waltz 20.11.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Kopiuje tutaj swoja wypowiedż z forum 'Biała, czarna lista', może akurat ktoś szuka solidnego stolarza . ..... Telefon i namiary podam na priv. Ja bym poprosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorczyk 21.11.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 dziekuje za pomoc , w takim razie kupie dysperbit - i jak sadzicie tym wysmarowac od wewnatrz fundamenty czy czyms jeszcze np abisolem st? bo od wewnatrz nie bedzie foli kubełkowej i styroduru A o abizolu r i abizolu p - mam tak w projekcie - wiec pogratulowac nalezy architektowi Dzisiaj sciagaja szalunki jak myslicie w czwartek mozna by bylo malowac tym dysperbitem? czy za wczesnie? Jak dlugo odczekac do zasypywania 2- 3 dni? ups, chyba juz za późno. co do smarowania to zależy. generalnie jeżeli nie pomoże to napewno nie zaszkodzi, zbrojenia tam nie ma, a woda gruntowa pewnie nisko i nie agresywna. można sobie odpuścić(było). w aktualnych warunkach przyrody smarowac szybko, docieplić, zafoliować i zasypać, a wew. zagęścić podbudowę i zrobić migiem płytę posadzkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 21.11.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Kopiuje tutaj swoja wypowiedż z forum 'Biała, czarna lista', może akurat ktoś szuka solidnego stolarza . Ja bardzo serdecznie polecam stolarza. Robił u mnie w domu meble w kuchni, łazience, szafe wnekową i drzwi wewnetrzne. Wszystko wykonane bardzo solidnie, fachowo. Pan stolarz jako nieliczny z naszych fachowców, zawsze był gotowy dokładnie na umówiony termin. Poniżej przykładowe zdjęcia z mojego domu: http://images44.fotosik.pl/32/6a30dbcb2cac8e9dmed.jpg http://images43.fotosik.pl/32/eb9b7f1e246d6830med.jpg http://images31.fotosik.pl/403/06691d21473f9c6fmed.jpg http://images28.fotosik.pl/297/62981985c5e25591med.jpg Telefon i namiary podam na priv. Byłbym wdzieczny za namiary na tego pana Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.sz 22.11.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Witam, Chciałam zapytać, czy ktoś z Was wie gdzie można kupić takiego pilota do bramy garażowej, dzięki któremu można będzie otworzyć też bramę wjazdową? Chodzi o to, żeby mieć tylko JEDNEGO pilota z dwoma przyciskami, a nie dwa: osobny do bramy i osobny do furtki. I pytanie do finiszujących: Jakiej firmy bramy wybraliście? Z wyborem bramy mam największy problem pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 22.11.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Ja Ci moge polecic pana Leszka http://www.kowalstwo-grabski.pl/ A brame to raczej Hormana !!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 22.11.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Czy cokolwiek da się zrobić w nieogrzewanym jeszcze, zamkniętym domu, w taką pogodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 22.11.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Czy cokolwiek da się zrobić w nieogrzewanym jeszcze, zamkniętym domu, w taką pogodę? można zrobić grilla albo ognisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 22.11.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Czy cokolwiek da się zrobić w nieogrzewanym jeszcze, zamkniętym domu, w taką pogodę? można zrobić grilla albo ognisko Ja jestem na ty samym etapie i robię sobie kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wujjek 23.11.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Jeśli ktoś miał robioną wierconą studnie to proszę o namiar na wykonawcę oraz podanie orientacyjnej ceny? Sprawa jest dla mnie pilna. Pozdrawiam witam, podłączam się pod pytanie czy z ktoś z Was kopał studnie (nie interesują mnie studnie wiercone)? jak to wygląda w okolicach Krakowa...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pero33 24.11.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ktos widzial gdzies w Krakowie bio-kominki? Tyle nie w cenach 10 tys tylko dostepne dla smiertelnikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 25.11.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam Czy macie moze jakies namiary na przedstawiciela gerdy (a dokładnie chodzi mi o drzwi zewnetrzne) Bede potrzebował kolo 17 grudnia na wymiar tak zeby jak najszybciej miał drzwi Moze "ci" co u was zakładali zostawili jakies namiary na siebie Wielkie dzieki i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waltz 25.11.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ja załatwilem przez Heban - nie wiem, czy przedstawiciele mają zróżnicowane terminy - nie sądzę. Ja na drzwi w normalnym wymiarze czekałem 6 tygodni, ale to było pół roku temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 25.11.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam Czy macie moze jakies namiary na przedstawiciela gerdy (a dokładnie chodzi mi o drzwi zewnetrzne) Bede potrzebował kolo 17 grudnia na wymiar tak zeby jak najszybciej miał drzwi Moze "ci" co u was zakładali zostawili jakies namiary na siebie Wielkie dzieki i Pozdrawiam o przejściach z Hebanem - w związku z zamawianiem Gerdy własnie - pisałam w "białej/czarnej liście wykonawców" - ich polecić nie mogę. U nas zakładał drzwi facet związany z firmą Viza (przedstawicielem Gerdy), Duda się nazywa, tel. 604 167 916. Solidny i sensowny, zresztą z tego co pamiętam polecałam go już na forum i ci co skorzystali z "namiarów" też byli zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 25.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ja załatwilem przez Heban - nie wiem, czy przedstawiciele mają zróżnicowane terminy - nie sądzę. Ja na drzwi w normalnym wymiarze czekałem 6 tygodni, ale to było pół roku temu. becnie jestem za grancą i dlatego potrzebuje jakiegos kontaktu zeby sie umówic albo telefonicznie albo mailowo Mogbys podac jakis namiar ?? 6 Tgodni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 25.11.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam Czy macie moze jakies namiary na przedstawiciela gerdy (a dokładnie chodzi mi o drzwi zewnetrzne) Bede potrzebował kolo 17 grudnia na wymiar tak zeby jak najszybciej miał drzwi Moze "ci" co u was zakładali zostawili jakies namiary na siebie Wielkie dzieki i Pozdrawiam o przejściach z Hebanem - w związku z zamawianiem Gerdy własnie - pisałam w "białej/czarnej liście wykonawców" - ich polecić nie mogę. U nas zakładał drzwi facet związany z firmą Viza (przedstawicielem Gerdy), Duda się nazywa, tel. 604 167 916. Solidny i sensowny, zresztą z tego co pamiętam polecałam go już na forum i ci co skorzystali z "namiarów" też byli zadowoleni. Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 26.11.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 WitajcieCoś ostatnio nie mam szczęścia i moje pytania zostaja bez odpowiedzi, no ale może teraz będzie inaczej ..Korzystał ktoś z usług parkieciarskiej firmy: Pawlikiewicz? Mają siedzibę na alei Andersa w Hucie. Rozmawiało się rozsądnie, ale nie ma ich na czarno białej, co dziwne bo od bardzo dawna prowadzą usługi parkieciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 26.11.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 U nas zakładał drzwi facet związany z firmą Viza (przedstawicielem Gerdy), Duda się nazywa, tel. 604 167 916. Solidny i sensowny, zresztą z tego co pamiętam polecałam go już na forum i ci co skorzystali z "namiarów" też byli zadowoleni. Ile kosztowały te drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 26.11.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 U nas zakładał drzwi facet związany z firmą Viza (przedstawicielem Gerdy), Duda się nazywa, tel. 604 167 916. Solidny i sensowny, zresztą z tego co pamiętam polecałam go już na forum i ci co skorzystali z "namiarów" też byli zadowoleni. Ile kosztowały te drzwi? Tez bym chiał wiedziec ile kosztowały i ile czasu czekałes na montaz Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 26.11.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 czy ktos z was robil operat do odrolnienia? na decyzji o wylaczeniu z produkcji rolnej mam zapis iz w ciagu miesiaca od rozpoczecia budowy mam to zrobic , jesli tak ile was to kosztowalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 27.11.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 czy ktos z was robil operat do odrolnienia? na decyzji o wylaczeniu z produkcji rolnej mam zapis iz w ciagu miesiaca od rozpoczecia budowy mam to zrobic , jesli tak ile was to kosztowalo? Jak odralniasz do bodajże 4 arów, to nic nie kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts