Mymyk_KSK 22.01.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Na wiosnę planuję kosteczkę brukową. Szukam nadal brukarza, jeśli ktoś słuszał, ktoś wie.... Szukam Brukarza przez duże B... a nie takiego który zaczął wczoraj być brukarzem... Ja mam dobrych brukarzy. Wiedzą co robią pomysłowi no i chce im się robić. Sprawdziłam ich na moim nieszczęsnym podjeździe (wąsko, spadek do garażu a na domiar złego dodatkowy skos w poprzek zjazdu...) na którym się 2 ekipy wczesniej "wyłożyły". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 22.01.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Na wiosnę planuję kosteczkę brukową. Szukam nadal brukarza, jeśli ktoś słuszał, ktoś wie.... Szukam Brukarza przez duże B... a nie takiego który zaczął wczoraj być brukarzem... Ja mam dobrych brukarzy. Wiedzą co robią pomysłowi no i chce im się robić. Sprawdziłam ich na moim nieszczęsnym podjeździe (wąsko, spadek do garażu a na domiar złego dodatkowy skos w poprzek zjazdu...) na którym się 2 ekipy wczesniej "wyłożyły". Poproszę o namiary - zobaczymy jak się cenią szczególnie ze to co opisujesz - to jakbym mój podjazd widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 22.01.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Na wiosnę planuję kosteczkę brukową. Szukam nadal brukarza, jeśli ktoś słuszał, ktoś wie.... Szukam Brukarza przez duże B... a nie takiego który zaczął wczoraj być brukarzem... Ja mam dobrych brukarzy. Wiedzą co robią pomysłowi no i chce im się robić. Sprawdziłam ich na moim nieszczęsnym podjeździe (wąsko, spadek do garażu a na domiar złego dodatkowy skos w poprzek zjazdu...) na którym się 2 ekipy wczesniej "wyłożyły". Poproszę o namiary - zobaczymy jak się cenią szczególnie ze to co opisujesz - to jakbym mój podjazd widział poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawiedziona66 22.01.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witajcie, poszukuję elektryka do położenia wszystkich możliwych kabli (prąd, telefon, komputer, antena, itd.) oraz tynkarzy do tynków tradycyjnych. Niestety wykonawcy z małopolskiej listy mają b.odległe terminy albo podane tam numery są nieaktualne. Jeżeli możecie to proszę o podpowiedź. Pzdr Chętnie Ci podam uczciwi ,niedrodzy ,słowni 663200079to firma El-tech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 22.01.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Na wiosnę planuję kosteczkę brukową. Szukam nadal brukarza, jeśli ktoś słuszał, ktoś wie.... Szukam Brukarza przez duże B... a nie takiego który zaczął wczoraj być brukarzem... Ja mam dobrych brukarzy. Wiedzą co robią pomysłowi no i chce im się robić. Sprawdziłam ich na moim nieszczęsnym podjeździe (wąsko, spadek do garażu a na domiar złego dodatkowy skos w poprzek zjazdu...) na którym się 2 ekipy wczesniej "wyłożyły". Poproszę o namiary - zobaczymy jak się cenią szczególnie ze to co opisujesz - to jakbym mój podjazd widział poszło na priv. czy ja również mogę prosić o namiary bo u mnie totalne bagno i trzeba coś z tym robić bo się wejść do domu nie da czy mogę prosić o info ile biorą za m2? z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 22.01.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Słuchajcie, muszę wiedzieć, jak ogrodzenie poprowadzić, a słupki dawno w czasie budowy mi zmyło, więc muszę wziąć geodetę do wytyczenia działki - ile może kosztować taka przyjemność? I macie kogoś do polecenia? No i - czy 25 zł. za mkw za robociznę (zakładanie ogrodzenia) to dużo? Mało? Normalnie? I czemu jest tak mało firm zajmujących się zagospodarowaniem terenu (podsypanie ziemi, drenaże, tym podobne - ciężko doprosić się o wycenę i generalnie makabra). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 22.01.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 jeśli były graniczniki to chyba trzeba zrobić wznowienie granic.Mnie ta przyjemność kosztowała 100 pln od granicznika.Mogę dać namiary na priv ,geodeta jest zachodniej strony Krakowa,może się podejmie jak nie będzie daleko.A naprawdę mogę polecić.Przynajmnie nie zwodził mnie jak inni ,tylko przyjkechał wcześniej na kontrolne pomiary,umówił się ze mną i sąsiadami na jakąś tam godzinę,a sam przyjechał wcześniej i dokończył pomiary ,wkopał słupki.I trwało to dosłownie pół godzinki z podpisaniem protokołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 22.01.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 jeśli były graniczniki to chyba trzeba zrobić wznowienie granic.Mnie ta przyjemność kosztowała 100 pln od granicznika.Mogę dać namiary na priv ,geodeta jest zachodniej strony Krakowa,może się podejmie jak nie będzie daleko.A naprawdę mogę polecić.Przynajmnie nie zwodził mnie jak inni ,tylko przyjkechał wcześniej na kontrolne pomiary,umówił się ze mną i sąsiadami na jakąś tam godzinę,a sam przyjechał wcześniej i dokończył pomiary ,wkopał słupki.I trwało to dosłownie pół godzinki z podpisaniem protokołu Super, to bardzo poproszę namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 23.01.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 poszukuje kominiarza do odbioru domu, moze ktos mi jakiegos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 kominiarz 0502-781-362 Łosiński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.01.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 kominiarz 0502-781-362 Łosiński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 24.01.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 ktos mi podpowie jak to jest z tymi kierownikami budowy ile się cenią - podobno na 2 sposoby 1) za całość2) za wpis i tez powoli szukam jakiegoś Kierownika w rejonie Niepołomice-Proszowice- Koszyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia73 24.01.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Jest wrocławska, jest warszawska - może w Małopolsce też się paru chętnych znajdzie. Hop,hop - Małopolanie - jest tam kto ? W tym roku chcialabym kupic dzialke w Krakowie lub najblizszej jego okolicy. Marzy mi sie dzialka spokoja, zielona, cicha, na uboczu, marzy mi sie sielanka Ale mam dwoje dzieci w wieku 3 i 8 (moze bedzie jeszcze jedno?), ktore sa bardzo towarzyskie i wiedna z nudow bez kolegow. Nie usmiecha mi sie tez permanentne dowozenie ich do kolegow, szkoly, na pilke, angielski itp i trzymanie w izolacji. A zima samotne, kilometrowe przekopywanie tunelu w sniegu. Ogladalam dzialki w Wegrzcach i Zielonkach i albo wspolczesne mrowkowce-place budowy z niekonczacymi sie szeregowkami (fakt, bede dzieci), za to zero nastroju, klimatu, lub piekne domy na pustkowiach, bezludzia totalne (ale jak tam ladnie!). Jak to wyposrodkowac? Zafiksowalam sie, prosze o zlote mysli. A, no i nie stac mnie raczej na dzielke na Woli Jakie byly Wasze kryteria wyboru idealnej dzialki? (niechcacy wrzucilam ten post na forum glowne, ale tutaj mial byc, sorry, ucze sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 24.01.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Ja kupiłam w Łuczycach, na osiedlu identycznych domów - mieszkają tam same młode małżeństwa z dziećmi, podstawówka niedaleko, pod lasem. Koledzy więc jacyś będą, a jak będzie starszy, to sam do Krakowa może jeździć, bo pociąg jest i jedzie 20 minut na Dworzec Główny. Czy ktoś mi odpowie, co z tym ogrodzeniem? Ładnie proszę. (patrz - mój post kilka postów wyżej ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.01.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Jak ladnie to nie mam wyjscia ... To zalezy jakie ogrodzenie tzn. czy murowane, czy slupki stalowe z siatka, czy jest podmurowka. Co jest w cenie. Czy beton krecony recznie na budowie czy przemyslowy z betonowozu. Kto daje deski na szalunki. Od tych odpowiedzi zalezy cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 24.01.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Słupki stalowe z siatką, sami robią wszystko - ja muszę tylko materiały dostarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusiolek_w 24.01.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Blutka, 25 za metr czyli u nas 250 metrów to około 6 tysiaków za robotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 24.01.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Blutka, 25 za metr czyli u nas 250 metrów to około 6 tysiaków za robotę? no niestety, taniej nigdzie nie znalazłam :/ - chyba że Wy chcecie zarobić, to chętnie Wam zapłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusiolek_w 24.01.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 no normalnie jakbym wygrała 6 tys w totka!! biegnę ucałować męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 24.01.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 no normalnie jakbym wygrała 6 tys w totka!! biegnę ucałować męża Ej, jeśli zrobicie TANIEJ. Bo inaczej mi się nie opyla spuszczać na drzewo ekipy, która nam jeszcze drenaż robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts