem komina, czy tynkarze? Bo głupieję. Ja bym to zlecil firmie ktora robila ci dach. Czyli dekarzom? firma, która robiła mi dach, nie wchodzi w grę. ja tez bym zleciła dekarzom...może jakims innym? tylko kto przyjdzie do takiej "popierdółki" w ich opini oczywiście... może jaki majster złota rączka? No właśnie tego się obawiam, że nikt mi do tego nie przyjedzie. :/ a z czym masz pkryty dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 06.11.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Blachodachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts